Изборът на Лара...продължава

• 55 454
  • 437
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте искам да попитам ще има ли втори сезон на сериала.

# 121
Колкото до 79-епизод,ами нагледах се на сълзи.Да и на мен ми е мъчно,че взеха детето на Лара,малкия Яша,но и Яков има право ,да вижда сина си,нали?И честно казано,точно в този случай,на Лара това трябва да й бъде ,като урок.Защото изгледахме почти целия филм,а тя не се реши с кого иска да живее.Изневери и на Никша,а се върна при него.Предаваше Яков,но мислеше само за себе си.Тя нито веднъж не се постави на мястото на Яков,нито помисли за детето си!!Все се изкарва жертва,а то май другите са нейни жертви.Държанието й е на глезено дете,което си мисли ,че светът се върти само около нея.При условие,че дори не е разведена с Яков,тя не му позволява,дори да се грижи за сина си...Да го вижда,защото видите ли на ,Никша се ядосвал smile3513А самата тя ,как се държи?Разпорежда се със всички,един ден е със Яков друг със Никша!?????????Това вече е аморално поведение.Но когато й отнеха детето и й показаха,че не всичко става ,както на нея й се иска и харесва,изведнъж превъртя?/?Ми не ми е жал за нея.Заслужава си един урок,колкото и болезнен да е той за милата Лара!!Пиша го,защото съм сигурна,че дори да й вземат детето Яков няма да постъпва с нея така ,както тя с него.А и той й го каза в прав текст.Кратко и ясно.Нали иска да живее с Никша,еми да живят!!!Щом Никша е най-важното нещо за нея и прави всякакви жертви за него..Логично е Яков да й го каже ,нали?
Иначе в серията нямаше нещо много интересно.Да се надявам в 80-епизод повече действие .

Споделям написаното на 100%. Лара си заслужи това, което й се случи. Жестоко е, но за всяко нещо си има и противодействие. Яков на моменти се терзаеше, защото Нела е по тази част - крути мерки, на моменти и нея ми идва да я  #2gunfire.  Но тази патка Лара не може да реши с кой да бъде и нека полудява сега. Когато онова л*но й призна, че е направил пожара - не посмя много да го обвинява, но се възмути. После най-нагло заяви, че е била с него. Ами да си носи последствията!

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 11:59 от viki_17

# 122
Здравейте Hug Hug Hug
viki_17 ,радвам се ,че сме на едно мнение newsm10Тъкмо се опитвах да изгледам82-епизод,пак нещо е кофти HugНаправо .... PraynigДано скоро си оправят сайта ooooh!Писна ми вече.Исках да си коментираме,пък то...
П.пДа,за Лара съм категорична PeaceДа си носи последствията от простотията ,глупостта и себелюбието си NaughtyДа не обвинява после Яков!!!Той беше виновен ,да.Наистина ,когато се ожениха,той позволи Нела да ги раздели,но и Лейла изигра голяма роля!!!Да виновен е Яков,но само за миналите грешки,които той допусна да се случат.Но откакто се е завърнал,само Лара е виновната за всичките им проблеми в момента!!!Говоря само за тяхните отношения.
Пък тоя мухъл Ален newsm61Само още веднъж Кармен ,да посмее да му повярва smile3514 smile3514 smile3514няма да ми е вече любимка smile3502

# 123
Здравейте искам да попитам ще има ли втори сезон на сериала.
Доколкото пише в нета,всичко е заснето ...И не съм сигурна ние дали вече не се доближаваме до втори сезон със сериите newsm78 newsm78 newsm78Защото тези серии са по-дълги и обобщени от тези на техния сайт newsm78 newsm78 newsm78Абе нямам 100%информация Hug Hug Hug
Ще погледаме пък Hug Hug Hug

# 124
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-82-hd/
Изборът На Лара Епизод 82
Ама пак не се влиза тук в момента Hug Hug HugЧовек трябва само да ги дебне ooooh!

# 125

Лара с нейната лъжлива любов....

# 126

Лейла поне от любов прави грешка след грешка,а Лара....нямам думи Hug
Лара пък оглупя от любовта си Thinking

# 127

Ето една от малоумните й физиономии Crossing Arms
Тук разбират,че малкият Яша е изчезнал NaughtyНо ще го намерят,или по-точно
Динко ще им го върне Thinking

# 128

Ето го и малкото сладкишче Hug Hug Hug

# 129
Хора, някой да помогне ако може. Опитах да гледам 82 епизод, но ми иска да инсталирам java, инсталирах я, ресетнах компа и като опитам да си го пусна, пак същото, все иска да я инсталирам тая java... Нещо не се справям, ако някой знае какво да направя...?

# 130
Кacadu. на мен ми писна да се мъча да ги  гледам онлайн,та започнах да си ги свалям от  Smartbg.org.Има ги до 83-та серия.Ако ти е по-удобно,разбира се.

# 131
Благодаря ти за инфото. Веднага щом мога ще си го сваля  Simple Smile.

# 132

Добро утро на всички!!!
Пак не мога да гледам следващия епизод PeaceУжас ThinkingНаправо
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 133
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-83-hd/
Изборът На Лара Епизод 83
Ето пуснали са нова серия,а няма как сега да я гледам Crossing Arms
Сърдита съм и разочарована NaughtyТака не е хубаво smile3515

# 134

Едно поздравче от мен!!!
 smile3521 smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm08

Общи условия

Активация на акаунт