Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 559
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ще ги зарибим със Зарата, споко  Mr. Green Само малко да минат тропическите температури, чеееее... ще се спомина.
Абе... там от онази синя чешмичка... не даваха ли човек да си капне малко?  Crazy Досега сънувах термосите на Тиери в Бюти Зоун, сега пък чешма, от която тече Гутал... срама нямат тия хора  ooooh!

# 586
хахахаха, ми не даваха , скръндзите. Знаеш ли как добре би стояла между двата входа

А за Зарата- аз така от раз май никога не съм си купувала парфюм, грабна ме и не ме пусна.И сега ми е добре "по нея" ,ако има и лек ветрец...ммм.топя се

# 587
  • Germany
Ковачева, разби ми сърцето в съседната тема, цял ден ходя така ooooh!
Защоооо, да не се чудиш какво да ми предложиш за Иносента  Wink
Ре, честита Парижка обиколка от мен, леко ти завиждам, но не е заради парфюмите  Hug Как беше концерта? Със Зара можеш да ни запознаеш скоро, ако се организираме на среща, а аз ще ти донеса Неонатурата, за да видиш колко си приличат с Кокорико.

# 588
....
Ре, честита Парижка обиколка от мен, леко ти завиждам, но не е заради парфюмите  Hug Как беше концерта? Със Зара можеш да ни запознаеш скоро, ако се организираме на среща, а аз ще ти донеса Неонатурата, за да видиш колко си приличат с Кокорико.

аааау, едвам ме нави  Mr. Green искам искам:) И Кокорикото мога да нося за сравнение.
А аз не бях на концерт а на гости на "зълвата" и се счупихме от обикаляне къде ли не:) Само в Лувъра не влязох, за да отида пак до Нишовите парфюми  smile3521- разбираемо е  Peace

# 589
Ковачева, разби ми сърцето в съседната тема, цял ден ходя така ooooh!
Защоооо, да не се чудиш какво да ми предложиш за Иносента  Wink
Тоя Иносент дори не го познавам. Друга ми е мъката/преди време ми подпали чергата с едни проби/. Не ми се смей, защото съм с мокрите кърпи на главата и наистина нямам какво да ти предложа  newsm45 smile3515

# 590
Силве така като гледах одеве списъка на Ковачева , да не е едно сантал нещо си Laughing Laughing
Ре , честита ти  парижка обиколка и от мен.Зарата не я знаем , но да ти е честита и не само на теб Peace

# 591
Зарата я има в два варианта в бг Зарите.

Аз си я купих още на 2 юни от Гранд молската Варненска Зара, когато пробвах колко време мога да изкарам без да купувам парфюм.

Хубава е, точно се пръснах сега с нея и го установих:)

# 592

..

да, едната кутия леко розовее, другата зеленее  Peace не съм ги виждала тук  Thinking

# 593

..

да, едната кутия леко розовее, другата зеленее  Peace не съм ги виждала тук  Thinking
На касите на Зарите са.
Приятни парфюми наистина.

# 594
  • Пловдив
Някой да е попадал на Галиано ЕДТ 60мл с капачка, а не с вграден пулвелизатор?

Всеки, който е хващал Галиано след мен  Crazy Неизменно когато реша да го пръскам, с уверен замах му откъсвам главата (двуцифрен брой пъти!!!), след което получавам дежа вю и бързо и засрамено му я натиквам обратно  Embarassed

Joy При мен е същото с Херба Фреска, само че не аз-а абсолютно всеки на който му дам да я тества хаха, докато обесня и вече.... минало заминало  Laughing

Ре - честити придобивки Wink Ей, май  отстреляхте вече един зарибен поне да я пробва тази Зара при следващото ходене към Варна!

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 22:05 от aH~

# 595

..
Ре - честити придобивки Wink Ей, май  отстреляхте вече един зарибен поне да я пробва тази Зара при следващото ходене към Варна!

тествай , ако я има- розовата. Зелената не ми хареса хич  Naughty

# 596
  • Козлодуй
Абсолютно същата съм и аз с Галиано(ЕДП,Силви,ЕДТ не съм нито виждала,нито пробвала и не мога да съм полезна Hug ).Всеки път първо го обезглавявам,хем си е мой и изтръпвам,че чак тоя път го скапАх Twisted Evil
Вчера все пак намерих и пръснах точно два пъти Хабанита пп.Невероятен Heart Eyes При това за пръв път усетих отчетливо така нареченият мастикс,сакъз или естествена дъвка.Въпреки жегите не ме задуши и не ме уби Mr. Green Днес носих Шалимар ЕДП,но той доста по-бързо изфиряса май,на по-хладно ми е по-траен.Утре съм дневна и се чудя с какво да ги тровя Mr. Green

# 597
Абсолютно същата съм и аз с Галиано(ЕДП,Силви,ЕДТ не съм нито виждала,нито пробвала и не мога да съм полезна Hug ).Всеки път първо го обезглавявам,хем си е мой и изтръпвам,че чак тоя път го скапАх Twisted Evil
Вчера все пак намерих и пръснах точно два пъти Хабанита пп.Невероятен Heart Eyes При това за пръв път усетих отчетливо така нареченият мастикс,сакъз или естествена дъвка.Въпреки жегите не ме задуши и не ме уби Mr. Green Днес носих Шалимар ЕДП,но той доста по-бързо изфиряса май,на по-хладно ми е по-траен.Утре съм дневна и се чудя с какво да ги тровя Mr. Green
С Oud wood na TF Flutter

С Galiano EDP и аз така направих първия път. Бутилката май беше на Тафчето Laughing

# 598
  • Там, където ме обичат
Аз смятам утре да тровя с нещо ориенталско или монталско. Що пък не и с двете  Mr. Green

# 599
  • Козлодуй
Силви,няма ли да си признаеш кое ти легна на сърце от офертите на Милейди Wink Hug
Нещо по-отровно от Ауд уд ми се ще,много тичане има на дневна,трябва да устиска 8 чАса на големи температурни амплитуди Twisted Evil А и обичам да ми казват:"Къф е тоя парфюм бе,човек може да разбере къде си минала из цялата зона" Flutter

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 22:55 от Lunen_sun

Общи условия

Активация на акаунт