Охлаждане на апартамент без климатик

• 42 388
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Вкъщи в едната стая няма климатик и е доста задушно (последен етаж, южно изложение)
и тъй като в момента и ние нямаме възможност за такъв гледах някакви вентилатори
в брошура на Техномаркет. Водят ги по-точно вентилаторни кули и имат режим за сън.
Сега ще разровя сайта им, струваха 100 лв.
Иначе в нашата стая има бели плътни пердета, пред стаята има тераса и вечно нещо
простирам, но си е жега. Сигурно това, че сме на последен етаж е от значение, но пък съм се
качвала на висока стълба в жегите да пипна тавана и въобще не е топъл.
Тези мобилни климатици казвате, че са шумни, а иначе вършат ли работа? Миналото лято
ги бяха намалили в Практикер на около 300 лв.

# 16
Veniz,има значение,че сте на последен етаж.Преди да се преместим тук живеех на 8-ми последен,преди това на 3-ти последен,така че знам за какво иде реч.Нагрее ли се плочата отгоре си трябва бая време да изстине после и е кошмар. ooooh!Иначе не бях чувала за тези вентилаторни кули.  newsm78

# 17
http://www.technopolis.bg/b2c/details/838081/P11120601/Ventilato … -TAURUS-EMPIRE-RC
ами това представляват, но не знам каква точно е разликата от другите вентилатори. Изглеждат
ми по-добре на външен вид.

# 18
Хм,ще отскоча утре до Технополис да видя за какво става въпрос. newsm78

# 19
Една позната ме подсети да вземем вентилатор за таван.Едно време наистина имахме,но нямам спомени вършат ли работа.Как мислите,дали ще има ефект поне малко???? newsm78

# 20
За вентилатор-полюлей ли говориш? Един такъв падна у леля ми, май са много тежки,
иначе тя си го хвалеше много.

# 21
Да,за такъв става въпрос.То е ясно,че няма да е като с климатик,но поне ще има движение на въздуха. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт