Щастлив, класиран, със сбъднати мечти, 7-класникът готов е и Еверест да покори

• 72 308
  • 954
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Явно РИО няма да изнесат информация за баловете и на момичетата.Моля ,който ходи до 1АЕГ ,9ФЕГ , 2 АЕГ да запише бала на последните приети по паралелки.Списъците вече били разлепени

# 631
И въпреки всичко това, пак не ми е ясно с какво е толкова привлекателен немският......
Може и аз да съм малко пристрастна, но за мен отличното владеене на английски е доста по-напред в класацията. А изобщо не вярвам в приказката как детето от първи клас учило английски и много го знаело, ама в осми клас било на ниво В1. То В1 е нищо.
И друго, досега с френския си не съм спечелила и 1 лев, ползвам го да си гледам телевизия и чета книжки с голям кеф, но материална полза няма  Laughing

1. Масово децата, завършващи 91 НЕГ, излизат и със сертификати СРЕ, САЕ, IELTS etc. Което говори, че излизат с ДВА добри езика.
2. За следването в Германия ти казаха.
3. Дори за работа в България вече се иска английски + друг език, най-често немски
4. Немската гимназия е супер училище.

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 10:16 от Черна станция

# 632
И на мен ми е интересно минималните балове,но за по малкия град Видин и по конкретно за езиковата гимназия с английски и немски.

# 633
  • София
звънях в търговско-банково да питам за записване какво да нося и ми отговориха -
1. оригинала на удостоверението за завършен 7 клас;
2. медицинско;
3. характеристика от старото училище

та явно отпускно не искат, но аз мисля да ги накарам от старото училище да ми издадат,
в НТБГ не ми казаха първо да мина от там и да ми дадат служебна бележка че е приета при тях,
а от старото училище искат такава и чак тогава ще ми дадат характеристиката и отпускното,
абе един омагьосан кръг  #Crazy

пак ще звъня до НТБГ за тази служебна бележка  Wink

# 634
Чуждите компании НЕ ПРЕДЛАГАТ ДОБРИ УСЛОВИЯ.
Отидете по веригите да се убедите.
Предлагат тези за които се иска някаква специалност.
Нискоквалифицирания труд не се заплаща.
Интересно защо собственика ще плаща да си говори с работника.

Ти ме разби Joy
Децата от 91НЕГ не се целят в позицията "касиерка в Била". И никой не говори за ниско квалифициран труд.

# 635
  • Бургас
Момичета и момчета, подготвяйки документите цитирани на първа страница виждам ,че нямаме
3. Отпусно удостоверение от старото училище. Въпроса ми е трябва ли да ходя до старото училище да взимам , това медицинско от личната лекарка ли се издава и задължително ли е?

# 636
Явно РИО няма да изнесат информация за баловете и на момичетата.Моля ,който ходи до 1АЕГ ,9ФЕГ , 2 АЕГ да запише бала на последните приети по паралелки.Списъците вече били разлепени

Аз днес, ще ходя до ФЕГ, ще ви дам данни!

# 637

та явно отпускно не искат, но аз мисля да ги накарам от старото училище да ми издадат,
в НТБГ не ми казаха първо да мина от там и да ми дадат служебна бележка че е приета при тях,
а от старото училище искат такава и чак тогава ще ми дадат характеристиката и отпускното,
абе един омагьосан кръг  #Crazy

пак ще звъня до НТБГ за тази служебна бележка  Wink

И аз звънях във вече старото училище и ми казаха, че след като запиша детето в новото да отида с бележка, че е записана, за да ми издадат отпусно. Така,ч е ще има маааалко разкарване, няма как Wink

Моля, ако някой има информация за частен учител, който подготвя за IELTS да ми пише!!! Трябва ми спешно.

# 638
към майките от Варна, защо се притеснявате дори и да има малък спад в бала за прием в 1ЕГ, замисляли ли сте се , че има деца ,които на изпитите се притесняват, блокират, просто са с по слаба психика, това не ги прави по неграмотни или незнаещи,давам Ви за пример моят син, аз съм горда с него, че е приет там където той поиска, 1 ЕГ - с английски,колкото и да му говорех през годината да набляга повече на МАТ и БЕЛ, той не ме послуша, за него всички предмети са важни пълен отличник е от 1 до 7 клас, и това че е изкарал по нисък бал от вашите деца , не го прави по глупав, има съученици с по високи резултати на изпитите от него но в дипломата си имат по 5 петици,оценките от изпитите са субективни, при нас проблема е че много се притеснява да не сбърка, да не се изложи и това съответно блокира до някъде състоянието му, а и колко деца успяват да препишат на изпитите, тези оценки за мен не са валидни да определят знанията на едно дете, мотивацията му да учи или успехите му.

# 639
Подадох заявление за участие във втори етап на класиране в І АЕГ, където е приета дъщеря ми. Приеха ни заявлението, но не ни дадоха нито входящ №, нито какъвто и да е друг документ, който да удостовери че действително съм подала заявление в определения срок. Този факт доста ме притеснява. Ако не дай Боже се ноложи да  доказвам , че не съм пропуснала срок за записване или подаване заявление за участие във второ класиране, по никакъв начин не мога да го направя. Моля, ако има други подали в І АЕГ заявление за второ класиране да ми каже дали е получил входящ № newsm12

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 10:20 от Yana.

# 640
  • София
Преди малко се върнах от 91 НЕГ, записах девойката Hug
Необходими документи:
Удостоверение за завършен 7 клас и копие на удостоверението
Копие на акта за раждане
Характеристика
Молба до директора -попълва се на място

# 641
  • Бургас
Момичета и момчета, подготвяйки документите цитирани на първа страница виждам ,че нямаме
3. Отпусно удостоверение от старото училище. Въпроса ми е трябва ли да ходя до старото училище да взимам , това медицинско от личната лекарка ли се издава и задължително ли е?

Самоцитирам се, звънях в училището, искат само картона , удостоверението, служебната бележка от изпитите и характеристиката !

# 642
към майките от Варна, защо се притеснявате дори и да има малък спад в бала за прием в 1ЕГ, замисляли ли сте се , че има деца ,които на изпитите се притесняват, блокират, просто са с по слаба психика, това не ги прави по неграмотни или незнаещи,давам Ви за пример моят син, аз съм горда с него, че е приет там където той поиска, 1 ЕГ - с английски,колкото и да му говорех през годината да набляга повече на МАТ и БЕЛ, той не ме послуша, за него всички предмети са важни пълен отличник е от 1 до 7 клас, и това че е изкарал по нисък бал от вашите деца , не го прави по глупав, има съученици с по високи резултати на изпитите от него но в дипломата си имат по 5 петици,оценките от изпитите са субективни, при нас проблема е че много се притеснява да не сбърка, да не се изложи и това съответно блокира до някъде състоянието му, а и колко деца успяват да препишат на изпитите, тези оценки за мен не са валидни да определят знанията на едно дете, мотивацията му да учи или успехите му.

Кой е казал ,че се притеснява някой за спада в 1ЕГ то се очакваше, предвид големия бум на немския ,и ние на това се надявахме я  Wink всеки сам решава какво да учи. Ние никога не сме искали  немския така ,че за всеки влак си има пътници. Успех на всички приети и чакащи второто класиране  Peace

# 643
И ние сме вече записани в I ЕГ Варна.
Необходими документи:
Удостоверение за завършен 7 клас - оригинал, остава при тях
Удостоверение за преместване (отпускно, взех го още вчера)
Характеристика
Заявление - попълва се на място
Даже фланелка с надпис IЕГ си имаме newsm53

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 10:38 от kima

# 644
Възмутена съм от Рио- Пловдив. Кога ще изнесат статистиката за мин и макс балове? сигурно другата седмица. То бива мързел, ама пък тяхното на нищо не прилича. Пфу! Close

Общи условия

Активация на акаунт