SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 028
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
А бе тоз бебок бил голям сладур ... иде ми да го намачкам, нагушкам, нацелувам ... ох умирам си за малки и пухкави бебета (но само за малко, после като ревне го връщам на майка му/ баща му).

# 601
  • # супернатурална #
Ох, Бии, непрекъснато се накланям в синхрон с подписа ти, иска ми се и да му намигна в отговор, но не съм сама. То май стана ясно, че изобщо не съм сама  Joy

# 602
Ох, Бии, непрекъснато се накланям в синхрон с подписа ти, иска ми се и да му намигна в отговор, но не съм сама. То май стана ясно, че изобщо не съм сама  Joy

Галче, Галче ако знаеш аз какви тикове получих на окото докато си наглася подписаааа .....

# 603
  • # супернатурална #
Ааа, намигнах му! Изгасила съм лампите и никой не ме видя...май. Дано  Joy

# 604
Наистина му идва на човек да се накланя в синхрон.  hahaha

То май стана ясно, че изобщо не съм сама  Joy

Стана. Безпощадно.  hahaha

# 605
Не знам що, но бях останала с впечатлението, че Дженсън е по... как да кажа...  харесван. Rolling Eyes На мен лично ми харесва повече както визуално, така и като актьор и съответно героят му. Естествено и Джаред ми харесва, особено както ми намигва... Crazy Но в сериала много ме дразнеше. Twisted Evil

Откакто се появи Миша в сериала, всяка нощ, когато спя, яздя ангел. Mr. Green

# 606
Откакто се появи Миша в сериала, всяка нощ, когато спя, яздя ангел. Mr. Green

Абе Бебе, беее.  Joy Joy Joy

# 607
# 608
  • # супернатурална #
Още една заигравка със "Здрач"  Laughing

О, Сам и мен ме дразни. Дразни ме, че е така неустоимо прекрасен, многопластов, страдащ и гол, или само гол, или само страдащ, странно реален, развиващ се във времето, уникално прелестен образ, недосегаем...за жалост.

Бебе, ако се събуждаш припотена и с пух между краката, провери целостта на възглавницата  Laughing

# 609
 hahaha hahaha hahaha

О, Сам и мен ме дразни. Дразни ме, че е така неустоимо прекрасен, многопластов, страдащ и гол, или само гол, или само страдащ, странно реален, развиващ се във времето, уникално прелестен образ, недосегаем...за жалост.

Забрави едно 'гол'.  hahaha И висок.

# 610
Е, неее  Joy   Колкото и да ми е смотано настроението понякога, след такъв коментар яко живвам  Hug 

Би, я как убийствено се подписваш вече  Heart Eyes  Сега виждам!

# 611
Здравейте!

Не знам що, но бях останала с впечатлението, че Дженсън е по... как да кажа...  харесван.
Ами с правилно впечатление си останала, не случайно фенките на Тренера пълним и препълваме Маракана, но си случила на момент, в който само градинарки лиготочат.

Бебе, ако се събуждаш припотена и с пух между краката, провери целостта на възглавницата  Laughing
Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Малко новинки сега.
Първа новинка: Вече са почнали да снимат първият епизод по поредност на излъчване.

Дженсън се е нарежисьорствал.

Втора новинка: Ново попълнение в каста, май щяла да остане и като постоянен персонаж мацката.

Източник - http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/supernatural-season-8 … lauren-tom-355395

Трета новинка: Кратко описание на втори епизод.

Скрит текст:
In Episode 2, "What's Up Tiger Mommy," the Winchesters are invited to a very fancy party. (Cross your fingers for tuxes, ladies.) The event is described as "an auction of remarkable, unworldly objets d'art" -- and the bidding will get heated as an ancient monster grows increasingly determined to get what he wants.

Източник - http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/07/10-spoilers-frin … s-seductress.html

Четвърта новинка: Какво ни очаква по нататък в осми сезон?

Скрит текст:
Tabitha: I'll take anything you've got on the new season of Supernatural!
Mythology fans, prepare to geek out. In Supernatural's third episode of the season, we'll meet Plutus, the host of a high-end auction who likes the bids to go higher and higher (how fitting considering Plutus is the God of wealth?), and Mr. Vili, who is after one of the auction's items and will do anything it takes to get it. In Norse mythology, Vili is one of the three gods of creation.
Пак ще има езически богове!

Източник - http://uk.eonline.com/news/332339/spoiler-chat-scoop-on-once-upo … -diaries-and-more

И накрая една класацийка - EW's 25 Best Cult TV Shows From The Past 25 Years

Източник - http://ohnotheydidnt.livejournal.com/70700999.html

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 18:39 от Злата с метлата

# 612
  • # супернатурална #
Злато, благодаря за новините    bouquet  Ама много...страшна тази новата, бе.

Люс, ми наминавай по-честичко да се тешиш, като знам каква мъка ви мъчи на другото място  Hug

# 613
Не ми харесва тази новата.

Искам Руби да е пак Джаредова. Rolling Eyes

# 614
  • # супернатурална #
hahaha hahaha hahaha

Забрави едно 'гол'.  hahaha И висок.

Да бе, как можах  ooooh! И голям, и голям  smile3521

hahaha

Бебе, ти няма ли да си лягаш вече  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт