SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 019
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Ауууууу, летя на крилата, летя на крилата... ляляля. Ако чуете по новините за починал от секс ангел, аз не съм виновна. Rolling Eyes

Има ли я в по-голям размер, да си я сложа на десктопа?

# 616
  • # супернатурална #
Еййй, и тва Бебе големи ги предпочита. Ми не, не съм виждала  Laughing

# 617
Нищо, и тази ме задоволява напълно. Whistling

# 618
добро утро

# 619
 hahaha Как го разнася бебока. Heart Eyes

# 620
Очилцата на Томас са веднъж.  hahaha

# 621
Божее, колко ли ще е яко да имаш такъв баща. Добре, че не е мой тати, че ще стане извратено. Stop Sick

Пуце, Кица няма ли очилА? Laughing

# 622
Бебе, няма ли да си лягаш?  hahaha Кица няма очила, не.  Mr. Green

# 623
Ама аз спах, просто се събудих към 4. Laughing Ми купи и де. Sunglasses

# 624
Аааа, Белс ме е изпреварила. Добрютрю  Hug  Търчах да покажа на Градината сладкишите баща и син  Grinning   Разкошни  Heart Eyes  Очилцата на Том сигурно ги е избирал Джаред, фъешън ни е той, бащичко. Градинарката много добре изглежда вече, това си е за отбелязване  също Grinning

# 625
  • гр. София
Ауууу, Белс, благодаря за снимките! Толкова са умилителни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Би, Лили, радвам се да ви видя насам. Поизгубихте се нещо, особено втората от двете ви  Hug Hug Hug Hug

# 626
Градинарката много добре изглежда вече, това си е за отбелязване  също Grinning
И аз това щях да кажа, много й се радвам, аз по принцип много си я харесвам и съм доволна да я видя така добре изглеждаща Grinning
А Джаред само по начина, по който държи сина си изглежда като да се пръска от гордост Laughing Heart Eyes

# 627
  • гр. София
Понеже съзирам Фейчето  Hug тъдява, напомням на всички за това:

Какво ще кажете тогава за 24 (петък) или 27 (понеделник)? Защото Апокалиптик пък, доколкото помня, ще отсъства от 16 за една седмица. Но тя ще си каже, че аз може и да греша.  Peace

Розе, аз принципно съм мераклийка за петък повече, защото тогава съм без чавета и мога да остана без да си чупя краката от бързане. Но, когато и да се разберем, все ще цъфна, влачейки на верига Стичето Mr. Green

Аз нямам претенции, когато вие кажете. Значи за момента остава като по-удобно от двете предложения петък, 24 август. Нека и другите кажат дали ще им бъде удобно  Grinning

Леле, горкото Стиче! Представям си го ей така (но с верига):

Галче, не можеш ли с автобуса да дойдеш?  Rolling Eyes

За момента все нищо не е окончателно.

# 628
снимките са като извинение, че не пиша редовно... но вие си ме знаете...а и търчя с брат ми от интервю на интервю... подготвям се като стана жена на Дж. каква ще е реалността Simple Smile))))

# 629
Розе, то 24-ти е много далеч, но аз лично си го имам предвид в календара Laughing Даже възнамерявам да домъкна и Злата, стига да е на линия, така че предлагам като стане 20-ти август да пляснем въпроса на масата и да вземем решение Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт