Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 715
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • Там, където ме обичат
Аз харесвам няколко Монтала, дай жокер, понеже не са лесни за харесване. Недей на сляпо.

# 436
  • USA, Steak State
Аз също съм запозната с повечето, но просто Крушата няма къде да я подуша или да си взема отливка.
Като цяло търся нещо свежо плодово примесено с треволяци. Simple Smile

Всъщност сега видях, че има семплър за $15 в сайта от който си пазарувам нишови аромати, можете да споделите от кое мога да опитам.

# 437
  • София
Оказва се, че Serge Lutens е моя човек. Харесаха ми няколко парфюма от неговите - Chergui, Datura Noir и един с аромат на мед и борова гора (забравих му името).
Този ли е?

# 438
  • Там, където ме обичат
Аз също съм запозната с повечето, но просто Крушата няма къде да я подуша или да си взема отливка.
Аз не съм много по описанията, но тази круша я намирам за свежа, лека и сочна, в никакъв случай лепкава.

# 439
  • Там, където ме обичат
Оказва се, че Serge Lutens е моя човек. Харесаха ми няколко парфюма от неговите - Chergui, Datura Noir и един с аромат на мед и борова гора (забравих му името).
Този ли е?
Този, този.  Peace При мен се появи само борова гора, никакъв мед, ако не броя сладура наречен "мосю Съркъл" Joy Joy

# 440
  • USA, Steak State
Аз не съм много по описанията, но тази круша я намирам за свежа, лека и сочна, в никакъв случай лепкава.

Перфектно!
Ето сайта с програмата ако някой се интересува http://www.theperfumeshoppe.com/Sample-program-p/samp001.htm Като цяло не си заслужава много, но като нямаш откъде да изпробваш ароматите. Simple Smile

Ходих в реалният магазин на сайта, който се намира във Финикс/Аризона. Просто като влязох и се почувстах леко като прошла предвид огромните стелажи с прекрасни аромати. НОо консултантките просто бяха великолепни. След това изпробвах и няколко пъти сайта им ( предвид това, че едва ли вече ще имам път към Аризона) и наистина съм доволна.

# 441
Привет на всички  Hug Пускам един поздрав за всички фенове на Том Форд от мен, а тези дни се връщам да прочета какво сте изписали:)

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 442
  • Чукарландия
Момичета, един въпрос малко встрани. Моля за помощ.  PraynigАко го поръчам през Ибей парфюм и има доставка до Бг, т.к. е от Щатите, ще минава ли през митница или ще го получа по пощата? Някой знае ли ги тези подробности? Не съм поръчвала досега от Америка. Hug

# 443
  • София
Бела, минаването през митница не зависи от това, през кой сайт е поръчан, а от стойността на сделката. Обикновено смятат и транспорта, не само цената.

# 444
  • Чукарландия
Бела, минаването през митница не зависи от това, през кой сайт е поръчан, а от стойността на сделката. Обикновено смятат и транспорта, не само цената.

bouquet

# 445
  • Там, където ме обичат
т.е. сет от 5-6 мостри не се обмитява?

# 446
Всичките стоки, които идват извън ЕС (и са над определена сума) отиват на митницата. Не знам дали са го променяли, но миналата година поне беше така.

# 447
  • София
Този ли е?

Атти, foxysilver, а дали пък не е Chypre Rouge?  newsm78 Гледам,че и в неговата пирамида присъстват мед и борова гора. Сещам се само,че парфюмчето беше доста тъмно на цвят.

Също много ми хареса Pure Virgin на The Diffrent Company. Той обаче ще е по натам в уиш листата.
Като цяло се оказва, че съм фен на туберозата. Де що парфюми с тубероза ми предложи консултанта, всички ми харесаха.  Grinning Душнах и една отрова на Annick Goutal - Mon Parfum Cheri ( е, за мен отрова, за други еликсир  Wink ). Този аромат толкова ми се наби в носа, че след това дълго време нямаше отмирисване. Много е специфичен.

# 448
Момичета, един въпрос малко встрани. Моля за помощ.  PraynigАко го поръчам през Ибей парфюм и има доставка до Бг, т.к. е от Щатите, ще минава ли през митница или ще го получа по пощата? Някой знае ли ги тези подробности? Не съм поръчвала досега от Америка. Hug

Доставка до 30лв. без шипинга  отива в пощенската станция. Преди да поръчаш погледни в сайта на митницата какъв курс на долара за месеца са определили и си направи сметката - не поръчвай за повече от 19 долара. Доставка над 30 лв. отива на митницата и се плаща ДДС и на стоката и на шипинга, че и такса 3,50 лв.

# 449
Този ли е?
Атти, foxysilver, а дали пък не е Chypre Rouge?  newsm78 Гледам,че и в неговата пирамида присъстват мед и борова гора. Сещам се само,че парфюмчето беше доста тъмно на цвят.
Най-вероятно си харесала точно Fille-en-Aiguilles. Hug Много е хубав този парфюм. Другия е шипър, а този е точно гора с мед. Много е тъмен на цвят.
Mon Parfum Cheri е за мен баш еликсир. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт