Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 790
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Номер 21
Хайде после ще чакам да разправяш как си си прекарала. Пича е много готин!

Точно този зачетох и аз Mr. Green
Ели, ще правиш записки, нали?

# 376
  • София
Номер 21

Руми, за ириса или  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

младежът ако е белгиец, едва ли ще ме трогне в качеството си на мъж  Naughty
но заради вас и в името на нАуката ще се напъна да бъда обективна  bowuu

# 377
Еее сигурна съм, че няма как да се сравни с консултата в Съркъл, но е приятен събеседник за парфюмни маниачки.  Laughing

# 378
  • София
Номер 21

Руми, за ириса или  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

младежът ако е белгиец, едва ли ще ме трогне в качеството си на мъж  Naughty
но заради вас и в името на нАуката ще се напъна да бъда обективна  bowuu

Embarassed Изобщо не забелязах, че има коментар и за консултанта  Mr. Green За парфюмите, които ще пробваш  Wink Има доставка до цяла Европа, така че не е немислимо да се пробва Wink

# 379
Момичета...ще кажете ли по една добра дума за Трабъл Бушерон   Praynig
Взех го на невероятно смешна цена/оригинал/,но сега незнам дали ще ми хареса  Laughing
При все,че обожавам по-тежичките аромати,се надявам и този да одобря  Crazy

# 380
  • Германия
Тъкмо бях мирясала след едномесечно безкартие  Mr. Green и ти пак я спомена таз жестока Гардения, бива ли така Twisted Evil Много жестока си станала с таз Жестока Гардения  Wink. Сега се чудя да ходя ли да си активирам картата или да направя план първо да изкарам парите, пък тогава Гарденията Joy

Ми той ми изяде главата. Аз съм иначе невинна, Милейди.  Hug Hug
От кръста ме смали - първо с цената, после със смазваща несравнимост. Как ли не го мъчих да му извъртя кусур, нямаш си представа с какъв садизъм в началото исках да го изкарам безпредметно скъп и да го вкарам в някой чужд калъп. Не мога да го оприлича с друг остави, ами не мога и да го заменя с бюджетен и гледам с мъка как се топи количеството. Пък не мога и да се спра да го пръскам. Буквално съм зависима от него, а съвсем обективно признато не е парфюм, който ти отнася главата и реално осмислен е обикновен мирис - който няма да те подкоси - искам да кажа. Така и Ароматикса не ми е действал чак. Мани другото, ами разтребих маса аромати, които съм намирала за добри, а пред него звънтят на месинг, като панаирджийски дрънкулки. Много ми е грозен израза "сляпата неделя" и никога не го употребявам, ама Жестоката си беше баш това за мен. Нали знаеш онова чувство, че ако намериш нещото, ще дадеш каквото се налага за да го имаш, независимо какво е нещото и каква е цената. Един ден го намираш и отдавна си наясно, че парите му не са в състояние да те спрат. А! Ей това ми се случи с тоз парфюм.

ПП Ще си премълча как пък му въздейства на ХН, че имаме феи с мъже в командировка. Не искам да си слагам грях. Whistling

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 15:27 от Натали Никол

# 381
  • София
Момичета...ще кажете ли по една добра дума за Трабъл Бушерон   Praynig
Взех го на невероятно смешна цена/оригинал/,но сега незнам дали ще ми хареса  Laughing
При все,че обожавам по-тежичките аромати,се надявам и този да одобря  Crazy
Конфитюрено-сладък ориенталец, с хубава амбра, близък до Абсолю Роша, по-плътен от него. За студено време определено. Без дразнители. Далечна инвестиция, ще чака зимата  Peace

# 382
Атти ....много ти благодаря  Hug Звучи много добре  Flutter Аз се заредих все с далечни инвестиици за зимата  Laughing

# 383
Трабъл е ванилия с доста лимони в началото. Специфичен плътен, нектарест, но и леко резлив аромат за голям студ.
Понякога правят сравнения между него и Хипнотичната отрова, но аз не намирам такива освен във вкусната ванилия подложена от плодове. Траен е и мисля, че ще ти хареса.

# 384
Денси Hug И аз така си мисля.Утре ще докладвам впечатления  Laughing

# 385
  • USA, Steak State
Елфичка, на мен ми наподобява и мляко с ориз ( без канелата) понякога, докато го нося. Simple Smile

# 386
А за мен Trouble има лекарствена нишка. Rolling Eyes

# 387
Лелее...лекарствоо....дано не го доловя  Crazy
Мляко с ориз може  Mr. Green

Като за 10 лв няма да му търся кусури  Laughing /оригинал си е,поне така ме увери момичето,тестер купуван от Холандия преди 3-4 години/

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 19:05 от elfi4ka

# 388
Някой дали познава това:
Agua Fresca de Rosas Adolfo Dominguez
http://www.fragrantica.com/perfume/Adolfo-Dominguez/Agua-Fresca- … e-Rosas-9781.html
 newsm78

# 389
  • на североизток от Рая
  Здравейте!

Имам въпрос за един ейвънски парфюм.

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Herve-Leger-Femme-9121.html

Някоя от вас ползвала ли го е ? Дали има прилика със Сеншъс?

Общи условия

Активация на акаунт