Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIII

• 54 512
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Щом има любители на турските комедии да препоръчам една в две части  -  Eyyvah eyvah 2010  Eyyvah eyvah 2  2011

Има ги в Замунда и двете части, има и субтитри.

# 241
Щом има любители на турските комедии да препоръчам една в две части  -  Eyyvah eyvah 2010  Eyyvah eyvah 2  2011

Има ги в Замунда и двете части, има и субтитри.

Гледала съм ги и двете части, харесаха ми  Peace.

# 242
Парадът. И смешен и тъжен. Хареса ми.

(Теглих от нета с магнет линк. Изпратиха ми го услужливи другарчета, не знам от кой сайт е.)

# 243
  • София
Преди малко изгледах Salmon Fishing in the Yemen / Риболов в пустинята (2011) в IMDB.
Както го рекламират на самия плакат - "От режисьора на "Шоколад"
и отличения с "Оскар" сценарист на "Беднякът милионер".  Simple Smile
Филмът е много нежен и красив. Филм за вярата, приятелството,
любовта, мечтите, водата и ...сьомгата. Великолепни роли
на Юън Макгрегър, Емили Блънт и Кристин Скот Томас.

Salmon Fishing in the Yemen / Риболов в пустинята (2011) в Замунда

# 244
Току-що изгледах Stricken - Трогателна история за жена, разболяла се от рак на гърдата.Много ми хареса!  Peace

На мен този филм ми подейства доста зле...Много му се ядосах на този мачо, но донякъде го и разбрах Rolling Eyes  Автора е искал да пресъзде историята от гледна точка на партньора, а не на засегнатия от болестта. Една не лека роля ooooh!Препоръчвам!
Абсолютно! И неговата не е лесна...  Confused

# 245
5 Days of War - интересен филм за военния конфликт между Грузия и Русия. Не бях гледала нищо по въпроса и не се бях интересувала. Някак тези събития са останали далеч от мен. Изключително интересно ми беше и се замислих сериозно какви здрави нерви се искат да си военен репортер и до къде трябва да се простират собствените ти морални граници. Разбрах, че и при военни конфликти доста често има пострадали и сред репортерите, при това доста сериозен процент. Въпреки че е изпълнен с брутални сцени /става дума на моменти за геноцид/, филма си заслужава да се види. Конфликтът е представен сравнително правдиво, като за американци, добре направен и много добра игра. Препоръчвам.

Обожавам военни филми, благодаря за препоръката. Също и за първата част на "Предградие 13" още веднъж, винаги съм си падала по френското кино, но това филмче направо ме очарова. Първият филм дори повече ми хареса от втора част, надявам се да направят и трета.
Страхотни са!  Simple Smile

Гледах сега War Скоростен екшън, типично в стила на Джейсън Стейтъм  Heart Eyes и с участието на Джет Лий, много разтоварващ. Много приятен.

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford Мислех, че съм изгледала всичко живо с участието на Брад Пит, но този го бях пропуснала. До сега. Филма е мегаселър, много ми хареса  Grinning

Преди малко изгледах Salmon Fishing in the Yemen / Риболов в пустинята (2011) в IMDB.
Филмът е много нежен и красив.

Много хубав!  Simple Smile  Рядкост е нещо наистина стойностно да влезе в 10-ката на Замунда..

# 246

Май всички сме гледали един и същ филм Grinning
Наистина е хубав филм - спокоен, красив, добри актьори. Peace

# 247
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз ще го гледам днес Heart Eyes

Иначе от снощи- Those Who Love Me Can Take the Train. Започнах го с надеждата, че ще ми хареса, филм на Патрис Шеро, с Венсан Перез и Валерия Бруни-Тедески, които адски много харесвам, но едвам го изгледах Rolling Eyes. Адски разпокъсан, претенциозен, театрален, с преднамерено шокиращи сцени... Венсан и Валерия обаче са на обичайното изключително високо ниво, прекрасни Heart Eyes.
Не съм сигурна дали да препоръчам Peace

# 248
Тъй, изгледах испанската версия на Ho voglia di te, но я изгледах с такава досада и отегчение.....Не могат да стъпят на малкия пръст на италианците. Все едно гледах типична аржентинска сапунка-изкуствени емоции, пресилен диалог.....

# 249
  • Русе/София
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford Мислех, че съм изгледала всичко живо с участието на Брад Пит, но този го бях пропуснала. До сега. Филма е мегаселър, много ми хареса  Grinning

от къде го теглите?
Излиза ми само в пиратите,но там май няма бъл. субове? newsm78

# 250
  • София
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford Мислех, че съм изгледала всичко живо с участието на Брад Пит, но този го бях пропуснала. До сега. Филма е мегаселър, много ми хареса  Grinning

от къде го теглите?
Излиза ми само в пиратите,но там май няма бъл. субове? newsm78

"The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" в Замунда.
Ако нямаш там регистрация, можеш да го
дръпнеш от Пиратите и да си свалиш субтитри
от някой от сайтовете за субтитри.  Hug

# 251
37°2 le matin - много ми хареса. Припомни ми по някакъв начин за лудите ми студентски влюбени години. Béatrice Dalle е била изключително секси на млади години.

Eva (2011) - много красив и същевременно тъжен. Препоръчвам.

# 252
  • София

Май всички сме гледали един и същ филм Grinning
Наистина е хубав филм - спокоен, красив, добри актьори. Peace
Точно влизам да препоръчам филма.
Хубави диалози, прекрасна игра на Емили Блънт и Йън Макгрегър.
Истинско удоволствие за очите и ушите! Heart Eyes

# 253
  • в сърцето на един мъж...
Емма, ти кофти копието ли гледа или са пуснали някъде по-хубав рилийз? Иначе си права, странно ми е защо го копираха филма... Аз съм голям фен на италянската версия и тая испанската ми е малко не на място. Confused
KiА, радвам се, че са ти харесали.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт