Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 42 288
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • UK

Имам крещяща нужда от нови обувки  Crazy

Тя тази нужда е винаги постоянна и животоспасяваща  Joy

# 76
Temata e super svejarska I s kef q prochetah.

Mary, strahotni emocii  Joy

# 77
Благодаря за отговорите Simple Smile

# 78
Здравейте, мами!
При нас нещата се развиват много бързо.... Приеха детето на градина, записахме се на лекар, свикнахме долу-горе с езика (детето) До тук всичко повече от идеално, но ни съобщиха, че апартамента, в който живеем сега се продава и ще трябва да се изнесем до 1 месец  Cry Много, много съм ядосана...гледам постоянно обяви, където и да се обадя не искат с дете или са много скъпи! Не мога да повярвам, че всичко започва от нулата... Cry В монета са надули много цените, дали заради олимпийските игри или защото е лято, но са много скъпи! Та да знаете някой, който си търси да наеме жилище с друго семейство??? Извинявайте, ако ви натоварвам с поста си, но не знам вече какво да правим... По възможност искаме да си намерим в същия квартал, за да запазим градината на детето, не се знае дали изобщо пак ще я приемат в друг квартал... Ще съм благодарна за съвет...
Лек ден!

# 79
Prikazliwka 78 взимай хомеопатия ,че тук е 6 паунда 1 като насхите боаронски
И аз си донесох много .Сребърна вода,клеева тинктура  и всички останали и дори физ,разтвор.

голдън браво на момчетата и за къщата.

# 80
Добър вечер,момичета.Аз най накрая приключих с приготвянето на багажа,трудна работа беше,то едно теглене падна на куфари ,пренареждане на дрехи но успях,май Simple Smile.И утре е  големия ден,надявам се всичко да мине нормално с полета,но най вече с намирането на къща ,ама я да не започвам още от сега с притесненията после ще имам достатъчно.Чета ви от дълго време и имам чувството че вече съм живяла там чувствам се подготвена сякаш.Ама то май е невъзможна да се чувствам така ама нищо.Миналата година бяхме там всички за месец и като че ли ми хареса ама ще видим.Всяко начало е трудно,колкото и тривиално да звучи,ама щом сме заедно страшно няма.Та така де .

# 81
Здравейте момичета Simple Smile

Мари, поокопитих се аз Simple Smile няма как Simple Smile Малко, да си призная обаче, колектива колкото ми хареса първите 2/3 дни, сега пък ме дразни - големи интриганти, голямо нещо. Че и да е пълна картинката една от симпатягите ми е свила 2те дебитни и кредитната карти от чантата в съблекалнята и хич не ми е забавно така - та сега сме с блокирани карти и чакаме новите Simple Smile а и мъжо пък си забутал и неговата и за всеки случай и нея блокирахме и сме без карти  Joy чак сега осъзнавам колко сме зависими от тези карти  #Crazy
Както и да е Simple Smile при първата появила се възможност се махам Simple Smile

Решихме да запишем мишока на ясла - 3 от 5те където звънях имали свободни места от Октомври и то за по 1/2 дни седмично. 4тата от Ноември, но не се знаело за колко дни. В 5тата ще ходим Понеделник на оглед и след 2 седмици ще ни кажат кога имат свободни места и кои дни, но те поне казаха, че Август е възможно да почне (поне така мислели). И съответно последната е и тази, която най ни устройва - по средата на пътя е между нас и хотела където работя и ще мога (евентуално) да си го водя и взимам.
Уредили сме си човек да го гледа, но искам да е малко сред деца и да се социализира и за това почнахме да оглеждаме ясли, но то много трудно било с тези места.
Та седнахме да обсъждаме с мъжо дали ще оставаме в тази къща след като ни свърши и новия договор или не, че ако оставаме направо да ходим тези дни да запишем малкия в училището до нас, че ни е буквално в задния двор (отварям си вратата на градината и съм в двора на училището) ... няма да ви казвам каква е олелия като тръгнат малчуганите да си ходят след училище  ooooh!

Нашия тате е за пръв път на работа от 2 седмици насам  Joy охх как се смях с него, идея си нямате - той милия все ми мрънка, че гледането на дете било лесна работа и не можел да ми се начуди защо все казвам, че за това и онова не ми стигало времето, Сега 2 седмици вкъщи и за пръв път е напълно сам с Криско и не спря да се оплаква, че това или онова не можел да направи от него. А брат ми вчера ми вика ''како, последните 2/3 дни мъжа ти е за бой'', питам го защо, а той ми обяснява, че мъжо закотвял малкия на столчето за хранене с лап топа пред него и поредица от сериики на Смърфите и го държал така кажи речи цял ден, а той си вършел каквото си е наумил из вкъщи  newsm78 а аз седях и се пулих и се чудих какво му е на детето и защо е толкова раздразнителен последните дни  ooooh! та накрая се скарах на мъжо, че го е държал така вързан на едно място, а той ми е сърдит и не ми говори защото съм му се скарала #Crazy мъжка му работа ... не можел той някой да му се вре на всякъде, искал малко спокойствие .... офффф мъже мъже ....
(иначе да си отбележа, че всеки ден ме чакаше след работа с наредена маса за вечеря, чистил, гладил, садил зарзавати милия)

Във Вторник сме в Лондон да пускаме документите за паспорта. Ако има желаещи за следобеден пикник в Regents Park казвайте Simple Smile ние ще се помотаем там доста. Ако сме на кеф може и зоологическата да отразим Simple Smile

Амм това май беше Simple Smile пак се намрънках и ви оставям  Hug

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 00:03 от ev:)

# 82
Радвам се, че се повеселихте заедно с мен. Ако нещо пак ми се случи, ще разказвам! Blush

Ева 82, а бе няма да са го държали баш така цял ден, ти пък, не приемай това буквално. Но я разбирам Ев, и аз щях да се карам.

Ох, Ев, аз толкова се чудих на хората като разправяха как забременяват, научават си термина и веднага подават документи за градина и училище. Зяпах от недоумение, но е така явно. Дано да се отвори място там, където най-много ви харесва и ви е удобно за детето. За картите - нямам думи. Пази се!

Радост ИТ, наистина са много надути наемите, пожелавам ви голям късмет с търсенето, за съжаление не познавам хора, които си търсят съквартиранти. Погледни в БГ хелп, там може да има обяви.

Приказливка 78, много ти е ведър постингът, зареди ме с енергия. От сърце ви пожелавам бързо да се адаптирате. Не е лесно, но се надявам пък да е сладко, когато и аз стигна до този момент. Аз нося по един куфар (точно) лекарства. Разпределям в по равно в трите ни куфара, ако ми изгубят единия, поне от другите 2 да имам медикаментите си.

Мисс Файн, олееее  Laughing Хахаха, таз вашата баба -комшийка хич не си поплюва и тя! А бе кой писа за онези българи, дето си сложили чесън на вратата против комшиите, май ще излязат прави хората!  Joy

Толумби, дръж се, не остана! Simple Smile

Аз малко да помрънкам пак за хора... Нали се бях засилила да ходя да питам какво аджеба припяват на нашия училищен хор, да няма после "неразбрал" и "не чул". Обаче в последния бюлетин на училищното настоятелство са ни представили визитката точно на госпожата, която води хора. От всичко изписано става ясно, че жената се занимава с градинарство и ходи на молитва в местната църква, и е избрана за настоятел по църковната линия, води и кръжока по религия. Много се съмнявам, че децата учат песнички от рода на "Две праскови и две череши". И сега не смея да ида да говоря с нея, защото без да искам, ще я обидя с такъв директен въпрос, а изглежда много добра жена, не искам да я огорчавам. Но и не искам Али да пее неща, които не разбира, и които и ние не разбираме. Ще взема да разгледам кой ходи на хор и ще питам майките, но нещо ми подсказва, че нито една няма да знае, важното е, че децата са разкарани още 30 минути от грижите им.

Майките на дечица в ресепшън, Чери мам, Уини, в каква група са ви сложили децата по фоникс? А, Б, С, Д? Как сте на финала на първата учебна година?

Хубава неделя на всички!

# 83

Ева 82, а бе няма да са го държали баш така цял ден, ти пък, не приемай това буквално. Но я разбирам Ев, и аз щях да се карам.

хахаха ева_82 не е чак така зле, спал е на легълцето си, не на столчето Wink майтапа на страна, но малкия обича да гледа филмчета и ако зависи от него цял ден няма да мръдне от лап топа, но аз ако му пусна да гледа си го оставям да щъка, а тате му му е по-лесно да го закопчее на столчето и освен ако не почне да мрънка, няма да се сети да го пусне. Малко е свикнал като си науми да прави нещо просто да го прави и нещо не може да възприеме, че на този етап детето няма да се съобразява с неговите желания. Ама той баща му е същия, та с 2 думи има на кого да се е метнал. Типично по мъжки несъобразителен (или поне съдейки по голям брой от мъжете, които познавам). Проблема е, че моето чудо не знае какво е това да седиш на едно място 5 минути и просто мога да си представя каква какафония е било вкъщи. А и като знам мъжо как още го смята за новородено и иска само на ръце да го носи; да не бяга; да не пипа да не се удари нещо; като се готви да е или закопчан на столчето, или в другата стая, че било опасно; навън да не бяга много, че да не паднел; любимото ми е що се отнася до храни: ''е как ще му дадеш питки с кисело мляко? ами ако се натрови нещо???'' - за него комбинацията е странна и дума не ще да чуе по въпроса. Абе не е като да не спорим за глупости поне 10 пъти на ден Simple Smile Добър тате е, но е малко краен на моменти - козината му ще сменя, нрава не Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 00:45 от ev:)

# 84
Добър вечер,момичета.Аз най накрая приключих с приготвянето на багажа,трудна работа беше,то едно теглене падна на куфари ,пренареждане на дрехи но успях,май Simple Smile.И утре е  големия ден,надявам се всичко да мине нормално с полета,но най вече с намирането на къща ,ама я да не започвам още от сега с притесненията после ще имам достатъчно.Чета ви от дълго време и имам чувството че вече съм живяла там чувствам се подготвена сякаш.Ама то май е невъзможна да се чувствам така ама нищо.Миналата година бяхме там всички за месец и като че ли ми хареса ама ще видим.Всяко начало е трудно,колкото и тривиално да звучи,ама щом сме заедно страшно няма.Та така де .

лек полет и дано всичко ви се нареди както го искате Simple Smile стискам палци Simple Smile

# 85
А бе Мари, щом си изтрих поста преди да ме цитираш значи прецених, че ми е все тая кой как си гледа децата, но щом и на брат и е направило впечатление....а брат и го познавам и съм виждала с каква любов и внимание се грижи за Криско значи е било доста време......
Е има си хас пак и Ев да не се ядоса от постъпката на мъж си.....
И пак казвам кой как иска да си гледа децата Peace

# 86
А бе Мари, щом си изтрих поста преди да ме цитираш значи прецених, че ми е все тая кой как си гледа децата, но щом и на брат и е направило впечатление....а брат и го познавам и съм виждала с каква любов и внимание се грижи за Криско значи е било доста време......
Е има си хаос пак и Ев да не се ядоса от постъпката на мъж си.....
И пак казвам кой как иска да си гледа децата Peace

На брат ми му е направило впечатление не за друго,а защото при мен щъка, но си знае лимитите. При тате е друга работа - тате му дава доста повече свобода от мама и той го върти на пръстчето си, но тате както му дава свобода така и има моменти когато изнемогва и не знае какво да прави с него и му е най- лесно ако Криско е ограничен на столчето и не може да върши пакости. А колко цял ден е било малко фигуративно го написах - били са на пазар и т.н. Но просто е бил на столчето повече от нужното Simple Smile пак му дръпнах и аз едни обяснения.
А брат ми и на мен ми казва, че съм за бой малкия като не слуша и се озове в ноути ъгъла за някоя дяволия и винаги ми се кара за това.
Но да обобщим, че мъжо ми не е някой лош лош тате, просто някой път е маааалко несъобразителен спрямо факта, че бебо си е супер активно диване и си мисли, че трябва всичко да разбира и прави така както е угодно на тате.

# 87
  • London
Хи, Хи, Хи, Ев много ме разсмя с твоя бебок и столчето. Вярвай има и по-зле.
Моите бяха на 1 месец и аз бях с много здравословни проблеми след раждането. Та идва да ме вземе линейка от къщи и мъжа ми остава сам с бебетата. Ужас!
Връщам се аз след 3 часа - (в болницата казах аман заман няма кой да гледа децата изписвайте ме. Бях зле, ужасни времена).
Та връщам се и какво да видя. Моите бебоци курдисани на шезлонги пред ТВ в хола. Ама шезлонгите бяха едни с много изправени гърбове (зад след 3месеца) и те горките им клюмнали главичките и въобще някаква нещастна гледка.
На всичкото отгоре се и подриснали, тати чистил дупета ама в гънките на краката и отпред кой да погледне.
Инъче кротнал ги, пуснал им вибрация на шезлонгите, пуснал им ТВ и решил всички проблеми. Crazy

# 88
ev:) Благодаря за пожеланията ,надявам се всичко да мине нормално и нещата да се наредят.Хубава и приятна неделя ,макар ,че току що разбрах, че в Лондон  вали Simple Smile отново.

# 89
Хи, Хи, Хи, Ев много ме разсмя с твоя бебок и столчето. Вярвай има и по-зле.
Моите бяха на 1 месец и аз бях с много здравословни проблеми след раждането. Та идва да ме вземе линейка от къщи и мъжа ми остава сам с бебетата. Ужас!
Връщам се аз след 3 часа - (в болницата казах аман заман няма кой да гледа децата изписвайте ме. Бях зле, ужасни времена).
Та връщам се и какво да видя. Моите бебоци курдисани на шезлонги пред ТВ в хола. Ама шезлонгите бяха едни с много изправени гърбове (зад след 3месеца) и те горките им клюмнали главичките и въобще някаква нещастна гледка.
На всичкото отгоре се и подриснали, тати чистил дупета ама в гънките на краката и отпред кой да погледне.
Инъче кротнал ги, пуснал им вибрация на шезлонгите, пуснал им ТВ и решил всички проблеми. Crazy

Ееее много се смях, честно  Hug Понякога имам чувството, че мъжете изобщо не знаят как да се справят с дете  Laughing Моят мъж не сменя памперси, защото го е гнус. Един единствен път се престраши, когато малката беше на месец и така го наака, че оттогава изобщо не иска да чуе. Той по принцип си е много гнуслив от най - невероятни неща, а тази случка съвсем го отказа  Mr. Green Mr. Green

Ев, а не може ли да подадеш жалба, щом знаеш кой е свил кредитните карти?

Ние днеска купихме паяк на Шушито. Много е сладурски. Има формата на кола, свети, свири, изобщо дискотека. Малката се побърка от кеф, обаче завалийката не знае какво трябва да прави и все назад се бута  Mr. Green Тя и назад пълзи де  ooooh! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт