Парфюмни размисли и страсти - 158

• 54 141
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Белла, много смело действаш с навивките...  Rolling Eyes Да не събереш после една кофа с "едвам навити" парфюми, които да се чудиш какво да правиш. Съвсем приятелски съвет! Hug

# 286
  • Чукарландия
Белла, много смело действаш с навивките...  Rolling Eyes Да не събереш после една кофа с "едвам навити" парфюми, които да се чудиш какво да правиш. Съвсем приятелски съвет! Hug

Зная, че е приятелски съвет, но вече се поспирам наистина. Искам само още 5-6, които съм си заплюла ехеее, от кога и наистина, ще взема да се спра. Peace

# 287
Тези 5-6, даже и 10 да са, които си заплюла, първо пробвай. Peace

# 288
  • Чукарландия
Тези 5-6, даже и 10 да са, които си заплюла, първо пробвай. Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 289
А, що да пробвам Simple Smile. Първо - няма къде. Второ - и четирите парфюма, които съм купила в последно време, са благодарение на дами от тази тема. Вече знам с кои от вас имам сходни предпочитания. Та в тази връзка - Бижу, благодаря за marry me - прекрасен е Simple Smile. И на Атти за инсоленса - влюбена съм в него Simple Smile.

# 290
BBeLLa, казвала съм ти и друг път не купувай парфюми само защото са на супер промоция накъде. Peace Парфюма в онзи сайт е с прекалено ниска цена и е съмнителен. Още повече за насляпо. Като не го познаваш как ще разбереш дали е оригинал или си набутала 56 лв. за ментак?

# 291
Аз когато предлагам за покупка някой аромат, който много съм харесала, той обикновено е лесно достъпен за тест. Wink И казвам всичко това като човек минал по този път, вслушвал се в хвалебствия и не пробвал, а поръчвал ли поръчвал парфюми.  Mr. Green Ако на човек му е по-ограничен бюджета, това е просто разсипващо! Който пък има финансова възможност, трупа пълнеж, който после или не може да замени за каквото му харесва, или продава на безценица, или накрая започва да подарява. Във всички случаи това не е добро поведение спрямо парфюмите, както и спрямо бюджета, какъвто и да е той. Peace
System Error, радвам се, че си поредната, харесала Merry me. Laughing Hug

# 292
Бижу, много си права, аз по-скоро се шегувах, но за тестване - наистина ми е проблем. В моя град има малко парфюмерии, в които вече ми е неудобно да влизам, защото продавачките прекрасно знаят, че няма да купя от магазина им заради двойно по-високите им цени. Бюджетът ми е ограничен и наистина не ми се стреля на сляпо, но, слава Богу, досега нямам издънка. Започвам да се отрезвявам обаче, преди два дни отидох и пробвах един, който бях решила да поръчам... и щях да се набутам, защото определено не е моят аромат.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 21:43 от System Error

# 293
Блек Уидоу, ето няколко пробвани в подобни условия:  Hermessence Rose Ikebana, Serge Lutens L'eau, Chanel Eau Tendre. Пробвай и Untitled L'eau. (Макар че на 90 градуса + аз само прибягвам по паркинги и няма сила да ме накара да изляза преди 7 вечерта на друго освен паркинг Simple Smile  )

Това, което Бижу описва, ми се случва и с парфюми, които съм проучила доста добре.  Аз вече не купувам парфюм преди да съм минала през отливка и да съм сигурна, че го искам не само за 5 мл, а наистина за 50. И се оказва, че много, много рядко се случва  да го поискам Peace

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 21:42 от Pixie

# 294
Аз вече не купувам парфюм преди да съм минала през отливка и да съм сигурна, че го искам не само за 5 мл, а наистина за 50. И се оказва, че много, много рядко се случва  да го поискам Peace
И много хубаво правиш, Пикси! Peace Защото се оказва, че доста парфюми макар и да са с различни аромати, носят един и същи дух, и едно и също настроение до такава степен, че започват да си приличат за обонянието в един момент.

# 295
Бижу, в последния месец се разделих точно на безценица, както си описала, с 3 нишови. Бяха толкова специфични, че малкото хора, на които мога да ги дам като подарък, не ги искаха, а и не мога да намеря тези аромати, които аз търся, за размяна  Peace 

# 296
Парфюманията е много скъпо и супер ангажиращо хоби. Трябва да се подхожда с внимание към купуването, но всички минават по пътя на "сбиротъците" и после тъпите размени и продажби. За безценицата не съм съгласна, качеството винаги струва пари и се продава, разбира се като за втора употреба. За мен парфюм с разпечатан целофан е втора употреба и е веднага по-евтин. Много ми е смешно в темата за размените като разменят или продават нови момичета. Падат големи майтапи или на краставичар краставици......
Много момичета не издържат на темпото на зарибяване тук и се махат, в което няма лошо, а тези които остават си правят избора целенасочено. Ние винаги съветваме да се пробва, да се премисли, ако има кой да слуша. Grinning Hug

# 297
  • Пловдив
 Mr. Green И ако попиташ -  всички парфюми са купени от "Франция" или "Италия" или БЗ, но никой не купува от сайтове  Joy . Мен скоро ме попитаха с какъв произход е един от парфюмите ми и като не скрих , че не е от БЗ, а от друго сигурно място различно от МОЛ  се изгуби интереса  Crazy

Днес бях с Нинфео-прекрасно се развива , когато духа ветрец ммм - блаженство ! За съжаление мисля, че от околните не се възприема много добре Simple Smile) , както сме си говорили с други дами  , не че съм срещнала упрек или нещо подобно, но така си мисля-и комплимент не съм получила за него   Laughing .   

# 298
  • Чукарландия
Да се отчета и аз след проба на Мадониното това. Мор. И никакво развитие. Отивам днес аз в ДМ и се насочвам към парфюмите. Пред всеки парфюм има тестер (досега не бях се заглеждала какви точно са тестерите) и какво да видя? Нито един тестер няма пръскало. Shocked Повиках консултантката и я попитах как да тествам парфюм, като няма пръскало и тя най-невинно отговаря: "Ааа, ние на всички тестери им махаме пръскалата. Чакай ще ти намеря едно пръскало." Да, обаче не можа да намери, оказа се, че всичките ги махали и след това ги изхвърляли. Няма такава свещена простота. Crazy Crazy Crazy В крайна сметка отвориха самото такова на Мадона, изглежда ме харесаха, та ми пръснаха на китката. То да не ми бяха пръснали... Sick Sick Sick

Обяснете ми вие, аз може би съм много проста, как се тества парфюм, като на шишето няма пръскало?!?!? newsm78
При това говорим за голяма верига магазини. Naughty

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 22:35 от BBeLLa

# 299
  • Бургас
Аз съм забелязала,че комплименти получавам когато съм с лесно харесвани парфюми, а тези меко казано по-странните, си ги харесвам само аз и за тях никой нито дума не обелва  Crossing Arms

За себе си се радвам, че съм се спряла с покупките много отдавна и като гледам насъбралите се отливки и проби, се радвам, че съм се разминала само с тях, не с цели бутилчета, а толкова много да съм ги желала  ooooh!

Няколко дни разносвам Жасмин Ноар Булгари  Heart Eyes Невероятен е за това време, просто разкош  Heart Eyes
Нещо Средиземноморските ми се губят  Rolling Eyes Да не би да не им е сега момента?  Thinking

Не знам как се тества парфюм без пръскало  newsm78 Днес ми предложиха в парфюмерия "есенции на маркови парфюми" - 5 мл за 10 лв. Възможно ли е да са оригинални  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт