Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 604
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • Козлодуй
Аз поръчах новата Хабанита и докато я чакам,реших да се пръсна с пп,скоро не съм го носила.Но не успях да си открия отливката ooooh! Mr. Green А голямото шише го запечатах с восък,за да не ми се изпарява-Олето ми даде тази чудесна идея Heart Eyes

# 541
О, темата с Клеопатра е интересна. Според мен е ухаела на нещо като индийски пръчици, най-вероятно ако имаше възможност да помиришем парфюма ѝ никак нямаше да ни допадне.
Хахаха днес Ангели и Хабанити ли са на дневен ред? Само при мисълта и ми ме заболява главата...

# 542
  • София
И Шалимари, и Шалимари  Mr. Green Сложих О Лежер и не спирам да се чудя - що се занимавам с глупости, ами не си пръскам съкровищата  newsm78

# 543
Абе отворих аз преди обед Коромандела и аха да се напръскам ама се осъзнах и го прибрах hahahaНинфео мио обаче колкото и да ми е конфортен в топлото вече взе да ми избива на мерудия.Не ми е неприятно обаче едва ли ще го купя пак след като го изпръскам. Все пак само той ме спасява в жегата. Благодарна съм му. Simple Smile
Клеопатра не си я представям нито много грозна , нито някаква голяма красавица.Дето казва Нели  не ми предизвиква особен интрес особата и. Все пак ще да е била фатална каквото и да значи това и аз бих я офъщяла със Самсара Crazy

# 544
  • София
Я споделете, вие Богините кога ги носите, че моята в адската жега нещо хич добре не се държи. Май вятърче й трябва.  newsm78

# 545
И Шалимари, и Шалимари  Mr. Green Сложих О Лежер и не спирам да се чудя - що се занимавам с глупости, ами не си пръскам съкровищата  newsm78

И Опиуми дядо попе и Опиуми!
  Атти, и аз днес като теб реших така: ама тук не е чак 30 градуса, де. О Лежер си е пък баш за това време.

# 546
  • София
Я споделете, вие Богините кога ги носите, че моята в адската жега нещо хич добре не се държи. Май вятърче й трябва.  newsm78

Зависи кои Богини  Wink
По-старите (кокосови) са си супер и сега и при по-хладно. По-новите - с повече цитруси, се губят бързо в жегата и наистина им трябва една идея по-хладно време с повеи на ветрец  Peace

# 547
  • Пловдив
С някой Монтал си я представям Клеопатра  Wink пачулените листа или черния например  Sunglasses

# 548
  • София

И Опиуми дядо попе и Опиуми!
  Атти, и аз днес като теб реших така: ама тук не е чак 30 градуса, де. О Лежер си е пък баш за това време.

Да, сега наистина е 30, обаче по обяд беше забило на 41 и вече приритвах. Много ми се иска да се понеса по предизвикателството Хабанита на едната ръка, обаче сърце не ми дава да разбутам Шалимарената си идилия  Heart Eyes

# 549
Че то на 40 градуса няма парфюм, който да оцелее...   Crazy Забравила съм ги тези жеги, малко ми липсват, има нещо приятно, колкото и да е странно в тях. А може би е носталгия...  Rolling Eyes

# 550
  • Пловдив
 Wink Аз преди малко изпратих по пощата парфюм за Англия ! Разрешено е да се изпращат, за който беше питал в минали теми вече и аз го изпробвах, ако някоя кака се опита да ви убеди в обратното просто настоявайте, защото и при мен едната каза, че не може, но се оказа  че просто не е информирана достатъчно.  Peace

# 551
И аз съм със Шалимар днес, SPI, безумно е красив в топло време, тук е 20гр и не мога да му се нарадвам. Миналата година не го оцених, но след обилно напръскване в топло време започна да пее. Heart Eyes
Опитвам се да ви насмогна и не мога!  Grinning Дай Боже да ви видя на живо в София на някоя среща.  Hug
Винаги ми е толкова приятно в уханната тайфа.  Grinning
Заминаваме на море в събота и се чудя ще ми стигнат ли 7 парфюма за две седмици...Днес направих отливки, буркани няма да нося, много се вълнувам с какви аромати ще се запозная в Испания. Дано имат SL, влязла ми е в главата Five o'clock au gingembre...Дали ще ми хареса?

# 552
  • София
много се вълнувам с какви аромати ще се запозная в Испания. Дано имат SL,
В Испания има sl със сигурност  Party  Grinning (съфорумката Simple Smile )

# 553
Привет на всички дами!
Извинявам се, че пускам поредна такава тема, но имам нужда от няколко компетентни мнения относно избора на парфюм за 20-годишен младеж.
Колебая се между Paco Rabanne - Black XS ;   Paco Rabanne - 1 million ;   Dior - Fahrenheit !
Всяко друго предложение ще приема на драго сърце.
Благодаря предварително !

# 554
  • София
Днес съм с http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Instant-Magique-1106.html - прекрасен аромат, просто не мога да му се наситя Simple Smile)) Затъвам все повече в Герлените   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт