Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 333
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Виждам, че коментирате количките... аз все още съм в чуденка, но проучих въпроса за Hauck, тъй като се бях спряла на тях. Говорих със собственик на магазин, който от години работи с немците (и с много други производители на колички) и ми каза, че наистина са имали проблем с конструкцията и са се чупили.
 Но това е било до миналата или по-миналата година, т.е. при по-старите колекции. Новите модели вече са подобрени  и няма оплаквания и рекламации от тях. За материите и тежестта- не всички модели са еднакви, зависи кои сте гледали. Има модели които са много леки, маневрени и с много хубав плат. Аз поне специално винаги това гледам. Ето един такъв, който съм харесала и ако се спра на тази марка, ще поръчам него:
http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-malibu-m12-all-in-brown … 012-47-17050.html
Има го и вариант с Мечо пух, но е със 100 лв. отгоре.
Другият модел, който ми е фаворит е на Navington, като за тази марка има само хубави отзиви от майки, които са ги ползвали. По мнение обаче на човека, който споменах по-горе колкото и да е хубава, щом е с помпащи гуми, винаги ще е проблем Sad Говорих с няколко майки около мен, които имат колички с помпащи гуми и казаха, че това наистина е проблем. На едната количката и струваше 1500 лв. и каза, че се е побъркала- вечно с пукнати гуми и трудно се прибирала Sad
Та, ето го модела:
http://bebeshkikolichki.com/navington-cadet-white-sea-bebeshka-k … 011-922-6092.html
Направо вече нямам идея никаква какво да правя... и двата модела са хубави, но си имат своите минуси, а повече от 700 лв. не ми се дава за количка  newsm78

# 646
  • на земята
Дрън-дрън,имам предвид ,че няма да е много време навън,аааа иначе ще го извеждам навън ми как,абе дето викаш не се знае какъв акъл ще ми дойде,може и да взема ..)))Лека нощ на всички..))))

# 647
Здравейте момичета ,за съжаление аз приключих с борбата си и този път.В понеделник отново ми се спука мехура и сряда всичко приключи.Опитвам се да бъда силна и да гледам напред ,но е МНОГО трудно.На всички вас искрено пожелавам само щастливи мигове.Ще продължа да ви чета защото се надявам някога пак да започна и да пиша...до края Hug Hug Hug

# 648
Шайни,мила моя  Cry кураж и ти ще успееш,и ти ще имаш рожбичка,знам че каквото и да ти кажа няма да те утеши,но не губи вяра....Бог затваря врати и отваря порти.

# 649
  • Стара Загора
Shyny наистина съжалявам  Hug Hug Hug Това което ти се случи навярно никой не би го понесъл леко,дано съвсем скоро видиш пак двете чертички и този път всичко да е благополучно.Понякога Бог ни поставя много големи изпитания и трудности,но знам и вярвам че скоро ще бъдеш наградена за всичко което си претърпяла  Hug Hug

# 650
Мила Шайни,  Hug Hug Hug Hug не знам какво да кажа! Сигурно сърцето ти се къса от болка..., но не трябва да се отчайваш, мила, защото трябва да продължиш да се бориш.

# 651
Добро утро,

Но като гледам постовете, не е много добро.... Шайни, опри се на хората до теб, само това мога да кажа в момента. И гледай напред, никога не се отчайвай, мила.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 652
Добро утро мили мой
Shyni освен да ти кажа да бъдеш силна,да имаш кураж и да не се отчайваш другото в момента е безмислено.Имай вярата и всичко ще се случи  Hug Praynig Hug

# 653
  • Стара Загора
Мами има ли някоя от вас която е приемала ферофолгама,вчера си взех изследванията гледам че желязото ми е високо -26 от горна граница 23,а хемоглобина 110  newsm78 пак се е качил от 93 и съм някъде след 2 седмици при моя док.А ЦРП-то от 7.35 е 1.2 това вече е добре нали  newsm78
Знам че не сте доктори,но поне сте в час за разлика от мен,извинявайте че ви занимавам с моите глупости

# 654
Шайни, мила, много, много съжалявам  Sad Пожелавам ти от сърце скорошна бременност, доведена до успешен финал  Hug

# 655
Ще продължа да ви чета защото се надявам някога пак да започна и да пиша...до края Hug Hug Hug

Въобще не се съмнявай в това!   bouquet

Пожелавам ти бързо възстановяване - физическо и психическо. И дано откриете причината и повече не се повтаря!

# 656
Много неприятна новина Sad Шайни, бъди силна, въпреки, че сега каквото и да ти говорим е трудно!
Дано бързо се възстановиш и повече да нямаш този проблем! Стискам ти палци!
Момичета от какво се пука този мехур, аз все чета, ама за това не съм се интересувала много... единственото, което знам е, че може да се спука, ако стане някоя инфекция и затова следят влагалището за бактерии. Друга причина има ли? Оф много неприятно Sad
Жени мисля, че са ти добре показателите, аз също съм с такъв хемоглобин, но продължавам да си пия желязото. Само, че гледам при теб желязото ти е високо, пък хемоглобина е малко под норма, да не би да се дължи на друго, а не на липса на желязо  newsm78
Попи, как си днес мила, оправи ли се с това главоболие?

# 657
Лойър, тъй като вече доста съм чела за Навингтъна, а и една от другите колички която съм харесала е с помпащи гуми също, е относително дали това е недостатък или предимство. Принципно количките които са с такива гуми возят много по-меко и комфортно за беб, но наистина го има рикса да се спука което май не се случва толкова често...колко често си пукала гума на колело примерно? Най-сериозния недостатък на Навингтъна за мен е теглото му, което също с времето и размишленията стигнах до извода че не е толкова сериозен проблем, защото за сметка на това пък като маневреност и стабилност е в пъти по-добра от Хаука. Аз съм с кола, дали шасито ми ще е 8 или 10 кила за да го вдигна в багажника, май няма да е кой знае какъв проблем. А да я бутам и влача по подлези и баири май по-скоро би било изключение отколкото правило.
Относно цените, при Навингтъна нямаш кош за кола който ще те натовари допълнително.

# 658

Момичета от какво се пука този мехур, аз все чета, ама за това не съм се интересувала много... единственото, което знам е, че може да се спука, ако стане някоя инфекция и затова следят влагалището за бактерии. Друга причина има ли? Оф много неприятно Sad

Обикновено е инфекция, да. Не е задължително да е от влагалището (тапата има за цел да пази навлизането на инфекции в матката). Понякога има "спящи" инфекции в самата матка, които се изострят с бременността.

Аз заради това щях да правя биопсия преди сегашната бременност (моят мехур се спука в 30 г.с. предния път), но пък тя стана неочаквано.

За помпащите гуми - моята е с такива. Веднъж се пукна гума наистина, но не е като да става всяка седмица.

# 659
  • Варна
Шайни , много,много съжалявам за това което се е случило.............един ден нещата ще се подредят така както ти искаш.Няма думи с които да мога да те успокоя, но трябва да вярваш и да се надяваш,че другия път всичко ще е наред...........казвам го защото самата аз преживях този кошмар,но само след 3 м. бях отново бременна!
Няма невъзможни неща, кураж мила! Hug Hug Hug

Поппи, какво ти има?....ъ, ти си писала  но мозъка ми е така втасал, че не мога да чета на зад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт