Изборът на Лара...продължава

• 55 451
  • 437
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Здравейте момичета Hug.Ако някой иска ,може да прочете какво става във филма.Е,на хърватски е,ама се разбира.Хубав ден  на всички  bouquet

# 107
Здравейте  ,момичета.Гледам си и аз филмчето,но нещо последните епизоди ми пише че са изтрити newsm78.А пък аз искам да си ги гледам.Последно видях 75 епизод и зациклих и край.Поне някой да разкаже най важното от ноеите епизоди ,че нямам търпение вече Rolling Eyes.Благодаря

# 108
Имаше проблем със сървъра,вече се гледат идеално сериите.

# 109
как можаха да й вземат детето, бясна съм!!!!!!!!!!!!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 110
# 111
Фестивал в Сараево

# 112

Добро утро !!!

# 113
Привет на всички Hug Hug Hug
Аз ък си гледам сериите без проблем newsm78 newsm78 newsm78На моменти и при мен няма връзка,но ето сега ми се зарежда спокойно и мога да ги гледам newsm78 newsm78 newsm78
Тези сценаристи много ме изнервят..Ако има 1-2 серии добре,после само сълзи и сополи!?Е......
и тази тъпотия и обърканост,които й вменяват на Лара,намразих самамта артистка и образа й smile3516 smile3516 smile3516

# 114
Снимките са много хубави newsm10Моята фаворитка е Кармен.Всички артисти ми харесват,без Лара.
Нея нещо не я приемам ...Сигурно е заради филма.А и съпругата на Динко ми е странна...Когато е във филма ми е противна,а на други снимки не newsm78 newsm78 newsm78

# 115
Здравейте и от мен!Не мога да коментирам и да стигам до крайности за визията на една или друга артистка,те просто са такива,каквито са.Но все пак това си е режисьорско виждане.Колкото и да е симпатична Лейла,не я виждам в ролята на Лара,както и Лара в ролята на Лейла.За мен  Лара излъчва  повече невинност (като визия говоря) и не мога да си я представя да прави всички тези интрижки и злини като Лейла.пък и липсва (на  Лара де) тази екзотичност.Мое,неангажиращо мнение ,разбира се.Хубав ден момичета :  bouquet

# 116
Здравейте.
Исках да изгледам 80-епизод,нещо не се получава newsm78Значи,утре ще се пробвам.
Колкото до 79-епизод,ами нагледах се на сълзи.Да и на мен ми е мъчно,че взеха детето на Лара,малкия Яша,но и Яков има право ,да вижда сина си,нали?И честно казано,точно в този случай,на Лара това трябва да й бъде ,като урок.Защото изгледахме почти целия филм,а тя не се реши с кого иска да живее.Изневери и на Никша,а се върна при него.Предаваше Яков,но мислеше само за себе си.Тя нито веднъж не се постави на мястото на Яков,нито помисли за детето си!!Все се изкарва жертва,а то май другите са нейни жертви.Държанието й е на глезено дете,което си мисли ,че светът се върти само около нея.При условие,че дори не е разведена с Яков,тя не му позволява,дори да се грижи за сина си...Да го вижда,защото видите ли на ,Никша се ядосвал smile3513А самата тя ,как се държи?Разпорежда се със всички,един ден е със Яков друг със Никша!?????????Това вече е аморално поведение.Но когато й отнеха детето и й показаха,че не всичко става ,както на нея й се иска и харесва,изведнъж превъртя?/?Ми не ми е жал за нея.Заслужава си един урок,колкото и болезнен да е той за милата Лара!!Пиша го,защото съм сигурна,че дори да й вземат детето Яков няма да постъпва с нея така ,както тя с него.А и той й го каза в прав текст.Кратко и ясно.Нали иска да живее с Никша,еми да живят!!!Щом Никша е най-важното нещо за нея и прави всякакви жертви за него..Логично е Яков да й го каже ,нали?
Иначе в серията нямаше нещо много интересно.Да се надявам в 80-епизод повече действие .

# 117
Здравейте и от мен!Не мога да коментирам и да стигам до крайности за визията на една или друга артистка,те просто са такива,каквито са.Но все пак това си е режисьорско виждане.Колкото и да е симпатична Лейла,не я виждам в ролята на Лара,както и Лара в ролята на Лейла.За мен  Лара излъчва  повече невинност (като визия говоря) и не мога да си я представя да прави всички тези интрижки и злини като Лейла.пък и липсва (на  Лара де) тази екзотичност.Мое,неангажиращо мнение ,разбира се.Хубав ден момичета :  bouquet
Правилно.Всеки си има мнение.

# 118
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-80-hd/
Изборът На Лара Епизод 80

# 119
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-81-hd/
Изборът На Лара Епизод 81

Общи условия

Активация на акаунт