Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да закупя лещи и разтвор за тях във Великобритания с рецепта от очен лекар, издадена в България?
Къде мога да намеря лещи за продажба онлайн и какви видове лещи са налични?
Какви са цветовете на коланите в карате и какво символизират?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да закупя лещи и разтвор за тях във Великобритания с рецепта от очен лекар, издадена в България?
-
Къде мога да намеря лещи за продажба онлайн и какви видове лещи са налични?
-
Какви са цветовете на коланите в карате и какво символизират?
Цветовете на коланите в карате обикновено варират в зависимост от степента на умения. В общи линии, коланите вървят от бял, червен, жълт, зелен, синьо-зелен (или кафяв), синьо-черен (или лилав), кафяв до черен. Летните цветове представляват преход между коланите и се сменят, докато се изредят всички цветове.
-
Какви са разликите между детските надбавки, детския данък и данъчните кредити за работещи?
-
Какви са мненията за ползите от форума?

Много, много съм ядосана...гледам постоянно обяви, където и да се обадя не искат с дете или са много скъпи! Не мога да повярвам, че всичко започва от нулата...

а аз седях и се пулих и се чудих какво му е на детето и защо е толкова раздразнителен последните дни

майтапа на страна, но малкия обича да гледа филмчета и ако зависи от него цял ден няма да мръдне от лап топа, но аз ако му пусна да гледа си го оставям да щъка, а тате му му е по-лесно да го закопчее на столчето и освен ако не почне да мрънка, няма да се сети да го пусне. Малко е свикнал като си науми да прави нещо просто да го прави и нещо не може да възприеме, че на този етап детето няма да се съобразява с неговите желания. Ама той баща му е същия, та с 2 думи има на кого да се е метнал. Типично по мъжки несъобразителен (или поне съдейки по голям брой от мъжете, които познавам). Проблема е, че моето чудо не знае какво е това да седиш на едно място 5 минути и просто мога да си представя каква какафония е било вкъщи. А и като знам мъжо как още го смята за новородено и иска само на ръце да го носи; да не бяга; да не пипа да не се удари нещо; като се готви да е или закопчан на столчето, или в другата стая, че било опасно; навън да не бяга много, че да не паднел; любимото ми е що се отнася до храни: ''е как ще му дадеш питки с кисело мляко? ами ако се натрови нещо???'' - за него комбинацията е странна и дума не ще да чуе по въпроса. Абе не е като да не спорим за глупости поне 10 пъти на ден