Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 42 305
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Черноглав Врабчов кОмар, не знам Sad в това е проблема. Казах на мениджърката, тя изнесе една тактична лекция от типа ''уважавайте личните вещи на колегите си'' на целия персонал в обедната и до там беше.
Здраве да е, новите карти трябва да пристигнат утре и няма да му мисля допълнително и да се ядосвам. И без това са ми много грижите на главата - то тука, то в БГ, то в ПЛ. Бе не е като да са ни оставили на спокойствие поне за 2/3 дни ... все нещо ще излезе, ще се случи ... ЛУДНИЦА  #Crazy

# 91
тарся нови запознанства с маики живеещи в западен лондо.Аз имам дащеря на 1 и 9 месеца. ако някои иска може да ми пише

# 92
  Ева82, сега всичко ти изглежда много притеснително и ужасно, ама съм сигурна, че и ти ще монтираш малката кукла един ден пред тв, само и само да има мир за 5 минути, особедно ако ти се падне малък бяс като Мишел  Mr. Green Тя сега е кротка де, ама каква беше като бебе...Мъж ми и крещеше нощем Млъкни и аз побеснявах. Но на другата нощ като беше мой ред да я друсам, след цял ден рев и аз мерех прозореца колко е голям и дали, ако я метна ще мине  Mr. Green Joy И да го похваля, днес той пак я гледа и цял ден е яла кроасани с шоколад  #Cussing out От новородена се караме с това хранене, не съм му говорила с дни като и дава боклуци и все едно говоря на стената  Crazy Тя вече си иска и си го работи както намери за добре и той и угажда за всичко....
  Ев много неприятно. Не мога да разбера как ги пускат такива хора при на клиентите нещата в стайте, че те и от там ще крадат, щом не им пука на колежка да пипат нещата  Twisted Evil А аз си мислех, че моята колежка е дзвер...
  кОмар  твоя гнуслив мъж ми напомни на моята сестра и баща. И двамата са ненормално гнусливи, а Мишел много повръщаше, та се потрисаха много и тичаха единия да повръща в тоалетната, другия в банята и се бяха разпределили да не се блъскат пред вратите  Joy
  И че се сетих да попитам. Моята шефка ми написала един чек, с имената ми както тя си представя, че се спелуват, демек нищо общо с моето име почти. Дали мога така да го осребря или да ходя да го сменям  newsm78
  И има ли някой запознат или някъде ако има сайт да видя какви такси се плащат на определена заплата, че ме направиха на 30 часа и имам чувството, че много малко пари ми удържат и не искам да плащам такси  после на куп. Питах ги, те нищо не знаят, щели да питат, но искам да съм сигурна.

# 93
  • UK
виж на HMRC на сайта:
http://www.hmrc.gov.uk/rates/it.htm
има и за осигуровките на същия сайт
http://listentotaxman.com/
а това е калкулатор-да ти даде идея просто горедолу какво трябва да плащаш

# 94
Miss Fine ,  бъди  сигурна, че ще го правя, но определено ще внимавам колко време стой пред телевизора или лаптопа. И знам,че децата копират, и попиват като гъбки и ако вижда мен или мъж ми да го правим и то ще иска същото....затова ще се ограничаваме и ние.
Вижда ми се ужасно, не  да  стой на лаптопа или телевизора за малко, да изгледа филмче, детско, да поиграе....а да стои с часове.......децата смятам, че имат нужда да изразходват енергията си, стоейки на едно място дълго време...няколко поредни дни...за мен не е нито здравословно нито добре за едно дете.
Ама сме хора различни...с различни разбирания и различни ценностна система, за едни е правилно едно за други-друго.
С Моя сме си говорили доста и за храненето и за доста неща..за сега сме на едно мнение, но като дойде времето ще видим дали ще е пак така.
А за памперсите сигурна съм, че ще сменя. Може и да не му е много кеф ама ....какво на мен ако  някой  ме оаква да не би да ми е кеф  Mr. Green
И с това изречение ще спра по въпроса:
Ако някой ден аз кордисвам детето си по доста часове пред тв-то или лаптопа, точно моя мъж ще ми се кара много ама много!
 В крайна сметка дали един родител е добър и дали е възпитавал правилно детето си се разбира едва когато това дете  порасне. Желая на всички да се гордеем с децата си един ден когато станат голями хора а не да се чудим после на кой се е метнал или защо прави дадени неща който не ни харесват и ни разочароват. Че всяко дете е различно и иска различен подход.......и това е ясно..трябва просто да " уцелим "  правилния  Hug

# 95
ева_82, да уточня, че детето ми не седи с дни пред лап топа, случая е единичен. И преди съм ти го казвала: малко си крайна в някои ситуации.  Peace
Както и да е, всеки сам си решава как да си гледа децата.

Мисс Файн (да вмъкна, че червеното ти стой много добре), разбирам ти болката с храната. По принцип моя мъж като седне да готви за детето го прави като хората, но има ситуации (като вчера например) когато аз да речем правя закуска, а още преди да е готова гледам малкия с бисквитка в ръка, а мъжо ме гледа виновно ''ами той видя пакета на масата и така ме погледнаа ...'' и му отива на малкия цялата закуска, защото след бисквитката отказва да яде повече и после чак на обяд.
Иначе тате като готви му приготвя такива порции, които биха нахранили спокойно 2ма възрастни. И седи се чуди защо по малко изяждало детето - еми то и на мен тази порция ще ми е прекалено голяма, да не говорим за едно почти двугодишно.
Гнусливи не сме, само брат ми УЖ, но днес се наложи да остане с Криско за 2/3 часа и той моя хубостник му сервирал ако и нямал на къде вуйчо  Joy много се смях  Joy ''како и сега какво да правя?!?!?'' само като ми го каза по телефона знаех, че става дума за памперса  Joy

Мъжо пак гледа филм на ужасите  smile3514 иска ми се да спре тока  Whistling

Golden, гледах ти снимките в ФБ Simple Smile сериозно големи са симпатяги синовете ти Simple Smile само така да продължават да те радват  Hug

Да ви се оплача, днес се намрънках на нашето сърджери, т.е. то е walk-in-centre, който работи всеки ден. Преди седмица трябваше да ходим за рецепта за Кело-кот, 15/20 минути преди часа ни ни звъннаха да кажат, че лекаря се обадил, че е болен и можело по-късно да ни звънне друг за консултация по телефона. Е за какво ми консултация по телефона като ми трябва някой да ми напише рецепта. Както и да е, чухме се с лекарка, но тя каза, че с нищо не можела да ми помогне понеже писмо от Стоук Мендвил при тях не е пристигало и не можела без писмото да ми напише рецепта. Разбрахме се да звънна в Петък, излишно е да казвам, че забравих. Обаждам се днес и момичето на рецепция ми казва, че още на 8ми Юни (същия ден, в който бяхме в Алсбъри) пластичния хирург от там им е пратил емайл с молба да ни напишат рецепта  ooooh! много зле. Та сега утре пак чакам да ми звънне лекар и евентуално ще ни дадат рецепта. Бях се замислила поне за начало да го купим, но гледах в Интернет едни 90 паунда за 60 грама и ми се струват много Sad

Отивам да спя, че утре след нърсерито ще ходим на групичка. Тате и бебо щели да садят цветя (поне днес така твърдеше мъжа ми, но до утре има мнооого време). Преди няколко дни садиха домати и няма да ви кажа каква картинка бяха и двамата Simple Smile купихме му лейка на малкото, научи се как да я ползва и ходи да си полива доматите  Joy къде доматите, къде себе си. Те малко без време ги сеят тези зарзавати, но важен е ентусиазма Simple Smile

Дамм, щях да спя   Crazy

Лека вечер  Peace

# 96
ева_82, да уточня, че детето ми не седи с дни пред лап топа, случая е единичен. И преди съм ти го казвала: малко си крайна в някои ситуации.  Peace
Както и да е, всеки сам си решава как да си гледа децата.

Скрит текст:
О, я стига! Ти беше тази която писа, че е било 2/3 дни! А дали е така ...честно да ти кажа ми е все тая! Peace
И нали в твой те очи вашия тати не е лош? Тогава какво подскачаш? Уж си се ядосала на мъж ти...скара ла си му се....пък после  излиза, че даже не си се и ядосала....
И не си ти вселената да се върти всичко около теб! Казвам, че за мен такова поведение от страна на родител  е недопустимо. Това е форум не може всеки да мисли по един начин...ако мислихме с теб по един, щяхме да се срещаме още на по кафе  Peace 
И на кой му беше трън в ... та реши да почне да ме цитира за нещо което изтрих....
И престанете да ме чекнете за това как аз виждам нещата и как аз ги чувствам.
С тези хормони дето вече ме побъркват..по красиво няма да стане.

# 97
eva_82 последото ти изказване не ти прави чест.... Stop
ev:) свиркай си и да не ти пука от мнението на хора които нямат и деца даже защото те си мислят че всичко което расте се и яде,докато един ден и те самите не се сдобият с деца и тогава живота таки ги ошамаросва че не знаят от къде им е дошло.
Кажи сега какво стана с работата за администраторка.

# 98
eva_82 последото ти изказване не ти прави чест.... Stop
 Кой ми го казва   Laughing точно ти дето някой потребителки си ги яла като горчиви краставици  Crazy  Peace
Това дали имаш или не деца не е критерии дали те е ошамарил живота.  Не ме познаваш ...не знаеш какви шамари съм получавала от живота! Познавам хора с деца който може да са всичко, но не и зряли с ясна преценка на нещата...

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 13:25 от eva_82

# 99
А защо съм ги яла да ми кажеш ти ако искаш а?Точно заради такова отношение като твоето дето си мислите че знаете всичко и сте най вещи във всичко
И не си ти вселената да се върти всичко около теб!
А това се отнася и за тебе.
Ако имаш проблем с хормоните заради бременността най-добре се разходи из парка

# 100
aniji мама на Джозеф и Кейт вече затвърди мнението ми за теб  Sick
Ами да, ще ти кажа, на мен поне хормоните не са ми в норма...а твойте и без бременност са зле   Sick Теб и разходката няма да те оправи! ooooh!

# 101
Никъде не съм писала, че дадено поведение е правилното! Писала съм, че това е правилното в мойте очи! Имаш сериозни проблеми с асимилацията на нещата  ooooh! Къде съм писала , че знам всичко и съм веща във всичко  #Crazy верно не си добре!

# 102
И моето мение се затвърди за теб(макар че аз избягвам да си създавам мнение за хората без лично да ги познавам) да знаеш Sick Sick.Имаш голяма уста и я използваш и за жалост думите излизат по бързо и без да си ги премислила.
Няма нужда да се занимаваш с мен не те познавам и по добре.Хора като теб държа на страни от семейството си.По здрависловно е.

Ти ли не си писала???Ако искаш да ти пусна няколко твои цитата да те подсетя

# 103
Ти първа почна да се занимаваш с мен  Sick затова престани!
Преди да хвърляш камък в чуждата градина погледни своята в няколко предишни твой постове!
Ти си си такава по всяко време  Sick
Кой пък е тръгнал да се сприятелява с теб  Sick
Направо си ми гнусна  Sick Sick Sick

# 104
Ти първа почна да се занимаваш с мен  Sick затова престани!
Преди да хвърляш камък в чуждата градина погледни своята в няколко предишни твой постове!
Ти си си такава по всяко време  Sick
Кой пък е тръгнал да се сприятелява с теб  Sick
Направо си ми гнусна  Sick Sick Sick
Ти си наистина много мил човек  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде няма нужда не съм и тръгнала да се сприятелявам с теб.Казах само че не ти правят чест изказванията ти към ev:) .Твоите постове че ги прескачам то едно на ръка докато на ev:)  чета с удоволствие.
Аз си имам кръг от приятели които за разлика от теб не си налагат мнението и очакват всички да се съгласяват с тях.Няма значение за мен ти дали ме харесваш или не.Аз си имам деца и в момента смятам да им отделя времето си вместо да се занимавам с глупостите на префърцунена съфорумка.Хора като теб за мен са еднодневки днес си тук утре не.Виж се само и как обиждаш хората затова че са на различно мнение от теб.Айде със здраве Sick

Общи условия

Активация на акаунт