Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIII

• 54 491
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • срещу двата комина :)))
аман от линкове и спам за линкове.
напиши The Help в замунда и ще ти излезне.
Аман не аман , нищо не ми излезе .. карай остави ще търся пак. Rolling Eyes

ето ти го в арена http://DMCA-removal-from-Google/torrents/search:the%20help/type:movies/ 2 секунди работа  Whistling

# 181
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вече не знам колко поста са само и единствено "линк, линк, линк", как да не се изнерви човек Tired. Ето, Мури нагледно е показала колко безпочвени са подобни молби понякога.
Мариета, аз лично съм отговаряла на твои молби, за филми, които нямат поне 5 рилийза в най-популярните български тракери Peace.
На предишната страница има само две препоръки за филм, замислете се Simple Smile

# 182
Пишман да стане човек да ви пита  нещо човек .
Преди не бяхте толкова не дружелюбни , чаоо изчезвам от темата че ми се отщя да гледам квото и да било.
Кафа от сприхави .

# 183
  • София
добре де да не би ние, когато препоръчваме някой да ни го е намерил и изтеглил.
как да не се подразни човек като тук повече линкове към торент сайтове се размахват отколкото дискусии. конкретно днес дори и спор се породи за име, което е нагледно изписано в постера в линка, кото съм дала.
отделно от това торент сайтовете не са постоянни. аз съм теглила Слугинята от замунда, но ето в замунда торентът вече го няма.

всеки път като отварям темата тръпна какво ще бъде препоръчано, днес съм в отпуск, отворих я около 5 пъти и що да видя - линк? линк? линк? и нито един филм.

# 184
  • София
Тъй като темата е на френска вълна не мога да не препоръчам "La Maison de Nina" 2005
http://www.imdb.com/title/tt0418847/
За войната е, но от доста интересен ъгъл. Темата е тежка, но самият филм не е такъв.
и него съм го теглила от замунда.

# 185
Дишайте спокойно и не давайте никакви линкове , поне на мен .
Просто изчезвам , темата е придобила много неприятен вид тъй, че смисъл взаимно да се обясняваме повече е излишно и няма смисъл . Sick Tired
Направо съм без думи , какво предизвиках с една молба за линк.
Отивам че ми се доповръща.

# 186
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това не съм го правила досега, но покрай огромните болднати букви днешната ми препоръка се удави, и затова ще се самоцитирам Laughing
Гледах Before Night Falls. Хареса ми много, хем документален, хем някак сюрреалистичен. Не съм чела нищо от Рейналдо Арена, мисля да поправя този пропуск. А Бардем заслужава не един, а десет Оскара за тази си роля, дори и само заради момента в разбитата къща Heart Eyes. Специално споменавам Джони Деп като Бон-Бон ( Mr. Green Mr. Green Mr. Green) и изкусителния Оливие Мартинес в поддържащите роли. И любимия Шон Пен Heart Eyes...

п.п. филмът получих от приятел, гледах го с английски субтитри и нямам намерение да отговарям на молби за линкове Peace
Да има поне два филма и на тази страница, не за друго Mr. Green

# 187
Успокойте се, момичета, и аз съм в мензис, но гледам да си го изкарвам на мъжа ми  Joy.

И да не спамя и аз да ви кажа, че гледах един документален филм Обект от невидимата страна на слънцето. Тема, която за мен е много интересна. Филмът е само 13 минути и е базиран на факти, които са качени на страницата на НАСА и са достъпни до всички.
От тук го дръпнах http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=77656, с руски субтитри е.

# 188
33 теми и още се появяват скандали за линкове??!! Ама вие сериозно ли???!!!
 Това сякаш го израснахме, или...

# 189
И аз тази вечер минах през френската вълна Ensemble, c'est tout http://www.imdb.com/title/tt0792965/ . Изключително лек и приятен филм...  Hug Много ми е хубаво на душата!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 190
  • в сърцето на един мъж...
Маркрит, няма нужда да крещиш, може и по-възпитано да се отнасяш. Peace

Момичета, линкове не винаги могат да се дадат. Някои от нас нямат достъп до замунда и арена и поради тази причина ни е невъзможно да ви предоставим линкове. Повечето от нас гледат или без субтитри, или с английски такива. Или пък разчитаме на приятели, които ни пращат филмите. Затова и молим да се държите все пак по-нормално с нас.
Темата е за препоръчване на филми, когато можем - помагаме, когато не можем, не сме длъжни да търпим обиди.

# 191
Kyde видя да крещя , нещо май повечето сте слънчасали. Joy

# 192
Маркрит не съм слънчасала, в нет-пространството използването на такива огромни букви се асоциира с крещене Peace

# 193
Маркрит не съм слънчасала, в нет-пространството използването на такива огромни букви се асоциира с крещене Peace
В грешка си , но карай да върви .
Да се върнем към темата викам ,кой какво е гледал  .. линкове не ща. Wink

# 194
Щом казваш, в грешка съм Joy

Общи условия

Активация на акаунт