Щастлив, класиран, със сбъднати мечти, 7-класникът готов е и Еверест да покори

• 72 308
  • 954
  •   1
Отговори
# 540
Нещо ми е интересно защо сте луднали по тези ЕГ.
Един език и български донякъде.

На мен пък ми е интересно какво толкова са луднали по немския.
Хайде сега двамата да ни разкъсват.  Laughing

# 541
Цитат

Една много добра причина - сериозно !

А, ние избрахме езикова заради многото момичета.
Моят син предпочита да има избор в любовта, да не мислиш, че го влече немския...

# 542

Аз също съм противник на немския, затова заобиколихме всички възможни немски паралелки и комбинации с немски, когато редихме желания  Rolling Eyes

# 543
за статистиката,

класиран по 1желание

9ФЕГ
момче бал 33.000
ФЕ/АЕ/М

Супер сме щастливи! Поздравления за всички класирали се в желаното училище.

# 544
Няма ли някой който живее близко до тази първа езикова вана да каже кой е минималния бал в нея ,че направо ще се скапем тука, щото видях някъде, че е бил 32,780 а ни е сме с 32,714  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Утре ще пуснат статистиката и ще се разбере.  Peace Надявам се не очакваш някой да отиде посред нощ.  Simple Smile

Е не съм се надявал някой да отиде сега , а да е ходил днеска до там  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 545
  • гр. София

Аааа, това и на мен не ми е ясно ...  Thinking  Но явно е мнооого модерен, особено в съчетание с математика  Peace Добре, че щерката не иска да го учи  Mr. Green

# 546
  • София
morfeiii , вече са ти отговорили за "другия" - различни желания, наклонности и потребности.
А защо български донякъде?

# 547
Мислех да чакам 2-ро класиране и да се напъваме за 133 иили 31 (в което не съм убедена, че искам да я запиша), но тя категорично ми каза да я записвам в 127 с АЕ-НЕ, БЕЛ,Г, където е приета по първо класиране...не искала да учи руски, а аз толкова си мечатех....
 Дали ще ми дадат отпусно от старото училище без да нося бележка, че е приета в новото?

aspasia - и моят юнак е приет по 4-то желание в 127-о, но АЕ-ИЕ-БЕЛ-ИТ, че искахме тази комбинация от езици, а и ни е на 5 минути от вкъщи Simple Smile и сега се разшесторявам, дали да ходим на 2-ро класиране за 133-то  Joy

А 6-тото ми чувство ми е обърнало гръб и нищо не ми подсказва...

Ами аз се надявах на 133-то най-вече защото малко деца учат сега руски и след време може би ще има търсене на хора с този език, както и, че има много литература на руски. А не по-назад си мисля и за малкото ми дете, което догодина ще е 1 клас и без проблем ще го приемат в 133-то, ако каката е там. Но тя КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВА ДА УЧИ РУСКИ ;-( Така, че ме улеснява и ще записвам 127-мо поне е с желаните предмети паралелката и после ще има да казвам - ти си го избра Wink
 Но като цяло съм доволна, разбира се. Очаквах на 1 класиране да сме по-назад в желанията.
Лека нощ от мен сега  smile3524

# 548
  • гр. София
Цитат

А, ние избрахме езикова заради многото момичета.
Моят син предпочита да има избор в любовта, да не мислиш, че го влече немския...

Ти направо ме разби  Joy Joy Joy

# 549
Модерно не означава точно реализация, освен ако мерака не е емигрант.
Което ако пък не е почти гений детето означава пак около и под средата
за местните!

# 550
Важно е да са щастливи децата с избора си Simple Smile и успех с първокласничето догодина  Peace

# 551
  • София
morfeiii , вече са ти отговорили за "другия" - различни желания, наклонности и потребности.
Защото хората са различни, имат различни потребности, наклонности и умения, които да развиват. И затова светът е красив- пъстър, шарен и цветен. Едни харесват мат, други препочитат език, трети- природни или хуманитарни науки, четвърти- професионална гимназия. В това няма нищо лошо... Хората се нуждаят от лекари, икономости, пограмисти, водопроводчици и пр. и пр.... Wink

# 552
  • София
лудването по немския е обяснимо със съвсем прагматични неща - откакто влязохме в ЕС младежите, които искат да учат в страна-членка, вече са приравнени към местните и не се водят чужденци извън Съюза, което означава, че плащат по-ниски такси. На всичко отгоре висшето образование в Германия е качествено и евтино. И като трето, в Германия възможностите за добра работа са по-големи, отколкото в другите членки - ако тръгне ЕС изобщо някога да се разпада, Германия и Франция ще останат докрай, за Германия кинансов и икономически банкрут няма, защото тя издържа почти целия ЕС, но и се ползва от пазарите му.
Следващата членка по привлекателност като стандарт е Франция. Великобритания е друга бира, тя винаги е с единия крак в ЕС, а с другия извън него, в зависимост как й е изгодно.

# 553
Защото хората са различни, имат различни потребности, наклонности и умения, които да развиват. И затова светът е красив- пъстър, шарен и цветен. Едни харесват мат, други препочитат език, трети- природни или хуманитарни науки, четвърти- професионална гимназия. В това няма нищо лошо... Хората се нуждаят от лекари, икономости, пограмисти, водопроводчици и пр. и пр.... Wink

Абсолютно съгласен съм.
Което обаче не обяснява големия мерак за езикова.

# 554
  • София
Да, но езикът си е една необходима потребност. И според мен оправдана- стига да се учи на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт