Парфюмни размисли и страсти - 158

• 54 141
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
  • Чукарландия
  Аааа, моля , аз не съм я награбила. Напротив, винаги съм се възхищавала на хора с такъв изказ.
 В кръга на шегата е написаното от мен, гарантирам.
 И точно Обич ми е много интересна и я чета  и в една друга тема, където ме разсмива.

Дано да не предизвикаме сега някакви дебати.  Peace

Скрит текст:
Нели, дай темата, да ни разсмее и нас, че ми се реве днес. Ако е спам - на лични.

# 316
Еййй, ама че сте и вие, така я награбихте, че сега няма да смее да се обади повече  Grinning Кой както може, така си пише. Не виждам лошо в какъвто и да е стил, стига да не е нападателен, пък този не е такъв.
Т.е. аз. Twisted Evil Или ми говориш вече на Вие? Joy
Никого не нападам, така мога - така пиша.  Whistling Обич ми е любимка, не заради начина си на изказване, а заради мисълта която тече под него.
До тук с дебата от моя страна!  bouquet

Днес съм с толкова прекрасния Blanc Paul & Joe! Heart Eyes Започвам и аз като Силви сериозно да се замислям за почерка и произведенията на този творец на аромати - мосю Еленa. Ще се окаже един наистина съвършен нос, струва ми се!

# 317
  • София
Т.е. аз. Twisted Evil Или ми говориш вече на Вие? Joy

Хич даже  Stuck Out Tongue Ти, Бижу + Ти, Нели = Вие  Peace
Говоря ти на ти, разбира се, ако не пожелаеш обратното  Party

Няма дебат  Grinning

# 318
  • на североизток от Рая
 Колко сте прекрасни! И спор не можа да се получи даже.  Mr. Green

Пък Обич да каже коя е "оная" тема, че забравих коя от двете точно е.  newsm78

Белла, не си помисляй за сълзи!  Naughty  Hug

# 319
Нели, предвид професията която си избрала нормално е да се чувстваш, като 7 годишно дете при подобен изказ. Доказано е Peace

Бижу, не познавам това произведение на мосю Елена, но да, този човек ми е един от фаворитите. Парфюмите му винаги са деликатни и в същото време с присъствие.
Днес съм още без парфюмна. Търкалям се от леглото на креслото и обратно. Опасявам се, че накрая ще избера нещо в стила на Не парфюма или пък Есенс и без това никой парфюм не ми носи радост. Надявам се, че ще изляза от това крайно безхаберие след като си получа Дзонката. Simple Smile

# 320
  • Стара Загора
Момичета, тези които взехте мъжката Амазония, не ви ли прилича на
http://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Eau-de-Campagne-1003.html или само моя нос ги намира за много сходни.  ooooh! Усещам и една солена нотка, която "ми липсваше" в О де шампейн, но не мога да се сетя от къде точно ми е позната.  newsm78 Rolling Eyes

И за Ели,

Скрит текст:

Хубав ден!

# 321
  • София
Аз вчера най-после пробвах мъжката Амазония и не, не ми прилича на О де Кампань. По-скоро я причислявам в групата на Нинфео, Филосикос, Средиземноморските Градини и Локситанската домашна Смокиня (с която съм в момента - ми така де, като си седя вкъщи, нося парфюм за къща  Mr. Green ). А Сислито е остро зелено, чак режещо, много трева и ни едно листо от смокиня сред нея Simple Smile

# 322
  • Стара Загора
Aтти,  Hug

На мен изобщо не ми допада Сислито и го усещам много остро, точно както си го описала. Амазонията ще я помъча, изглежда свежарка и за жегите и всекидневието ще върши някаква работа.

# 323
  • на североизток от Рая
Нели, предвид професията която си избрала нормално е да се чувстваш, като 7 годишно дете при подобен изказ. Доказано е Peace

Скрит текст:
Не съм напълно съгласна, ама хайде.
 Икономистите ли биха схванали идеята на казаното по-добре? Или пък инженерите? Или , ... и аз не знам кои.

Сънувах, че ми се счупи бутилката със Сеншъс. Такъв кошмарен сън беше.
 След това от висок шкаф падна друг парфюм - в лилаво шише. И той се счупи. Не знам какъв беше.
 Много беше напрегнат сънят ми. И имам парфюми в по-висок шкаф. Дали да не ги махна оттам.

# 324

Скрит текст:
Не съм напълно съгласна, ама хайде.
 Икономистите ли биха схванали идеята на казаното по-добре? Или пък инженерите? Или , ... и аз не знам кои.

Сънувах, че ми се счупи бутилката със Сеншъс. Такъв кошмарен сън беше.
 След това от висок шкаф падна друг парфюм - в лилаво шише. И той се счупи. Не знам какъв беше.
 Много беше напрегнат сънят ми. И имам парфюми в по-висок шкаф. Дали да не ги махна оттам.
Скрит текст:
Имах предвид, че по-голямата част от ежедневието ти преминава сред деца, съответно мислиш за най-достъпния начин да им поднесеш определена информация. Смятам, че ако беше прочела бавно и съсредоточено написаното от Обич, нямаше да имаш нужда, да четеш втори път. Просто сме свикнали тук да влизаме за разтуха и всичко е леко и не ангажиращо. С две думи- Не те смятам за по-ниско интелигентна, ако това си си помислила. Naughty
Joy Сънят ти май показва, че дълбоко си затънала в ароматните дебри.

# 325
  • на североизток от Рая
 Силви, споко, не съм помислила нищо.  Hug Може и да се вдетинявам понякога, ама не и тук.  Laughing

А за затъването - наистина затънах. Ама пък най-любимият ми парфюм да се счупи...
 Ееее, дотежа ми, макар и насън.

bouquet

# 326
  • Пловдив

Днес бях с Нинфео-прекрасно се развива , когато духа ветрец ммм - блаженство ! За съжаление мисля, че от околните не се възприема много добре Simple Smile) , както сме си говорили с други дами  , не че съм срещнала упрек или нещо подобно, но така си мисля-и комплимент не съм получила за него   Laughing .   

Нинфео е парфюм за себе си. Даже всички така наречени летни, които имам, все са парфюми за себе си. Имам предвид, че ги пръскам само защото са ми разхлаждащи и не ме душат като другите, не защото очаквам да направят впечатление на околните. Този тип парфюми за мен са банална необходимост, която изобщо нямаше да съществува, ако живеех в някоя по-северна страна  Simple Smile

И аз това имах предвид... Simple Smile) точно така го възприемам. Исках да кажа, че според мен не се харесва особено от околните, не държа да ми правят комплименти, а по-скоро като се кача в такси шофьора да не си отваря прозореца Joy , не че ми пука, но ...се старая да не наказвам хората , особено лятото Mr. Green

# 327
Скрит текст:
Нели, Белла, не знам за коя друга тема става въпрос, понеже като прекаля с кофеина ръся глупости къде ли не Crazy, но признавам, че ме радва, ако ви разсмивам  Party  Подозирам, че темата за муните може да е предизвикала такива емоции, понеже там  самопризнанията на всички са много забавни  и действа разведряващо  Peace

И аз съм сънувала парфюм  Hug беше странно реалистично, на сутринта бях в унес направо. За протокола -  Violet blonde, ама в съня ми беше с нов дизайн – висок и плътен черен флакон  Crazy

# 328
Аз вчера най-после пробвах мъжката Амазония и не, не ми прилича на О де Кампань. По-скоро я причислявам в групата на Нинфео, Филосикос, Средиземноморските Градини и Локситанската домашна Смокиня (с която съм в момента - ми така де, като си седя вкъщи, нося парфюм за къща  Mr. Green ). А Сислито е остро зелено, чак режещо, много трева и ни едно листо от смокиня сред нея Simple Smile

хубав, ама траен като за 5 минути - толкова за моя нос  Rolling Eyes
дори не мога да кажа - 'за десет лв. - толкова', защото е грехота да е толкова слаб дори за десет лв. ooooh!

# 329
  • Стара Загора
Буб, при мен стои вече втори час, ще видя колко ще изкара.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт