Спамо-чат /25.06-01.07/ - July morning или изгрев след синя нощ

• 12 091
  • 267
  •   1
Отговори
  • София
Дами,  Hug Heart Eyes

Прекрасна седмица ви пожелавам.

# 1
благодаря!
на теб също!  Hug

# 2
  • София
На Фурията пожелавам незабравима почивка, много положителни емоции и още нещо.  Wink 

На всички Hug  Heart Eyes

Lunen_sun, отговарям ти на въпроса от предходната тема: парфюмът е Dior AddictBlush

# 3
  • Чукарландия
Поздрав от мен и успешна, усмихната и удивителна седмица! (трите "У") Hug

# 4
# 5
  • Козлодуй
Добро утро,прекрасни Hug Heart Eyes  bouquet
Или по-скоро добър ден Mr. Green Аз днес май се поуспах.Събудих се към 7,дадох храна на мачоците и легнах пак.Та 10:30 чак се излюпих,но тази сутрин има някакъв прохладен ветрец и може да се спи.Чак с малко повече въображение може да си помисли човек,че е на морето Crazy

Бубс,брои се Peace
Ним,парфюмът е страхотен,имам го и го нося с удоволствие.Но ако е само той,би ми омръзнал до смърт.Макар че се възхищавам на хората,които са открили своя парфюмен подпис и не чувстват нужда от нищо друго.Аз съм от вечно търсещите...
Лек път,Дейз Hug
Прекрасен ден,момичета Heart Eyes

# 6
  • Бургас
Добро утро/добър ден  Mr. Green

Ним, хареса ми заглавието  Sunglasses Wink

На Аморето - хубава и наистина отморяваща почивка  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

На всички - страхотна нова седмица  Hug Mr. Green

# 7
  • Бургас
Хайде на обяд:

# 8
  • Бургас
Още малко синьо:   Mr. Green

# 9
  • София
Лунен сън, аз съм в търсене на много неща, имам страсти, от които само купувам ли купувам, пробвам, не харесвам или харесвам относително и айде пак наново. ooooh! Embarassed Но парфюмът ми е... единствен. Не мога да го сменя, имам някаква неосъзната нужда да го усещам всеки ден точно този и никой друг. Ако случайно ми подарят парфюм, което се случва веднъж на високосна, обикновено го подаравям неотварям, защото знам, че няма да ми хареса, някакво вътрешно усещане просто, че не го искам.

Като тийн бях така залепена за една миризма години. После изведнъж миризмата ми втръсна и спрях. Но и до сега, когато се размина с жена, която ухае така, ми замирисва на младежки страсти и гимназиални купони  Blush

Laughing Wink

Ним, хареса ми заглавието  Sunglasses Wink

Blush  Заглавието е от сърце, ама наистина.

Мерси за обяда.   bouquet Heart Eyes

Как си ти?

# 10
синя нощ?
отърсване от синевата или спасение чрез взаимност?

# 11
  • София
Аааа, спасение няма. Дето се вика - no rest for the wicked.  Crazy

Whistling

# 12
  • София
Да си похваля детенцето, че от събота започна да плува под вода на плитко. Важното е, че упражнява да поеме дъх и да държи главата отдолу и да цапа с крака, колкото издържи. Много съм горда с нея, с нас - защото го постигнахме сами и без учител и най-вече се надявам това наистина да повлияе благотворно на дишането и дробовете й. Все още за плуване в дълбокото и дума не може да става, много я е страх, но усеща ли дъно под себе си, е просто фурия.  Heart Eyes

# 13
  • Бургас

Mи ... има какво да се желае, но добре като цяло  Sunglasses Wink

Аааа, спасение няма. Дето се вика - no rest for the wicked.  Crazy

Whistling

То и отърсване няма много ... само ако поискаш. Whistling Като с цигарите ...
Баси сравнението изплясках всъщност  ooooh!
А дали трябва да се отърсваш  Thinking
И що не взема да млъкна с тия дървени философии  smile3560

# 14
  • Бургас
Браво на Симона и дано й повлияе добре  Praynig Grinning

Общи условия

Активация на акаунт