Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 690
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Мдааа Табако Ванил....крещящо секси, натрапчив и нахален, а Наргилето толкова мек. И двата божествени...и двата Дядо Попе и двата,........... абе тези "нещастни, алчни, лоши" хора знаят ли как се печелят пари....в България?! Mr. Green

# 496
Мдааа Табако Ванил....крещящо секси, натрапчив и нахален, а Наргилето толкова мек. И двата божествени...и двата Дядо Попе и двата,........... абе тези "нещастни, алчни, лоши" хора знаят ли как се печелят пари....в България?! Mr. Green
hahaha Joy
Не се сдържах.

Днес успях да нося цели три парфюма поотделно ooooh!

# 497
  • София
Densi, още си спомням как ти стои Тобако Ванил - топъл, лъчист, привлекателен  bouquet
Върху мен - духната свещ и стар скрин. Grinning

Scintila за мен Fille en Aiguilles на Serge Lutens е голямо откритие, единственият парфюм от последната половин година, който е истински любимец. Нося го дори сега, но вечер и минимално, на климатик. Иначе в по-хладен сезон е прелест и ми омекват краката. Мирише ми на боров мед - от зелени шишарки. Не като меда в други парфюми, а нещо като карамелизирана захар и смола. Усещам и нещо като ядка - кедрова или орех. Не се развива и променя особено, има средна трайност 4-5 часа. Не е и особено шлейфов, което е добре, защото за някои е неприятен (мисля че Ковачева го нарече некрофилски Mr. Green). Но е присъствен и го усещам постоянно. Т. е. май трябва човек да е сигурен, че го харесва безрезервно.

Мис К - каня се тези дни да потърся парфюма на Nuxe в една аптека, където видях много техни неща. Ако случайно го има - веднага ще пиша.

# 498
  • Варна
Олеле, как сте се разговорили за Наргилета, Тобакота и Еликсири в жегата  Crazy
Може да са най-прекрасните на света, но няма сила, която да ме накара да ги пипна сега.

# 499
Mims, и Fille en Aiguilles барабар с тях! Откачени хора, ама и аз съм сред тях. Е, имам 2 абсолютни табута за лятото (Интензивната Прада и Коромадел), но дори Шалимар съм способна да сложа на 30 градуса.  Laughing А онзи ден си взех 10мл Опиум и то винтидж трепача.  Laughing

# 500
  • Варна
Ренка, Fille en Aiguilles не познавам, ама щом казваш, че и той... Simple Smile
Иска ми се да можех да ги нося, но даже и вечер, когато уж е малко по-човешко, не мога. Толкова се уморявам от горещината през деня, че губя интерес към всичко.
Дори морската вода не разхлажда вече, толкова е топла  Confused
Искам да вали три дни и три нощи.

# 501
# 502
  • София
Ох, тая чешмичка да си я имам в банятааааа  Mr. Green

# 503
Ох, тая чешмичка да си я имам в банятааааа  Mr. Green

идеална е  Peace и аромата е добър  Mr. Green

# 504
Може и подсъзнателно да се сещаме с какво сме се пръскали когато беше студено белким се разхладим Laughing
Леле, каква е тая дамаджана РЕ Laughing

# 505
  • Sofia

Искам да вали три дни и три нощи.

Това изречение ми припомни за "100 години самота" , ще я прочета отново.  Grinning

# 506
Може и подсъзнателно да се сещаме с какво сме се пръскали когато беше студено белким се разхладим Laughing
Леле, каква е тая дамаджана РЕ Laughing

Това е на витрината на на Аник Гутал- новия им аромат. Не се сдържах да се наснимам с тоя бидонннннн  Blush

# 507
Охохохо адашката изби всички риби с тази снимка!  #Shocked И никак не е честно да има такива дамаджани с Nuit Etoilee, а тук още да го няма в парфюмерията, в която ходя. То лятото ще мине и няма да съм тествала, накрая ще се наложи май да си купя проба..  Tired
Иначе аз въртя 3 парфюма в жегите и вечер в нас за кеф се пръскам на ръката с нещо по-така. Иначе тия летни водици ме оставят парфюмно незадоволена цял ден!  Joy

# 508
  • USA, Steak State
Да дам отчет: жива съм като за начало... Но определено Елексира за мен е за як студ. Поне на мен ми харесва носен в зима.

Коромандел е един от любимците ми за жега, пачулито ми избива на шоколад в горещо.

# 509
TheBlackWidow, жертвах се заради това изказване и си пръснах половин пръска Коромандел. Ама определено ще изтрепя всичко живо и себе си ако излезна офъщяна навън. Иначе бях забравила колко е красив...  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт