Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIII

• 54 515
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма, търсих уж основно Peace. Ако това ще ти помогне, където има английски, говорят ясно и отчетливо, а при другите езици (словашки, френски, руски, португалски) има вградени английски субтитри.

# 346
Revolutionary Road :
http://www.imdb.com/title/tt0959337/

Много ми хареса. Не очаквах. Всъщност очаквах да е някакъв скучноват филм и в началото реших да го гледам най-вече заради актьорите - Леонардо Ди Каприо и Кейт Уинслет - любими са ми, а се оказа страхотен филм. Перфектна актьорска игра /както винаги от тях двамата/, много добър замисъл на филма, двама души, на които им се случва...животът.

# 347
  • В царството на игрите:)
Revolutionary Road :
http://www.imdb.com/title/tt0959337/
много добър замисъл на филма, двама души, на които им се случва...животът.
Бих казала, че въпреки всички предпоставки за обратното, живота така и Не им случва.... Rolling Eyes

joy_r, благодаря! Peace

# 348
  • София
Случи им се, случи им се. Много се стремяха да започнат живот в някаква паралелна мечтана вселена, но си останаха в настоящия живот. Но това ни учи как не трябва нещата да се случват с цената на всичко. Не знам кой беще наказан - тя или той. Може би по - скоро той, защото остана да живее със случилото се. и всичко това, защото не успяха да оценят какво имат...

# 349
Това е един от малкото филми, които спрях и изтрих, преди да стигна и до половината. Убийствена скука smile3507

# 350
  • София
 hahaha (съжалявам не се стърпях  Blush )

# 351
Па смей се колкото искаш, за мен филмът не струва Laughing.

# 352
  • София
а, не. смея се заради един много любим твой мълчалив филм, който гледах скоро  Mr. Green
и да ти кажа няма как да намериш смисъл без гранде финалето...  Hug

# 353
Ааа, от мълчаливо до мудно и скучно има разлика (това последното на всекиму според вкуса Laughing). А всъщност според синопсис и отзиви очаквах много да ми хареса въпросният, ама не би Tired

# 354
  • София
А бе да ти кажа... някой филми просто трябва да изгледа човек до края.
Ако "твоят" филм не го бях изгледала до края още повече щях да го оплюя... (не, че не ти намекнах докато гледах)

# 355
На мен ми беше интересен от началото до края, защото виждах себе си и личната си драма през цялото време. И понеже съм се чувствала често самотна в мечтите си, някак покрай филма намерих утеха, че не съм само аз. За съжаление не ми донесе удовлетворение.

# 356
Така е, Ване, аз обикновено се мъча докрай, мазохистично, но с този просто не се разбрахме, и това е. Както вече казах- учудващо беше за самата мен дори Mr. Green

# 357
  • София
Пина, изобщо не си сама. Мвого семейства преминават през тези моменти. И аз мога да се сложа там, някъде. Всъщност и много малко хора могат да се преборят, да намерят начин да се приспособят. Хубав, хубав филм.

# 358
Хм, аз съм се дълбоко заблуждисала, като съм си мислела, че съм го гледала този филм. Благодарение на вашите съждения, се оказа, че въобще не съм. Свалям го  Peace

# 359
Дано ти хареса  Simple Smile Защото се замислих, че наистина е муден и в крайна сметка нищо не се случва  Laughing то тъкмо това е и драмата. Но ако си неспокоен, авантюристично- мечтателски дух, а партньора ти е практичен човек... както и обкръжението ви от роднини и приятели... ох  Sad  И все пак все повече са хората, които се осмеляват да надскочат битовизмите и печелят от това. При тях е малко по- друга епоха, сякаш сегашната е доста различна, но ето, че пак не е за всеки  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт