Изборът на Лара...продължава

• 55 434
  • 437
  •   1
Отговори
# 90
Привет на всички HugЦяла седмица нямах възможност да пиша тук,но надявам се от другата седмица да имам повечко свободно време!
Свикнах да си пишем за филма,а даже още не съм имала възможност,да си изгледам последните няколко епизода на Лара..От известно време,сайта от който си теглиме сериите на филма,има дни в които нямаме достъп...През седмицта е по-вероятно,да може да се гледа спокойно.То и като се замисля,не останаха и много серии.Но явно,че до самия край ще ни късат нервите с глупости...
Но съм решила,че ще го догледам този сериал.Надявам се и вие!

# 91

Ще се аргументирам, връщайки се малко назад: Решавайки да заминат за Австралия, никой не се сети, че Никша е само пъстрок на Злая, но не го е осиновил. Затова деянието им си беше чисто и просто - отвличане. Яков му е баща, освен това то носи и неговото име, а за да напусне страната трябва да има съгласието и на другия родител. Тук обаче няма такова нещо. Някой ще каже това е филм. Да, филм е, но нали като ще е гарга трябва да е рошава.  Нека го изиграят така, че да не оставят бели петна.

да, аз пък се чудя как не се сещат, че брака на лара с никша е незаконен, защото тя все още е била омъжена за яков, като подписа, а не е била вдовица, и все чакам някой да се сети, ама на!
То прекалено много такива неща има в този филм newsm78 newsm78 newsm78
На мен пък ми е интересно,след като Вуксан беше толкова богат,и сега Лара и Мия са законни наследнички на всичко негово,защо все още живеят по стария си начин? newsm03 newsm03 newsm03Колкото и скромни да ни ги представят,това е нещо нормално,и мисля си ,че няма човек,който,когато е наследил толкова пари,да си остане в мизерията от скромност? Hug
Чудничко ми е някак си???

# 92

Вижте какво намерих в нета Hug Hug Hug

# 93
# 94

Вижте колко са сладки тука Hug
Кармен най-ми харесва!!!

# 95

newsm53Нашата Лейла..

# 96
Къде сте групичка?Винаги когато съм тук ,вас ви няма Crossing Arms

# 97
Здравей !Aз съм една от упоритите,които се опитват и чакат да    се "разкръсти" 76-та.И въпреки,че знам какво става,ще си го гледам.За предпочитане е пред Фатмагюл.Еййй,ако има фенки на този сериал.да не се сърдят.Различни хора,различни интереси,а още по-различни  вкусове,нали?Хубав ден на всички  bouquet

# 98

Добро утро на всички!!

# 99
Здравей !Aз съм една от упоритите,които се опитват и чакат да    се "разкръсти" 76-та.И въпреки,че знам какво става,ще си го гледам.За предпочитане е пред Фатмагюл.Еййй,ако има фенки на този сериал.да не се сърдят.Различни хора,различни интереси,а още по-различни  вкусове,нали?Хубав ден на всички  bouquet
Здравей!! Hug Hug HugИ аз ще си го гледам филма newsm10
Може да мрънкам,ама ми харесва newsm10
Изгледах и Пепел от рози.И там се нервех,и но и него изгледах newsm78Пък не вярвам някой да се сърди,заради Фатмагюл.Както пишеш всеки си има вкусове и предпочитания newsm10
П.пМоля те,кажи ми какво ще стане после?Гледам епизодите само когато ги преведат онлайн,на този сайт,който зацикля ...Ама ми е любопитно!!!Досещам се за цялото развитие на филма,но си е друго някой,който го е гледал ,да ти каже Hug Hug Hug Hug

# 100
  • Bulgaria
Здравейте искам да ви попитам до кой ЕПИЗОД СА ПО бтв защото уж гледам 72 епизод който е качен в четвъртък а вие сте го коментирали още  миналата седмица

# 101

Добро утро и хубава седмица на всички!!!

# 102
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-78-hd/
Изборът На Лара Епизод 78

# 103
Здравейте искам да ви попитам до кой ЕПИЗОД СА ПО бтв защото уж гледам 72 епизод който е качен в четвъртък а вие сте го коментирали още  миналата седмица
Здравей Hug Hug Hug
Ами по телевизията са с няколко епизода след нашите коментари smile3521

# 104
Здравейте, мога ли да попитам защо ми дава, че 77еп. и 78еп. са изрити и къде мога да ги гледам.  Cry Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт