Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 695
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Ммм на мен този бранд ми изглежда целия лек и ефирен. Както е и модата им, тъй че мисля не си заслужава търсенето. Не, че ако ми попаднат от някъде няма да тествам! Да не решите, че ми е умряло парфюмното любопитсво! Ни най-малко дори.  Mr. Green

# 466
  • Germany
Добро утро, парфюмни другарчета Hug
Нямам нови парфюмни впечатления Sad, затова да се похваля с вече изпробвани. Тези дни бях на барбекю в провинцията и за първи път ми се случва от много време да получавам толкова комплименти  Shocked. Става дума за мой любимец - Ветивер Тонка, който явно в това време се харесва много на околните и всички питаха на какво така божествено ухая. Племенникът ми даже каза, че така ухаела госпожата по български  Thinking, и тъкмо щеше да получи нещо зад врата и ме умилостиви, като поясни че госпожата била в мокрите сънища на всеки тийнейджър  Mr. Green Wink.
Планувам придобиването на голяма бутилка  Crazy

# 467
  • Велико Търново
Добро утро, парфюмни другарчета Hug
Нямам нови парфюмни впечатления Sad, затова да се похваля с вече изпробвани. Тези дни бях на барбекю в провинцията и за първи път ми се случва от много време да получавам толкова комплименти  Shocked. Става дума за мой любимец - Ветивер Тонка, който явно в това време се харесва много на околните и всички питаха на какво така божествено ухая. Племенникът ми даже каза, че така ухаела госпожата по български  Thinking, и тъкмо щеше да получи нещо зад врата и ме умилостиви, като поясни че госпожата била в мокрите сънища на всеки тийнейджър  Mr. Green Wink.
Планувам придобиването на голяма бутилка  Crazy

Заинтригува ме този парфюм...и как иначе-с тоя разказ Crazy Wink Може ли да опишеш нотките-сладникав ли е ,цитрусов....На Hermes съм ползвала само Un Jardin Sur Le Nil Peace И откъде го поръчваш?

# 468
 Joy Eeee, Ковачева, що така, те не всички учители са застаряващи Wink
Учениците наистина предпочитат млади даскали. Аз нямах никакви проблеми, когато влизах да преподавам български на горния курс/5,6,7-ми клас/, за разлика от колегите си, които буквално ревяха в учителската стая Confused

Офъщях се едно солено нещо:http://www.fragrantica.com/perfume/Isabel-Derroisne/Andalucia-Sensuelle-4765.html-солен шипър,със съвременно звучене, нищо плодово не намирам, освен ако не броим горчивия портокал за такъв Simple Smile

# 469
  • Пловдив
  Аз пък да се оплача Simple Smile в БЗ не са  и чували за новото Light Blue - исках да го тествам от любопитство и понеже отдавна излезе по сайтовете без да питам се запътих към щанда, НО и помен от него, когато попитах консултантките- те дори не знаеха, че съществува.
  Тествах отново и новото Уомънити...е наистина не са орязани солените нотки, но тази ягодка не ми се вписва особено...като от захарен сироп ягода е , лепкава.. трайността - не беше лоша.

# 470
  • Козлодуй
Днес нашата sl празнува,може да я поздравите тук Hug

А аз пореден път се убедих,че предпочитам прекрасният Еликсир де мервей на топло Grinning Зимата ми е някак по-остър,освен това имам чувството,че половината от красотата му се губи.Бях с него нощес,хареса ми,освен това и колегите го оцениха (особено единия,който не спря да се навира в шията ми Mr. Green )

# 471
  • Бургас
Ковачева, силно съм впечатлена от този Ветивер Тонка, още повече, че от любимия ми бранд. Дай малко повече описание, ще ми бъде интересно да прочета /а и не само на мен/.

Имах неблагоразумието да извадя от шкафа Елексира на Ермес, защото ми беше домъчняло за него, пръснах си мноооого мъничко 2 пъти на шията. В началото се накефих много, защото се осещаше осезаемо и много силно, но след известно време започна да ме боли главата от него. Повече такава грешка няма да правя никога  Peace да го ползвам в жегата  Crossing Arms

Ан, те повечето продавачки /може би всички/ не знаят за новите парфюми, които излизат на пазара, а и няма как да знаят ако не се интересуват като нас.

