Щастлив, класиран, със сбъднати мечти, 7-класникът готов е и Еверест да покори

• 72 308
  • 954
  •   1
Отговори
# 150
поздравления за всички деца и едно хубаво лято

# 151
  • Там, където ме обичат
I АЕГ - АЕ-ФЕ, 34,036, девойка. Моля, споделете бала за девойки, влезли в АЕ-НЕ и АЕ-ИЕ.
I АЕГ - АЕ-НЕ, бал 34.500
Благодаря. Ще пуснем за второ същата паралелка  Peace
За инфо на мамите:
ние сме 1АЕГ-АЕ-ФЕ бал 33.928 момиче
Благодаря, това ме ориентира донякъде.   bouquet

# 152
aspasia, за съжаление баловете на 2-о класиране в 31-о и 133 са по-високи от този на дъщеря ти. Sad

Бал 33.250 е със стотни по-висок от миналогодишния минимален за 1/1 АЕг и Френската. При това повишение на баловете не е чудно, че не й е стигнал. Интересно обаче кои други училища са посочили преди 133-о.... Thinking

Благодаря за ориентира, който ми давате! И аз мисля, че ще я записвам в 127-мо и това е!

А иначе приятелката ми е писала преди 133-то  73-то, Испанската и 18-то. Затова и е чудно, че чак в 133 е попаднало детето и. Та и тя ще се чуди да чака ли 2-ро класиране и има ли шанс с този бал 33.250 за Френската? Ако може да ми кажете ще съм ви благодарка и ще и предам веднага!!!

# 153
  • Там, където ме обичат
aspasia, за съжаление баловете на 2-о класиране в 31-о и 133 са по-високи от този на дъщеря ти. Sad

Бал 33.250 е със стотни по-висок от миналогодишния минимален за 1/1 АЕг и Френската. При това повишение на баловете не е чудно, че не й е стигнал. Интересно обаче кои други училища са посочили преди 133-о.... Thinking
Благодаря за ориентира, който ми давате! И аз мисля, че ще я записвам в 127-мо и това е!
А иначе приятелката ми е писала преди 133-то  73-то, Испанската и 18-то. Затова и е чудно, че чак в 133 е попаднало детето и. Та и тя ще се чуди да чака ли 2-ро класиране и има ли шанс с този бал 33.250 за Френската? Ако може да ми кажете ще съм ви благодарка и ще и предам веднага!!!
Май няма да й стигне бала, но не пречи да опита, поне не губи нищо. Успех!

# 154
  • София
Честито и от мен:) Браво на всички, които са доволни от 1 класиране:)   bouquet
Време е за празнуване Wink

# 155
  • гр. София

Май няма да й стигне бала, но не пречи да опита, поне не губи нищо. Успех!

И според мен едва ли ще стигне, но не пречи да опита, разбира се.   Simple Smile

# 156
  • София
аспасия, в никакъв случай не се отказвайте от участие във второ класиране! Нищо не се знае, този шанс човек го има веднъж в живота, възползвайте се! Ако мръдне напред в класирането, тоова ще му е на късмет, нищо не губите, а само можете да спечелите!  Hug

# 157
  • София
Момичета, желанията ни са:
1. 1НЕГ
2. 73 СОУ - НЕ, АЕ, М
3. 73 СОУ - НЕ, РЕ, М
Бал 33.714. Приет е по трето желание. Това е неговото желание - Мат и РЕ. Най - много иска да влезне в 1 НЕГ, но аз съм сигурна, че няма да успеем там, тъй като гледам бал и за момчета тази година над 34!
Въпроса ми е дали според вас, на 2 класиране, може да мине една стъпка напред? Дали пък, ако мине, няма да ми се сърди после, след като не иска английски. А редихме желанията така, по низходящ ред... Сега се чудя дали да подавам...
Може ли догодина, след изпитите да смени паралелката в 73 то. Ако го приемат с АЕ, да премине в тази с РЕ?
Честито, още веднъж, на приетите по първо желание Simple Smile
Само, ако има свободно място.

# 158
  • София
aspasia, кои паралелки на 18-то са посочили? Синът ми е с бал 30.966 и е приет в ЧЕ-ФЕ, АЕ (училището няма квоти). Thinking

За второ класиране във ФЕГ бал 33.250 би бил с между 3 и 5 десети по-висок от миналогодишния. Малка е вероятността, но все пак да опита. Peace

# 159
защо не направите една тема за тези който ще  се борят на второ класиране

# 160

За Испанската май няма шанс, а като гледам и за 9ФЕГ, макар че бала и е близък до минималния за миналата година. Но най-вече ме учудва как не е класирана поне в 18СОУ с този бал. Направо не е за вярване.  Shocked

# 161
  • София
Моето момиче е прието по 16 желание в 127-мо, което се води III Английска. Аз съм що-годе доволна. Сега се чудя дали да чакам 2-ро класиране, евентуално за 133 или 31, но не знам с бал 29.536 дали имаме шанс???

Имам един въпрос за една приятелка, която е много разочарована от класирането:
Дъщеря И е с 33.250 бал и е приета по 26-то желание в 133 с АЕ-РЕ. Преди това са писали 1,2,АЕГ, 9ФЕГ и още други. Тя се чуди как е възможно с този бал, чак толлкова назад да е в желанията??? Мислите ли, че е нормално?

Дъщеря ми с 33.144 е приета в 133 Соу, 16-то желание. А си мислех,че ще и стигне за по-предно. Много се надявам на второ класиране да мръдне напред!

# 162
  • Там, където ме обичат
защо не направите една тема за тези който ще  се борят на второ класиране
То и без това най-активните в следващите 2-3 дни ще сме тези  Peace

# 163
При второ класиране има ли значение поредността на желанията ? Ако има 2 деца с еднакъв бал , трябва да се класира това , което е с по-предно желание или не?

# 164
А кога ли ще излезе статистиката по балове за училищата,и ние чакаме
 второ класиране

Общи условия

Активация на акаунт