Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 453
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Ами ние сме го докарали до там че като се мажа се осамотявам ,само и само да не се гледаме...срамота.

Joy Joy Joy Joy И аз се крия в банята, че нашия веднага ме напада в някое кюше.

Иии, виж какво си правим и каква тема подхванахме, големи неволи са ни на главата  newsm62 newsm62
Аз като знам, че миналата година август месец пак бях бременна и после секса ни беше забранен до октомври, та като ударя чертата, ни се събират 2 месеца секс за 1 година. Малеееее, жив да го оплачеш мъжо!

# 151
аз не мисля,че само мъжете са за оплакване  Naughty

# 152
даже онази вечер се базикахме,че сигурно шундата ми е хванала паяжина вече 8 мес

Това е то... група девственици с тумбаци и алкохолни и еротични блянове... направо сме си за анонимна група за психическа подкрепа (в какво май и сме си  Mr. Green)

Иии, хич не ни влезе в тона... теб да не те огрява на твоя съпруг благоденствието  Joy
Или май още спиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Стеф, пак стана жегичка във Варна, ама какво да се прави лято е... пък и темата стана гореща  Mr. Green

Деси, аз не мога да я видя моята, може и зъби да са и поникнали  newsm62
Joy да му мисли мъжа ти  Mr. Green

# 153
аз снощи сънувах оргазъм... даже си го имах на сън, а едва от 2 седмици не сме правили секс. В 3 месец съм, незнам до края какво ще ми роди подсъзнанието

# 154
аз не мисля,че само мъжете са за оплакване  Naughty
о, да, на нас ни е още по-тежко - тях ли да мислим, бебетата ли  newsm78

Хеххе, каквото точим лиги, ще каже някой че сме група весели пияндета изпаднали в алхолна абстиненция Simple Smile   Drunk Wine Glass cheers

smile3532 smile3532 smile3532
Ще се спукам от смях. Само не забравяйте, че след като се роди ще трябва и да се кърми и пак алкохолеца няма да ни е достъпен  hahaha

хе-хе, аз съм го измислила, Стефи - изцеждам кърма за колкото дни трябва, отивам в Пловдив, пийваме и се връщам Simple Smile

аз готвя с една едра морска сол, в пакет, не е скъпа...

# 155
Даааа, момичета, наистина може да си спретнем една среща наесен!

Стефи, има морска сол за по 50 ст. само гледай да не е йодирана.

Не знам, ама ако сега го налегна мъжо с тези килограми, може да не стане повече от леглото. Направо ще му взема акъла.

# 156
лаленце аз от 7ч съм будна и тъжа , че не заминах с мъжо Sad ама другия път съм с него Wink
за  luvbed : малеееее как искам  Blush Joy .
Док ми беше казала миналия месец , че до края на 3-тия никакъв секс Sad Сега др седмица ще ходя да си вземам болничния и ще се направя на любопитна хихих
Мъжо милия само върви след мен и ми обяснява,че дори да имаме лекарско одобрение и позволение няма да ме огрее до февруари-март Sad
Аз статии ли не му показвах , какво ли не му разправях ,че секса е добре да се практикува по време на бременност,а той се вкарва в филми че ще го нарани,как можело детето му да е вътре,а той да вкарва др нещо хахах
А аз съм го заплашила , че жиголо ще си наема  Joy Joy Joy шегувам се разбира се Wink

# 157
хе-хе, аз съм го измислила, Стефи - изцеждам кърма за колкото дни трябва, отивам в Пловдив, пийваме и се връщам Simple Smile

Бе и на мен ми хрумна тоя вариант с цеденето, ама няма ли опасност да се отбие детето така  newsm78 Или не става толкоз лесно тая работа  newsm78

Не знам, ама ако сега го налегна мъжо с тези килограми, може да не стане повече от леглото. Направо ще му взема акъла.

Или ще счупите леглото  smile3534

Аз статии ли не му показвах , какво ли не му разправях ,че секса е добре да се практикува по време на бременност,а той се вкарва в филми че ще го нарани,как можело детето му да е вътре,а той да вкарва др нещо хахах

Моичкия дори не му е хрумвало нещо подобно  Mr. Green

# 158
лаленце аз от 7ч съм будна и тъжа , че не заминах с мъжо Sad ама другия път съм с него Wink
за  luvbed : малеееее как искам  Blush Joy .
Док ми беше казала миналия месец , че до края на 3-тия никакъв секс Sad Сега др седмица ще ходя да си вземам болничния и ще се направя на любопитна хихих
Мъжо милия само върви след мен и ми обяснява,че дори да имаме лекарско одобрение и позволение няма да ме огрее до февруари-март Sad
А аз съм го заплашила , че жиголо ще си наема  Joy Joy Joy шегувам се разбира се Wink
То като се замисля и аз съм по-разгонената,моя миналия път ми обясняваше че без секс се опъвали взаимоотношенията за толкова време,но след като загубихме бебо сега сам не иска и да пита.

# 159
аз снощи сънувах оргазъм... даже си го имах на сън, а едва от 2 седмици не сме правили секс. В 3 месец съм, незнам до края какво ще ми роди подсъзнанието

честичко ми се случва,а ти си късметлиика.аз от забременяването ми не съм виждала секс.
не пайжини ами не знам какво имам отдолу  Joy Joy Joy

[/quote]

Това е то... група девственици с тумбаци и алкохолни и еротични блянове... направо сме си за анонимна група за психическа подкрепа (в какво май и сме си  Mr. Green)

Иии, хич не ни влезе в тона... теб да не те огрява на твоя съпруг благоденствието  Joy
Или май още спиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

[/quote]

нищичко не ме огрява Sad само слънцето на вънк ахахахаахахах  Joy

Опасна група се заформихме  Joy Joy Joy

# 160

Бе и на мен ми хрумна тоя вариант с цеденето, ама няма ли опасност да се отбие детето така  newsm78 Или не става толкоз лесно тая работа  newsm78

категорично не! а и ние няма да годинясваме при Попс....
някои бебета като се родят, по ред причини ги хранят от шише с Ам. Дори и след това, пак можеш да го закърмиш Simple Smile

То като се замисля и аз съм по-разгонената,моя миналия път ми обясняваше че без секс се опъвали взаимоотношенията за толкова време,но след като загубихме бебо сега сам не иска и да пита.
[/quote]

да, опъват се, ама ако липсата е по дуг повод... тази е за добро!

# 161
Shyny то май и при мен е тази причината .
Та той до преди 10-тина дни не искаше корема да ми пипне Sad
Мисли си че първия път ( защото мн ми гали корема ) му е навредило и затова се е случило лошото

# 162
Ей сладурки, таркалям се по земята от смях  smile3532 newsm62 smile3532 newsm62 какви бисери раждат бременните ни глави. Ще си докараме контракции, да знаете. Мен вече лицевите ми мускули ме заболяха newsm62
Жал ми стана за Луна, милата, само две седмици на сухо и оргазми сънува.
Якооооо са ни ударили хормоните, да знаете, няма оттърване Joy

# 163
Качвам една снимка във феиса да ме видите:)

# 164
Качвам една снимка във феиса да ме видите:)

Гола ли  newsm78 Joy Embarassed

/бъзикам се/

Общи условия

Активация на акаунт