# 472
  • Велико Търново
Аз вече втора опаковка ползвам на Un Jardin Sur Le Nil на Hermes -бихте ли ми препоръчали някакъв сходен,т.е.цитрусов,свеж аромат за лятото   bouquet

# 473
  • Germany
Joy Eeee, Ковачева, що така, те не всички учители са застаряващи Wink
Учениците наистина предпочитат млади даскали. Аз нямах никакви проблеми, когато влизах да преподавам български на горния курс/5,6,7-ми клас/, за разлика от колегите си, които буквално ревяха в учителската стая Confused

Joy Joy goddess, ако не бях сигурна, че племенникът не учи в Бургас, щях да помисля, че госпожата по български си ти  Wink. Друг е въпроса от къде знае хубостника как мирише госпожата по български Wink
Сънче, и аз си нося Еликсира в жегите и си го харесвам. Но за разлика от теб смятам, че му се губи част от красотата в най-голяма жега. Някак смолистата му красота бързо изчезва в топлото. По-скоро се е разкрил добре, защото е било през нощта  Wink. И каквооооо, колегата само в шията ти, ммммм  Wink Ще взема и аз довечера да си сложа от него  Twisted Evil
Ветивер Тонка съм описвала много пъти. За мен е много красив аромат, фин, изтънчен и загадъчен. Не е сложен, съставките не са много, но за сметка на това са уникални. Сух и прашен ветивер, на моменти рязък, спиращ дъха в красива симбиоза с хладната сладост на бобовата тонка. За мен това е аромат на перфектното допълване, на ин и ян, аромат на млади, силни тела, изпълняващи страстен танц Heart Eyes. Толкова красиво се носи, винаги усещам и онази зелена нишка на пресен, току що разчупен лешник Heart Eyes Парфюм лек и мек, но спиращ дъха, близък до кожата, но винаги там. Носи усещането за неповторимост, чистота и зелена, слънчева гора Heart Eyes Heart Eyes Но е само за любители на ветивер, за някои може да е с мъжко звучене.

# 474
Ветивер Тонка е божествен, невероятен парфюм и за мен. Heart Eyes Толкова хубаво се развива във всички сезони. За мен е по-добър и от Амбр наргиле, а за него сме казвали че е шедьовър на ориенталските аромати. Наистина идва малко мъжки, но тази двойнственост на зеленина и сладост е някак пристрастяваща. Опитвам се да се сетя за друг аромат, който да носи точно този дуализъм, но не ми идва. Скъпо струват тези парфюми бижута, но като са работени са работени с мисъл. Никога няма да досади, да изпъква, да дразни, но си е наистина все там на кожата и се усеща от когото трябва.

# 475
  • на североизток от Рая
   ooooh!

Бях дала обет да не се включвам дълго, ама след тези поетични описания се наложи.  Whistling

Предизвиквате ме с този парфюм.
 Ще пуснете ли линк?
 Да потърся из сайтовете, че да видя какви са цените му.
 Непознат ми е напълно, дори като име.

# 476
   ooooh!

по-добре недей hahaha

# 477
Цената е около 60$ за 15 мл, Нели. Поетично би описал всеки своя любим парфюм, дори и той да е Gres Cabotine, примерно!  Crazy Поезия блика когато душата е щастлива и се намира в нирвана, а мощта на ароматерапията е способна да докара човек до такова поетично състояние.
Дуализъм при парфюм ми е трудно да си представя, защото никой парфюм до сега не ме отваря нито на философска размисъл, нито ми предизвиква религиозни трепети, но е възможно с усъвършенстването на възприятията от изучаване и опознаване на безброй аромати, човек да достигне и до това философско, или религиозно състояние. За мен парфюманията все още не е нито философия, нито религия! Имам да се уча...

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 14:22 от Бижy

# 478
  • на североизток от Рая
   ooooh!

по-добре недей hahaha

Laughing

Peace

Цената е около 60 лири за 15 мл, Нели.

ooooh!. Това е достатъчно.
 И останалото е така добре написано.

Мерси!  Hug

# 479
Ковачева, сигурно има и други луди учителки Wink Кажи на племенника си, следващия път да я пита тази преподавателка какъв парфюм ползва.

Еликсира на Мерве в тази жега не Naughty Последно го носих, докато бях още на работа и едно от децата каза, че му мирише на лекарство. Времето се беше затоплило вече и вероятно е право детето, защото доста го поносих тази зима, почти цяла 100-ца издумках. Сега нося О Клеър, а вечер допълвам с О де мерве и се чувствам прекрасно.

Нелка, само в сайта на Hermes Peace

Ветивер тонка мен слава богу не ме разтресе, но определено цялата серия е много, ама много изпипана. Все пак са бранд с дълга история и всичко им обмислено до последния детайл.

Общи условия

Активация на акаунт