Парфюмни размисли и страсти - 158

• 54 127
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Днес ми предложиха в парфюмерия "есенции на маркови парфюми" - 5 мл за 10 лв. Възможно ли е да са оригинални  newsm78
Не съм чувала за такова животно. Да не е нещо от рода на капките-концентрат на Рефан? Което изключва вариант оригиналност.

# 301
  • на североизток от Рая
Парфюманията е много скъпо и супер ангажиращо хоби. Ние винаги съветваме да се пробва, да се премисли, ако има кой да слуша. Grinning Hug

Аз май станах от тези, дето ви слушат.  Hug Hug Hug

И много благодаря, че съветвате за разумни покупки.
 Обаче има парфюми, които все още искам да пробвам от проби и да отложа за по-нататъшно поръчване.  Confused

Hug

# 302
Винаги ще има такива парфюми. Когато изпаднат за проби добре, ако ли не готино изкарано време в приятна компания.  Hug

# 303
  • на североизток от Рая
Винаги ще има такива парфюми. Когато изпаднат за проби добре, ако ли не готино изкарано време в приятна компания.  Hug

Hug Така е! И с това съм съгласна, Денси!

# 304
  • Бургас
Днес ми предложиха в парфюмерия "есенции на маркови парфюми" - 5 мл за 10 лв. Възможно ли е да са оригинални  newsm78
Не съм чувала за такова животно. Да не е нещо от рода на капките-концентрат на Рефан? Което изключва вариант оригиналност.
Не, не са от тези на Рефан. Като ги загледах на стилажа, приличаха на нашите отливки, отгоре със залепено листче с името на парфюма. От начало си помислих, че отливки са тръгнали да продават  Laughing , след това продавачката започна да ми ги предлага, като ме убеждаваше, че са 100 % оригинални есенции, "това, от което правят парфюмите, но по-концентриран вариант"  #Crazy и с 10 мл. изкарваш цял месец  bowuu На въпрос как се ползват от тези шишенца,  тя ми каза, че се мажат пулсиращите зони  Grinning

# 305
Много находчив начин за продажба на ментета  Thinking Даже не трябва да се мъчат да доизкусурят бутилчета...

# 306
  • София
 Laughing Аха, и един мармот увива шоколада в станиол  Grinning Няма такива филми за 100000% оригинални "есенции", които се продават в еднакви шишенца и залепени листчета. Това е малко като онези легенди за онзи завод в Полша, дето минават оттам всички - като почнеш от Шанел и Диор, та до Наоми Кембъл и Бандерас и си наливат от едно и същото, пък после минават и от каталожните марки да си сипнат от есенциите  hahaha

# 307
  • Варна

Днес бях с Нинфео-прекрасно се развива , когато духа ветрец ммм - блаженство ! За съжаление мисля, че от околните не се възприема много добре Simple Smile) , както сме си говорили с други дами  , не че съм срещнала упрек или нещо подобно, но така си мисля-и комплимент не съм получила за него   Laughing .   

Нинфео е парфюм за себе си. Даже всички така наречени летни, които имам, все са парфюми за себе си. Имам предвид, че ги пръскам само защото са ми разхлаждащи и не ме душат като другите, не защото очаквам да направят впечатление на околните. Този тип парфюми за мен са банална необходимост, която изобщо нямаше да съществува, ако живеех в някоя по-северна страна  Simple Smile

# 308
Laughing Аха, и един мармот увива шоколада в станиол  Grinning

И аз така си мисля. Всичко, което противоречи на пазарната логика, ми се вижда подозрително поведение от страна на търговец. Полската заводска конспирация звучи по-издържано в духа на теорията за продукцията, предназначена за конкретни пазари.

Да си отчета и аз прогреса на синдрома на остър олфактивен глад и често съпътващия го компулсивно-обсесивнен консумеризъм. Ами... да, голям дерт си е. Дори и с ограниченото ми въображение повечето от описанията ви оживяват в носа ми, та ми се прищяват какви ли не непознатости. Ако прилагах самоконтрола, който си налагам за ароматите, върху храната си, досега да съм се изманекенчила отвсякъде (ама де тоз късмет).  От последната ни среща насам благородно магнолиевият фонд се трансформира в рокля, риза и сандали, а ароматът на този парфюм ще си остане винаги спомен за първата ми среща с вас по най-приятен начин  Hug Остава си в графата чакащи, без да е забравен или разлюбен. Драма ми е, че прекалено много емоции прикачам към пустите ми аромати, ще ми се да съм по-практична и дистанцирана (но тогава може би нямаше и да съм във вашата компания). Нямам и (осъществена) концепция за това какво, от всички харесвани аромати, искам в гардероба си, само щрихи ми се оформят в главата как виждам себе си парфюмно. Да не прозвучи мрънкащо де, това е най-приятен сърбежоболеж  Blush
Вчера и днес съм гола, т.е. по без парфюм, да си почине малко мозъкът ми от ароматни спомени и асоциации и да ми се обостри малко обонянието. В началото имах точно "голо" усещане, днес не го мисля чак толкова. Всъщност най-много да ухая на една бебешка пудра на джонсън, благодарение на която преоткрих така възневидяната от мен лавандула. Можело, значи  Party

# 309
  • на североизток от Рая
  Обич Синеока,  Завиждам на езика ти и подредената ти мисъл.  Hug И си мисля, че си филолог. Едва ли греша.

И аз бях решила да съм "гола" днес, ама не се получи. Рових тук там по шкафчетата и намерих една забравена ейвънска Пур Бланка. Пръснах леко и сега съм в едно пухкаво и чисто облаче. Толкова нежно ухае. Като на бебешко пране. Нетрайна е, обаче.

И аз уж си налагам самоконтрол, ама докога ли?
 Добре, че сега ще имам студентка и ще имам разходи покрай такси и т.н. Ще се осъзная, мисля.

Скрит текст:
А и кола искам. И търся. И не намирам.  ooooh!

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 12:53 от neli mar4

# 310
  Обич Синеока, почувствах се умствено ограничена след като прочетох написаното от теб. Ами два пъти трябваше да прочета и да осмисля написаното. Каква мисъл имаш, какви термини ползваш?!
Joy А на мен в такава тема ми идва малко сложен този академичен изказ! Давай го по-народно му, Обич! Hug Не сме на семинар. Laughing

# 311
  • на североизток от Рая
   bouquet

Слънчев ден ви желая, парфюмни!

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 12:51 от neli mar4

# 312
  • София
Еййй, ама че сте и вие, така я награбихте, че сега няма да смее да се обади повече  Grinning Кой както може, така си пише. Не виждам лошо в какъвто и да е стил, стига да не е нападателен, пък този не е такъв.

Обич, тя Магнолия Нобиле си знае, че не си я забравила и все ще те споходи отнякъде, точно когато най-малко очакваш (личен опит). Важното е, че сте се срещали, харесали и е протекла химията. Аз също влагам много емоции в ароматите - почти всеки един го свързвам с нещо конкретно - случка, човек, място и затова ми е трудно да се разделям с парфюми. В този ред на мисли - по-лесно ми е да се разделя с хубав парфюм, получен от размяна, отколкото с нещо не кой знае какво, но подарък с добро послание. Имахме тема за асоциациите, които ни носят парфюмите - мога да изредя такива за 90% от парфюмите ми.

# 313
  • на североизток от Рая
  Аааа, моля , аз не съм я награбила. Напротив, винаги съм се възхищавала на хора с такъв изказ.
 В кръга на шегата е написаното от мен, гарантирам.
 И точно Обич ми е много интересна и я чета  и в една друга тема, където ме разсмива.

Дано да не предизвикаме сега някакви дебати.  Peace

# 314
И таз добра, Нели  Hug
Скрит текст:
Повредена съм, влезте ми в положението  Embarassed Четенето в гимназията на немски философи в оригинал (познато още като "травма в детството"), съчетано с бюрократската ми диплома ми  са ме направили сива като коридорите в европарламента. И понеже лудият не се признава за луд отказвам да приема сериозността на положението и открито възразявам – бивам пък.  Hug

Поетично ще отбележа тогава, че ако преди бих казала, че смърдя на лавандула, сега вече ухая на нея  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт