Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 707
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Подарих го на баба ми, истински хит е бил в клуба на пенсионера.  Laughing

Joy Е , моя и баба ми не го хареса де! Simple Smile) Тя никой от моите не харесва-не били като едно време, даже ме попита-ако отидела в някоя парфюмерия дали можела да попита за парфюмите от едно време  Laughing , как се казват  и тя не знае.

# 106
Подарих го на баба ми, истински хит е бил в клуба на пенсионера.  Laughing

Joy Е , моя и баба ми не го хареса де! Simple Smile) Тя никой от моите не харесва-не били като едно време, даже ме попита-ако отидела в някоя парфюмерия дали можела да попита за парфюмите от едно време  Laughing , как се казват  и тя не знае.

Ех, модерни баби. На мъжа ми бабата е най-готина - свеки я снабдява с разни нейни парфюми, които са й писнали. Последно ми се похвали баба му как ходи при кокошките с Би делишъс, но те пусти не оценяват  Laughing

# 107
Последно ми се похвали баба му как ходи при кокошките с Би делишъс, но те пусти не оценяват  Laughing

Добре че не ходи при кокошките с инсоленс, че ще се гътнат, горките  Grinning, и после няма да има яйца от щастливи кокошки  Grinning.

# 108
  • Чукарландия
BBeLLa, то поне едно да беше ами и аз като теб ги гърмя по две наведнъж...
цък и цък  Whistling

ПС: Даааа бееее, добре че не сте склерози като мен! От 5 мин се чудех коя беше масовката с липов цвят, помня, че някой я беше споменал, ама само до там...

Рени, първия линк не ми отваря. Пък като ги получиш, ще споделиш. Ти поне гърмиш красоти, непознати за нас, та и ние да се образоваме покрай теб. Peace

System Error, след Инсоленса пък може кококите да са два пъти по-щастливи и да снасят двойно повече. Аз например с Инсоленса направо хвъркам, не че съм кокошка, по-скоро патка, но пък щастлива. Joy Joy Joy

# 109

Другият е The Scent of Departure - Милано. Денси беше споменала за тях - те са нова линия на Histoires de Parfums (има ги във Volume I в мол сердика). Милано е само фон, практически безглав, което не е лошо, и представлява леко сладка амбра с хубава плътност. Мисля че есента ще ми хареса доста.
А какви са цените? Спомням си, че в сайта бяха 40 евро и 10 евро за доставка до България.
Аз съм силно изкушена.
Около 76 лв. мисля че бяха. Не се изкушавай без проби, защото парфюмите не са нещо кой знае какво и не знам дали си струват цената.
Благодаря! Ще ги пробвам първо, разбира се, а при тази цена и не бих ги купила онлайн.

# 110
мда вярно не се отваря. Не мога да пропусна да не се похваля: Traversee du Bosphore на L´Artisan. Първия ми Артизан!

# 111
  • София
Цитат
А какви са цените?
Денси ме изпревари - само мисля че беше 79 лв за 50 мл.
Иначе има само три - Милано, Бали и Ню Йорк. НЙ е една метална ябълка - никак не по мой вкус (това, което в пирамидите наричат ябълки и циклами не ми допада никак), Бали са бели, кремави, леко сладки цветя, но много размити. Милано обаче не е лош, ако човек харесва леко сладка амбра. Въпреки че е само базов мирис, стоя добре като фон дори на 35 градуса и се задържа 4-5 часа.
Това са разбира се впечатления само от една проба, и то с няколко други неща.  Peace

ПС Благодарение на хора, които дори не познавам, до мен достигна Myrrhae на L'Erbolario - мечта от последната среща. Приготвила съм отливки за тамяноведите - давайте да се срещаме този или следващия уикенд!

# 112
Момичета, преди няколко страници си говорехте за Фражил и се сетих да питам защо вече не го продават в БЗ? В нашият сайт също имат само шишенца от 25 мл.
Има ли някой друг бг сайт от който може да се поръча?

# 113
  • Чукарландия
мда вярно не се отваря. Не мога да пропусна да не се похваля: Traversee du Bosphore на L´Artisan. Първия ми Артизан!

Честито, Рени! И да споделиш като ги получиш. Hug Hug Hug

ПП Дай Боже всекиму по един Артизан. Joy

# 114
  • София
Чул те Господ, Белла Simple Smile И ако те чуе и реши да раздава, аз се нареждам за едно Пачули Патч  Blush

# 115
  • Чукарландия
Аз пък за едно бутилче Drole de Rose. Може и Voleur de Roses. Е, в краен случай, може и Nuit de Tubereuse. Joy  ееех, лаком гъз...

# 116
Момичета, преди няколко страници си говорехте за Фражил и се сетих да питам защо вече не го продават в БЗ? В нашият сайт също имат само шишенца от 25 мл.
Фражил едт,  Фражил едп, Фражил едп

# 117
Фражил едт,  Фражил едп, Фражил едп
Hug Hug Hug

# 118
Рени, честит Босфор! Много уютен и изтънчен горманд.

Аз пък неочаквано харесах и грабнах свежия Untitled L'eau на Margielа. Точно това съм искала за лятото без да знам. Някой го спомена по-рано,  но аз подминах като мислех за оригинала.

# 119
  • NYC
Рени - и от мене честито Traversee, много, много любим. И не е чак такова гурме, за немското лято е идеален  Mr. Green
Pixie - как е L'еау в сравнение с обикновения untitled? Трябва да намеря нещо за най-големите влажни жеги тук...

Общи условия

Активация на акаунт