Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 42 313
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Оффф, тука пак е облачно, дъждовно и духа  #Cussing out Като нямам  кола и никъде не можем да отидем  Tired По цяял ден затворени, добре че имаме малко дворче, че да изкарвам дребната на въздух, защото иначе и то ще се побърка горкото.
Аз напоследък съм се надъхала да меся. Засега се ограничавам само в правенето на солени кифлички  Flutter Намислила съм следващия път да е пита.
Тази сутрин голям рев беше. Какво ще я правим нашата щерка!Отсега с характер. Докато не стане както тя иска и рев, рев, рев. Направо почнах да се притеснявам от комшиите, да не се обадят някъде. макар, че те пък имат две дивачета, които събарят къщата, ама знам ли...Може да решат да ни правят мръсно.
Тази сутрим ми беше някакъв кошмар с малката, направо не знам как ще издържа още години така. Сутрин съм като размазана. Изобщо не знам къде се намирам. а вечер никога не мога да успея да си легна преди 11, 12...
Онзи ден ходихме до ИКЕА..Ох, какви хубави неща имашееее...

# 106
Каквото почукало-такова се обадило!
За децата да си беше помислила по рано, вместо да се заяждаш във форума можеше на тях внимание да обърнеш....ама май само на думи си така....
А какви са ми взаимоотношенията с Ев....не са от сега и не на теб трябва да ти давам обяснение!
Това с префърцунена съфорумка направо ме разсмя  Joy Joy Joy  Верно  не си наред!

# 107
Много правилно каквото почукало такова се обадило
Ама ми стана и на мен интересно къде съм те нарекла аз гнусна или че не си на ред че си позволяваш така да обиждаш.
Направи го пак и ще копирам всичко и ще го изпратя на модераторите и ще оставя те да се занимават с теб

# 108
Нарече ме префънцунена, еднодневка, което не е много по мило Peace
Тъй, че модератора май и двете ще трябва да ни трие!

# 109
Хелллооууу, дамии  Hug Заровете томахавката, плииийййззз   bouquet

Всеки си има свое виждане за живота, децата и всичко останало, няма нужда да се обвинявате, да се карате, че и обиждате   bouquet
Да са живи и здрави всички деца, да порастнат големи, големи, умни и щастливи хора  Hug

Кажете как е времето при вас? Чух по новините че в северна Англия имало наводнения и щети разни...

# 110
Права си, аз поне спирам.
Тук е студено, духа и вали  Tired

# 111
  • UK/София

А леле, спрете бре, хора! Laughing В този форум съм над 8 г. и претендирам, че някои хора много добре ги познавам - макар и виртуално.Но не знам как изведнъж се появяват някои, които след кратък престой във форума намират кусури на най -нескандалните хора. newsm78 Скоро безпричинно беше насметена nana_cool в стремежа си да помогне, сега aniji мама на Джозеф и Кейт.Всеки има разместване на хормони - бременност, пред цикъл, критическа и т.н., но не е чак толкова хубаво да си изкарва негативните емоции тук.
  eva_82 ,  предлагам ти начин да се разсеешщ.Прочети кога се пише и и кога й.Казвам го за твое добро, да не ме започнеш и мен сега. Wink

Аз напоследък съм се надъхала да меся. Засега се ограничавам само в правенето на солени кифлички  Flutter Намислила съм следващия път да е пита.
...

Освен да започнем да говорим с теб за банички и питки, тъкмо да разсеем скандалите в темата. Simple Smile Предлагам да опиташ с тази питка, много е хубава.

Аз вече броя дните до БГ, само дано не си занесем с нас английското време.

# 112
 eva_82 ,  предлагам ти начин да се разсеешщ.Прочети кога се пише и и кога й.Казвам го за твое добро, да не ме започнеш и мен сега. Wink
Благодаря за доброто дето ми правиш, но преди това погледни как се пише разсееш. Wink

# 113
Биляна, то аз само такава пита мога да правя  Laughing Майка ми прави супер питки, бие ги удря ги, голямо блъскане пада, но накрая стават врЪхтЪ  Mr. Green

Обичам да гледам как се надува, надува още докато втасва  Mr. Green
Мерси за предложението   bouquet Давай още. Аз не съм от запалените кулинарки и много ми е мъчно да чета рецепти, а пък и въображението ми откъм готвене яко куца, така че приемам предложения, ама да са простички и лесни Simple Smile

