Банята - 18та тема

• 119 058
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
KaRoLa, мен ако питаш, направо съборете едната стена на банята и приобщете някой коридор или спалня. Тук такива идеи се дават, че направо не се стърпях  ooooh!

# 76
Всеки дава идея,а ако решиш мкоже да се възползваш от 4асти от нея.На мен ли4но форума ми е дал прекрасни и незаменими идеи.Не виждам нищо лошо в това да кажем ,4е не ни хсресва нейната или  4е е прекрасна.
Между другото моята баня е със същите размери и разпределение по4ти .Само дето мивката  остава веднага в ляво. Wink

# 77
Благодаря ви за идеите! Но наистина не мисля да събаряме прага,защото цял живот сме имали такова корито там и сме си се къпали съвсем нормално...не с единия крак пред мивката, а другия във ваничката...Пък и според мен трябва да има някакъв праг,защото иначе всичко ще отива върху пералнята,докато сложим плъзгащата врата.. Не съм сигурна все още за слънчогледа...ще го реша до края на седмицата...

# 78
Всеки дава идея,а ако решиш мкоже да се възползваш от 4асти от нея.На мен ли4но форума ми е дал прекрасни и незаменими идеи.Не виждам нищо лошо в това да кажем ,4е не ни хсресва нейната или  4е е прекрасна.
Между другото моята баня е със същите размери и разпределение по4ти .Само дето мивката  остава веднага в ляво. Wink

Не, че се заяждам, ама не ти ли работи "ч" - то на клавиатурата? Така постовете ти изглеждат грозни -  нали всички тук сме радетели за писане  на кирилица! Извини ме, ако съм те засегнала, моля те! Hug

# 79
KaRoLa, доколкото разбирам в банята ще ви е и пералнята. И в нас така го решихме, защото няма друго място за нея.
Моята пералня стоя в кухнята на мястото на съдомиялната няколко месеца, докато направим кабината. Ползвахме банята със завеса известно време. Аз ти писах и преди за душа с голяма пита. Доволни сме Peace След това като монтирахме стъклата наместихме в банята и пералнята.
Та ако имате възможност за временно място на пералнята, помисли за варианта за питата.
Ето ти снимки да добиеш представа ... сори за лошото качество и за дреболиите  Embarassed
питата, пералнята и кабината,мивка и wc  само прага съм забравила да снимам.  Peace
Успех с избора  Peace

# 80
qote author=toniak link=topic=666064.msg22561393#msg22561393 date=1343119437]
KaRoLa, доколкото разбирам в банята ще ви е и пералнята. И в нас така го решихме, защото няма друго място за нея.
Моята пералня стоя в кухнята на мястото на съдомиялната няколко месеца, докато направим кабината. Ползвахме банята със завеса известно време. Аз ти писах и преди за душа с голяма пита. Доволни сме Peace След това като монтирахме стъклата наместихме в банята и пералнята.
Та ако имате възможност за временно място на пералнята, помисли за варианта за питата.
Ето ти снимки да добиеш представа ... сори за лошото качество и за дреболиите  Embarassed
питата, пералнята и кабината,мивка и wc  само прага съм забравила да снимам.  Peace
Успех с избора  Peace
[/quote]

Хареса ми банята ти.Поздравления  Peace

# 81
Много ти е хубава банята Simple Smile

мисля, че плюса на питата е,че струята е директно надолу,докато душа, сложен на поставка отива малко в страни.. Ще помислим още малко, че пак разни проблеми с банята се появиха..Не ми с емисли като почнем другите стаи  ooooh!

# 82
Благодаря ви  Hug

Да права си! Струята си идва от горе много добре. А ако не искам да си мокря косата - ползвам слушалката. Сега видях, че и в твоя вариант има слушалка.

Относно проблемите ..... на всякъде май има. Дано измислите най-оптималното решение за вас.

За другите стаи не мисли. Моето мнение е, че в банята се хвърлят най-много финансови и нервни ресурси  Whistling

# 83
  • София
Успех с избора  Peace

доста хубава и удобна баня , супер е . Аз обаче друго загледах, не показаните неща - осветлението. Би ли ми обяснила какви са тези плафони, вграждат ли се, колко броя са и добре ли светят?

# 84
Здравейте!Влизам с един въпрос,с който се надявам да разрешите един спор!
Може ли от тоалетна,която досега е било до долу,тоест каналът за мръсните води е бил на пода,да се направи висяща тоалетна,или казано другоя4е,може ли каналът за мръсната вода да бъде преместен?

# 85

доста хубава и удобна баня , супер е . Аз обаче друго загледах, не показаните неща - осветлението. Би ли ми обяснила какви са тези плафони, вграждат ли се, колко броя са и добре ли светят?

Благодаря ти.
Това, което се вижда на първата снимка от ляво на дясно са: колона за музика, осветително тяло и вентилатор.
Осветителните тела в банята са ни три броя - две на тавана - едно над тоалетната чиния, едно над душ-кабината и едно над огледалото. Тези на тавана са за вграждане - правихме окачен таван, за да скрием тръбите на вентилатора, жиците за музиката и т.н.  Таванните осветителни тела ги купихме от тук но не ги намирам сега като модел  Blush. За светене - доволни сме. Като се къпя - пускам и трите - искам много светлина и затова имаме толкова бройки! За ползване на огледало или на wc пускам съответното тяло. Честно казано - най-добре щеше да ми е с прозорец .... но такива са обстоятелствата.

Може ли от тоалетна,която досега е било до долу,тоест каналът за мръсните води е бил на пода,да се направи висяща тоалетна,или казано другоя4е,може ли каналът за мръсната вода да бъде преместен?

Според моя скромен опит - няма нужда да се разбива и мести канал - тоест зависи от мястото му де. А дали може да се мести канал е друг въпрос и зависи от конкретния случай.
Има подходящи структури и за такива случаи. Ето един вариантцък
Незнам дали имам право да слагам линкове на магазини ... ако не трябва ми кажете да си променя поста.
Ето ти и подробна схема

# 86
  • Sofiq
Здравейте, съжалявам за включването посред нищото, но имам голямо затруднение и реших, че ако не в темата за бани в бг мама няма къде другаде да намеря каквото търся  Laughing Та от няколко седмици обикалям и търся аксесоари за баня - квадратни форми, диспенсър за течен сапун и чаша за четка и паста за зъби. Идеята е да имитира технически камък или нещо керамично, с иноксови части. Цветовете, които търся са бяло с някаква заигравка, зеленикаво или морско синьо. Повярвайте ми къде ли не търсих но без успех  Thinking Ето това например на Есприт но за съжаление са изчерпани количествата. Някакви идеи?

# 87
  • София

Може да стане,но зависи каква е тръбата.Ако е пвц е доста по-лесно за работа.

# 88
То4но това исках да знам!Благодаря ти много  bouquet

# 89
ще ви изчета...I'll survive!! Laughing Mr. Green Laughing Но да пробвам и с едно питане - предстои ни ремонт на малка баня. Искаме да сложим параван, с плзъгащи се врати и да го затворим отгоре. Тесничко ще стане, но искаме да ограничим влагата. Дали могат да се намерят достатъчно силни вентилатори, които да изкарват влагата и парата? Ще мухлясват ли плъзгачите на вратите, тези релсички ще събират ли вода, сапун и друи разни мизерии и как се чистят изобщо? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт