Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 565
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
raz_nejena, ще ме умориш от смях тази вечер!  Joy

Deziderata, тъкмо навреме идва поста ти за SPI и Льо! Щото нали говорихме по назаде в темите с densi, че не си залужава да има и двата човек, ама ти сега! Аз искам колкото може повече Шалимари да имам. Макар, че тези новите нямат много общо с оригинала, не че не са прекрасни и те. Май ще думна и едно Льо за баш горещините и ще се надявам, че ще дойдат и при нас. Пък и вече почти изпръсках Инициал-а.  Embarassed
Днес си вървях с пръска Опиум на ръката: еммм на 25 градуса е страхотен кеф!

# 571
  • София
Нямам въображение да измисля парфюм на Клеопатра, но ми се струва че не е задължително да е ориенталски. Тя е от гръцка династия, май че някой от пълководците на Александър е основател. Птолемеите са били доста просветени, занимавали са се с астрономия, поддържали са Александрийската библиотека. Тя би трябвало да е била доста изискана и образована. Със сигурност е забивала римските матрони в прахта, щом и Цезар и Марк Антоний са се хванали. Винаги съм я намирала някак трагична фигура - опитала се е да води играта на тронове с женски средства и се е провалила.

# 572
Клеопатра , според мен, е ухаела на оригиналната НЕреформулирана Черна Магия.

Искам Ланком да организират ( някой ден) нейното завръщане. На Черната Магия, не на Клеопатра.

Много обичах този невероятен парфюм и много страдам без него

# 573
Някой да е попадал на Галиано ЕДТ 60мл с капачка, а не с вграден пулвелизатор?

# 574
  • София

Всеки, който е хващал Галиано след мен  Crazy Неизменно когато реша да го пръскам, с уверен замах му откъсвам главата (двуцифрен брой пъти!!!), след което получавам дежа вю и бързо и засрамено му я натиквам обратно  Embarassed

# 575
  • Germany

Всеки, който е хващал Галиано след мен  Crazy Неизменно когато реша да го пръскам, с уверен замах му откъсвам главата (двуцифрен брой пъти!!!), след което получавам дежа вю и бързо и засрамено му я натиквам обратно  Embarassed
Ха-ха, все едно аз съм го писала  hahaha Joy, обаче всеки път като ме видят как му отвинтвам главата и виждам някоя засилена към мен консултантка, но я поставям пред свършен факт  Mr. Green
Ей, много рози са сложили в това Галиано, хич не мога да го търпя Crossing Arms
Вижте на каква предполагаема пирамида попаднах за парфюм на Клеопатра

Връхни ноти: Магарешко мляко
Средни: Ирис, есенция от кобра
база: Амбър, тамян

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 14:08 от kovatcheva

# 576
  • София
Днес се срещнах с една руса фея по друг повод, но за зла беда ми показа Comme des Garçons - Artek Standard, който има от друга фея, която постоянно ме улучва право в сърцето с разни аромати  Twisted Evil
Та накратко - чуден тамян, православен, звънлив, който после преминава през вкус на Алтай (който го помни от едно време) и се връща омекотен към църковния си аромат. Много хубав Heart Eyes
Добре, че имам Еликсира, та не се разравям веднага да го търся по сайтовете.  Wink

# 577
Eто -връхните нотки ги уцелих от първи път. Joy

# 578
Божке ,затова ли преди време като свалих от горния рафт Галиано едт и гледам че консултантката ми се взира в ръцете настоятелно после се успокои и отстъпи назад и се зачудих Shocked помислих че се е притеснила да не го изтърва hahaha hahaha обаче тогава пръснах на блотер по правилния начин, ако знаех че е такъв цирк щях да му отвъртя главата hahaha
Ковачева то на мен щом ми дойде доста розесто Галианото представям си на теб LaughingАма ако се насилиш пак да го пробваш в един момент избива мнооого лек тамян, ама съвсем лек. Не е лош аромат , но предположих че бързо ще ми омръзне. Сега съм се наканила пак да пробвам едп версията ама дано малко захлади. ooooh!

# 579
И аз да се разпиша с нови парфюмни любови и емоции
Можете да си представите как съм изглеждала при влизането ми в търговския център, пълен с нишови марки,коя от коя по-интересна за мен - "дете в сладкарница"  бледнее. 
Най-много ми допаднаха Ермесансите, както вече писах и най-много време отделих на тях.Душих, пръсках се , разнасях лентички по ръцете си с дни  Blush Невероятни. Цените им обаче  ooooh! 200 лв стандартно шишенце, 400 лв е опаковано с кожа  Mr. Green егаси кожата - си казах  Peace
Жулиетите- красиви,лежерни, но не и УАУ. Най-много ми допаднаха Мис Шарминг, Не парфюма и Романтина Heart Eyes
На ексклузивите на Герлен обърнах много внимание, както и на Аник Гутал не за друго, а защото няколко пъти минавах покрай магазините им в центъра и постоянно влизах да пробвам нещо  Mr. Green - няма празно. От Герлен само и единствено Крюел Гардения бих носила, всичко друго има една жилка "млада леля" за моя нос  Naughty
Аник Гутал обаче ме плени с Eau du Ciel . Много хубав, много мой, много летен. Новият Nuit Etoilee също много ми хареса в началото- плодов,не лепкав и не компотен, но след като се разви нещо доста избледня. Стана ми леко размит и  ме разочарова.
Armani Prive Figuier Eden- може би единствения от  Prive-тата, което ми се стори носимо за мен .Страхотен аромат на смокиня, сочна, но не зелена като Нинфеото, не и прашна като Филосикос. Мноооого хубав  Money
Ароматите на Диптик ме изумиха колко са интересни и зелени, и сочни, и различни. За жалост нямаше как да ги изуча един по един, трябва ми поне 2-3 месеца Crossing Arms
Tilleul D`Orsay също много ми хареса- най-чистата и автентична, току що откъсната липа. Страхотен  Praynig
Classique X Jean Paul Gaultier задължително ще го имам. Не понасям Класик и години наред подминавах телата на Гутие,но това е "направено за мен" . Лимон,сапун и свежест  Crazy
Интересно ми беше,че Том Форд не го водят нишов, продава се във всяка една парфюмерия като Сепфора и т.н- незнаех. Ермес също, но без Ермесенсите.
Сигурно пропуска нещо,но още ми е миш-маш в главата. Имам си Кокорико и съм много хепи   bouquet

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 16:14 от Rе (oт Рени)

# 580
-Интересно ми беше,че Том Форд не го водят нищов- Laughing
Това изказване си плаче за номинация Laughing

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 17:18 от raz_nejena

# 581
-Интересно ми беше,че Том Форд не го водят нищов- Laughing
Това изказване си плаче за номинация Laughing

аа моля моля, поправих си глупостите  Mr. Green

# 582
Моите всеки месец търпят вариации,но сега са Noa-Cacharel,Waterlove-Mexx,Paris Hilton-Heiress и другия носещ нейното име.

# 583
Ре, честита ти обиколка и парфюмче.

Ковачева, разби ми сърцето в съседната тема, цял ден ходя така ooooh!

За Галиано едт питам съвсем сериозно. Получих такава бутилка. Сравнявам, тествам по аромата, но в тая жега не мога да бъда обективна съвсем.

# 584
Ре, честита ти обиколка и парфюмче.

...

мерси Hug аз си донесох и една много хубава Зара, ама май никой не я познава , защото никой не я коментира   nnnuu

Общи условия

Активация на акаунт