Евааа, напомняш ми на мен, когато бях бременна  ooooh! Мале голяма лудост ме тресеше!Имах чувството, че целият свят е срещу мен, плачех безпричинно, изпокарах се един бюлюк народ. абе бях нон-стоп на метлата  Mr. Green иии, много мразех някой да ми каже да си оправя хормоните или да не се поддавам на хормоните!Малеее, изкарваха ме извън нерви!
Не се пали момиче, след време като си четеш постовете, ще си кажеш: "Аз ли съм писала това?!"
Не приемай сега и моето мнение за заяждане, казвам го, защото и аз минах скоро през това и знам какво е. Иначе, аз по принцип съм си н агребена на вълната с моят приятел Хашимото  Mr. Green

# 114
Евааа, напомняш ми на мен, когато бях бременна  ooooh! Мале голяма лудост ме тресеше!Имах чувството, че целият свят е срещу мен, плачех безпричинно, изпокарах се един бюлюк народ. абе бях нон-стоп на метлата  Mr. Green иии, много мразех някой да ми каже да си оправя хормоните или да не се поддавам на хормоните!Малеее, изкарваха ме извън нерви!
Не се пали момиче, след време като си четеш постовете, ще си кажеш: "Аз ли съм писала това?!"
Не приемай сега и моето мнение за заяждане, казвам го, защото и аз минах скоро през това и знам какво е. Иначе, аз по принцип съм си н агребена на вълната с моят приятел Хашимото  Mr. Green
  Simple Smile Не ти се сърдя имаш право.Аз се дразня когато усетя някой да ме настъпва и обижда....тогава ставам ужасна  Crazy
Е, не остана много време ще мине и този период...добре, че не  почна от началото така  Crazy
И то каква стана....изказах си мнението за нещо...и ето какъв цирк стана   Tired  ooooh!

# 115
  • След завоя в дясно
Привет от мен понеделнишки
Golden- поздравления за приятелката и къщата, оправно семейство браво Laughing
Аз взимам от тук http://www.feelgoodcontacts.com/?ftd=brand&utm_source=google … rACFcYmtAodNkYC-Q за един приятел от БГ.
Мари- кофа-вино, брадясала глава- българи Joy Joy Joy Joy Голям образ си ти.
И аз имам една такава съседка, по нея си сверявам коя седмица коя кофа е наред, ако пропусна бивам поправяна Mr. Green
Miss Fine- много cheeky това бабе Laughing
Maimunka и през нашето градче ще минава олимпийският огън, училището ще започне от 11ч., а преди това ще ходим да го гледаме. Повечето училища си имат определени запазени места от където можеш да гледаш, но нашето е слабо в организацията и не са запазили.
Adi11- ето го Томасланд http://www.thomaslanduk.co.uk/, ние ходихме този седмица тук http://www.bucksrailcentre.org/ на децата им хареса
За лятно училище бе питала, ако се интересуваш попитай в училището което посещавате, там обикновено имат информация, с неща който са ви наблизо пък и в повечето случаи цените са по приемливи.
Биляна- питаше за канчета, до човек е не е до нация.
Bean- "Всички те са си много повече у дома и имат стотици години история заедно.
Колкото и да се напъваме ние сме новодошли в тази държава.
За историята не съм съгласна, тъй като преди да започнат да вкарват роби от колониите, ние сме им били на прицел. Думата слав=славянин произлиза от slave (роб) Peace
Та и годините и историята са доста по размити във времето.

# 116
  • UK
спокойно, към 5-тата година на детето всички хормони си отиват на мястото  Laughing

аз попаднах на една книга http://www.amazon.com/Crown-Aloes-Novel-About-Isabella/dp/B002JXJMLO
много ми допадна стила на авторката, ако някой обича исторически романи, препоръчвам

Ел,аз не знаех за запазване на места,доколкото разбрах,огъня като мине покрай нас продължава към Уиндзор и на Лонг Уолк зад замъка ще има церемония-сигурно на Кралицата ще го дават и там щяло да има места за зрители.Ще разуча,за да може мъж ми и детето да отидат.
Аз ще си чакам волейбола и Станка (която нещо  не била във форма чух,ужас)

# 117
спокойно, към 5-тата година на детето всички хормони си отиват на мястото  Laughing
 Joy Joy Joy Еее ти ми разби мечтите  #Crazy   какви 5 години  #Crazy  Joy нали няма да остане живо пиле покрай мен  Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 16:04 от eva_82

# 118
  • UK
така е, не казвам, че останаха много хора,които могат да ме понасят  Laughing
може ключа да е в породените деца  Grinning познавам няколко майки с по 3, които са супер спокойни и много мили  Sunglasses

# 119
Ох, аз се чудя на майките с по две...Нашите комшии така крещят и тропат, децата имам предвид. Големите само крещят, без да тропат. Особено мъжът като почне да вика вечер преди да си легнат децата  ooooh! събужда сигурно половината квартал и много се ядосвам, защото по това време тъкмо съм приспала малката ..

Оффф хванала съм се да чистя, ама в това време нищо не ми се прави. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт