Парфюмни размисли и страсти - 158

• 54 157
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • Чукарландия
BBeLLa честит Розов Ангел. Опиши го моля те, как е Wink аз не понасям класическия  аромат, за това отбягвам и всичките му вариации. В интерес на истината дори не съм ги подушвала само заради непоносимостта ми към класическия . Въпреки че мисля на сляпо да отстрелям ето този http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-Sunessen … u-Lagon-8193.html

Вивинка, и аз смятам да го отстрелям на сляпо. Peace
А за Розовия Ангел, много е хубав, харесва ми, но не мога да описвам, ще чакаме Атти да се включи и да го опише. А междувременно може и някой друг да го познава и да даде описание.Praynig

# 271
  • Germany
Vivinka, щом не харесваш класическия ангел и розовия няма да ти допадне. На мен също не ми допада, нищо че съм почитател на класическия. В розовия са добавили силно химичен и задушлив аромат на роза, повече ванилия в базата и са отнели част от пачулито. В резултат се е получил силно локумен розов Ангел  Grinning. Ако харесваш много сладки аромати, ама направо отровно сладки - значи ще ти хареса.
Лятната лимитка е съвсем друго нещо, макар че и нея разкарах Mr. Green Твърде различна от класическия ангел, усеща се разхлаждаща нотка на джинджифил и карамбола, пачулито е осезаемо, базата не е сладко-ванилена, каквато е в класическия ангел, а по-скоро водна и разхлаждаща. На мен в определен момент ми стана твърде цветен и силно напомнящ КМ на Шанел, който не харесвам и поради тази причина бе прогонен Grinning.

# 272
  • София
Момичета, моля за Вашата помощ!

Този сайт читав ли е?

Харесала съм си този парфюм, но се чудя дали няма да получа менте някакво!

# 273
  • София
Ох, ами да го опише, ама vivinka като не харесва класическия, мисля, че Розовия няма да й хареса, защото се доближава до него - с добавена роза в началото, но без шоколадите в края. А Bleu Lagon на мен лично ми идва доста акватичен, с много слабо пачули (слабо за моя вкус, не че хич няма).

# 274
  • в голямото село
Ковачева, Атти  Hugмерси за мненията. Знаех си че не е мой, пък и роза не долюбвам кой знае колко. Преди време се бях запленила по вариациите на Ангела, като клонях и към Виолетовия, но бързо ги забравих.
Сега Синята лагуна от известно време ме тормози. Мисля Денси я беше споменала. А и щом е различна от класическия Ангел - май почти ме навихте Mr. Green

П.П. Сдобих се и аз с мъжката Амазония на Орифлейм - идеята за парфюма е добра, ама е нещо като нищо. Трайност  - 30мин., по - малко и от дезодорант

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 15:46 от vivinka

# 275
Сдобих се с домашния Амбър на Локситан/ така ли се чете?/ харесва ми, много е топъл. Сега остава да му намеря хубаво бутилче със спрей Heart Eyes

# 276
  • у нас
привет- издирвам парфюм в приятна комбинация от сандалово дърво, амбър и жасмин Crazy има ли такова чудо Flutter
благодаря  bouquet

# 277
привет- издирвам парфюм в приятна комбинация от сандалово дърво, амбър и жасмин Crazy има ли такова чудо Flutter
благодаря  bouquet
Има. Започва с мощен взрив на сандалово дърво и аз го усещам много ясно, амбрата му придава мекота и сладост, а жасминът - цветния акцент. Все пак не ти го препоръчвам за лятото, а също така аз харесвам повече едт.

# 278
  • у нас
благодаря ти Бижу  bouquet даааа за лятото по нежни Hug

# 279
Tommelise, провери версиите на Сеншуъс., Естий Лаудър. Имат дървесни ноти, амбър, и жасмин, макар че не са еднакво изразени (не знам дали ще ги намериш еднакво изразени). 

На Булгари Жасмин Ноар също има дървесни ноти.

Снощи носих уд-а на Mona di Orio. Държа се изненадващо добре (на климатици, де). Толкова е мек и галещ, и не мога да се отърва от усещането, че ми мирише на карамфили. Но явно не са за мене удовете, поне не за всеки ден или всяка вечер--само за изпитана и тясна компания.

# 280
  • USA, Steak State
Момичета насочете ме към аромат, който се държи добре на 35 градусова жега и над 100% влага.
На 4ти юли ще сме навън ( много ясно) и искам нещо присъствено, което няма да задушава мен и околните ми. Благодаря предварително!  Hug

# 281
  • Там, където ме обичат
Влизам за мъъънинко, че да не ми излезе после престоя тук солен.  newsm43
Миналата седмица купих един душ гел, който беше на промоция със дезодорант от същата марка.
Общо около 5,90.
Много ми хареса, мек, нежен, леко пудрен, ефирен.
Не знаех, че като върл почитател на усмъртяващи аромати, все още мога да се радвам на дезодоранти.  Mr. Green

Вдовичке, някой Ермес или Нинфео примерно.  Peace

# 282
  • Чукарландия

Лятната лимитка е съвсем друго нещо, макар че и нея разкарах Mr. Green Твърде различна от класическия ангел, усеща се разхлаждаща нотка на джинджифил и карамбола, пачулито е осезаемо, базата не е сладко-ванилена, каквато е в класическия ангел, а по-скоро водна и разхлаждаща. На мен в определен момент ми стана твърде цветен и силно напомнящ КМ на Шанел, който не харесвам и поради тази причина бе прогонен Grinning.

Ковачева, лятната лимитка, която описваш, тази ли е: Angel Sunessence Edition Bleu Lagon Thierry Mugler, че не ми стана ясно? Hug

# 283
Страхотен парфюм е Ангела Лагуна. Heart Eyes Един от летните ми фаворити без да е зелен.

# 284
  • Чукарландия
Страхотен парфюм е Ангела Лагуна. Heart Eyes Един от летните ми фаворити без да е зелен.

Денс, едва ме нави! Party

Общи условия

Активация на акаунт