Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 41 923
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
..Глава без муха  Mr. Green..разсмя ме Simple Smile
Днес е хубаво времето и му дръпнахме една разходка с тати  Heart Eyes То цял празник Simple Smile Днес нашият дядо и нашето момиченце имат имен ден  Heart Eyes Снощи месих кифлички, за първи път в живота си и станаха добре, тати ги хареса Simple Smile Да са живи и здрави всички именици   bouquet

# 61
Здравейте,мамчета.Искам да попитам някоя мама,която е разпределена в Queen Elizabeth Hospital - Woolwich колко пари е частен ултразвук ?Понеже преди повече от месец мина вторият по здравна каса и всичко е наред,съответно не ни се полагат повече.А на мен ми се иска още един в 8ми месец да направим,да съм спокойна.И още едно въпросче,ако ми разрешат водно раждане трябва ли да плащам нещо?По принцип знам,че всичко е безплатно-дори упойките,но някой ми спомена ,че и за водното раждане и за епидурала се плащало,за това питам.

# 62
Merry и аз от време на време ги правя тези неща   bouquet. Ние днес с няколко майки от предучилищната група на децата ходихме на обяд в еди пъб до нас и така 3 часа (ние се събираме на 3-4 седмици)толкова е хубаво да си в приятна женска компания и приказката върви та чак не се усетихме че е дошло време за децата да си приберем  Blush
nJlaMuTo не съм в тази болница но ще ти кажа аз какво знам.Не съм чувала за второ раждане да си плащаш за епидурална,за водното раждане също не се плаща и е на принципа пръв дошъл пръв обслужен.Ако почнеш да раждаш и вече има някой в стаята няма да те пуснат.Ти не си ли ходила на оглед на болницата тези неща ги обясняват там.Колкото до ултразвука няма да е по евтино от 50-на паунда ,но зависи и от какъв видеозон ще бъде в смисъл 3Д-4Д ли са искаш снимки или ДВД или и двете.Най добре им се обади и ги поитай директно.Аз сега погледнах сайта им но не видях да предлагат такава услуга така че те могат да те насочат към частна клиника които да извършат тази услуга след заплащане . Peace

# 63
  • Нотингам/Пловдив
Момичета аз току що се прибирам от БГ посолството в Лондон,оказа се че днес не работят.Някой чувал ли е че било нормална практика да не работят последния петък от месеца. Опитахме се да търсим някаква допълнителна информация по телефона и само дето не ни теглиха една. По късно мъжа ми звъня и му казали че това е нормална практика и имало инфо на сайта,което аз не успях да намеря. newsm78 Кошмара е пълен защото приятелката ми която има нужда да направи декларация за напускане на бг се беше взела почивен ден, мъжа и също и детето им не отиде на училище.Пътуваха 3 часа до Лондон,после 2 до посолството и 2 на обратно и сега си ги изпрратих да пътуват още 3 до тях. А мъжа и омрънка света че българите не били нормални и пет минути след това вика ами като не свършихме работа хайде да идем на ресторант, ох какво да разправям ужасен ден Confused

# 64
  • UK
за билети проверявайте на линка,който е дала Мери, пускат ги периодично, защото сега вече получилите билети имат опция да ги връщат и се пускат пак в продажба. На този сайт билетите са на нормалните цени, обявени в началото на кампанията. Има други сайтове, където се предлагат т.нар. хоспиталити пакети и там цените са в '000 паунди.

аз съм си правила видеозон в частен кабинет преди вече много години и беше около 120 £ (в Рединг).
За излизане от Англия с трети човек правим декларация при солиситор + копия от паспорти и т.н., принципно в посолството ми казаха при английски нотариус да направим. Досега май само веднъж са я искали.

# 65
Аз когато търсих къде да отида на частно под 100£ за видеозон не намерих.
Аз съм ходила тук няколко пъти: http://www.babybond.com/
 За плащане  в даржавна  болница не съм чувала, не зависимо от  вида раждане,  нито за упойката....вече в частна е друго  Simple Smile

# 66
  • Bristol
Ами... петъчно ми е  Mr. Green Честит ви празник   bouquet
Аз точно изпратих сина на бала. Това спретнахме като подарък за девойката, вместо букет.
aniji, затова, като се събирам с дружинки, започнах да си навивам телефона, да не забравя да си тръгна. Дори от предния ден ако може да го навиеш  Hug
nJlaMuTo, епидурална и водно раждане се покриват от касата. Допълнителен ултразвук, 2004 година в клиника на Бупа, беше около 90 паунда и в болницата не предлагаха тази услуга на частно. Но е много вероятно нещата да са се променили, както и цената  Money

# 67
Merry, много е красиво букетчето за момичето  ( букет ли е или от тези цветя които се слагат на китката като гривна?)
Малкият преди малко се прибра от крикет мач. Гостуваха на едно училище близо до Манчестър. Техният отбор загуби мача, но Антон е обявен за най-добър играч на отбора - явно е спасил някаква трудна топка ( нищо не разбирам от крикет). Освен това той си дойде с покана за рожден ден Simple Smile
Големият си има официална приятелка, което значи че си помагат за уроците и се държат за ръка в автобуса на връщане от училище Simple Smile сега остава и с уроците да сме така добре и ще си отдъхна.
Харесахме си къща, оставихме депозита, след кредитната проверка ще подпишем договора и остава неприятната част - местенето.

# 68
  • UK
Goldenпоздравления на момчетата ти, как бързо се оправят, че и приятелка вече има на хоризонта  Laughing  Това е "опасен чар" в действие.  Whistling
 Абе толумбата къде се покри?
 А за отвеяността ще ви кажа, че днес като взех сина от у-ще два пъти пропуснах да завия, просто продължих да си карам все напред и накрая такава обиколка направих на квартала докато се прибера Simple Smile Просто когато акълът ми  е в нещо друго и само си карам напред Crazy

# 69
Здравейте,мили момичета чета ви от доста време понеже съпругът ми е в Лондон от една година и чакахме момента,когато и ние с двете ни деца -баткото е на 11,а малката е на 2 години,ще отидем при нашия тати .Просто исках да ви се представя ,защото в неделя кацаме .Отначало ще сме  в Eastbourne при наши приятели англичани а после в Лондон .То наистина се оказа голямо изпитание да се намери квартира в сносен квартал с добро училище на близо,но се надявам нещата да се наредят и всичко да е ок.Ами толкова засега ,започнах от днес да опаковам по-малко от багажа утре продължавам,че съм и напълнила и една торба с лекарства надявам се да не е проблем на летището че като ви четох с тези доктори реших да се позапася от към лекарства.А всъщност нали няма да е проблем това? Май стана дълго приключвам засега лека нощ на всички и повече слънце. Simple Smile

# 70
Аз винаги пътувам с много лекарства и досега не съм имала проблем. За всеки случай, ако има някои по специфични може да си вземеш рецептите.

# 71
prikazlivka78 и аз винаги нося много лекарства, сложи ги в куфара, който ще чекираш, едва ли ще има проблем. Лек път и бърза адаптация.
Мари сутринта със сълзи съм се смяла с твоите истории  Laughing
future74 незнам дали бебетата ги учат на думички. Моята фъстъчка е малко по-малка от вас. Знае всички основни думи на англ за поздрави и тн, разбира като и говорят и отговаря с да и не. Знае и повечето плодове. Всички животни знае какво казват и на всички бебешки англ песни знае танците. Тук нещата се представят като игра дори и на по-големи деца и те ги усвояват. Не вярвам на бебета да седнат думи да пишат по дъска или нещо такова. Ще си научи езика много бързо, не се притеснявай  Peace
Голден браво на момчетата  Simple Smile
cocko много неприятно е станало, толкова път за нищо  Confused
   Да ви кажа и аз за нашата бивша съседка. Викахме и Катаждииката, че и тя само за паркомястото пред нейната къща живее  Crazy Та бабет е на поне 80 години. По едно време изчезна, почнахме да се притесняваме и се чудиме дали е добре. Но един ден мъж ми я срешнал, нещо е била в болница, зле е със здравето и е отишла малко при дъщеря и да я гледат. Та мъж ми и казал, ако има нещо нужда да и помогнем, да и пазаруваме да ме викне, че работя до обяд и съм си в нас. А бабата закачливо му казала, на мен жена ти не ми трябва, ама имам нужда от Той Бой  Joy ти ако си свободен  и мъж ми  Shocked Laughing Голям смях беше, опасни бабетки ей.

# 72
По специфични, не няма, антибиотици и за двамата,сиропи за кашлица доста хомеопатия,защото предимно с нея се лекуваме .В общи линии всичко необходимо за първа помощ Simple Smile ,че и аз си падам малко паника та така.Благодаря че ми отговорихте така бързо ,че като че ли малко се тревожих за тези лекарства,че са доста.

# 73
Prikazlivka78, няма да имаш проблеми. Просто не можеш да си представиш аз какво донесох от БГ. Сега като гледам, огромен шкаф, пълен догоре. За малката- направо се презапасих (да ми е спокойно), да не говорим и за нас двамата. Разделих ги в трите куфара, никой не им обърна внимание.

Момичета, някоя да знае как се тегли от замунда или от другаде-налегнала ме е скука и меко казано ми е тъпичко-искам да си изтегля нещо, да си пооправя настроението Crossing Arms.

# 74
Жива съм..

Темата е започнала изключително приятна за четене  Heart Eyes

Аз се чувствам като на въртележка от работа.
Преподавай, разпределяй задачи, асистентките вечно неразбрали,
подготвяй децата за местене в нови класове, което е ужасен стрес за тях,
часове на телефона с родителите, домашни посещения, че те по-зле и от децата,
срещай се с всякакви от социалните служби, общините, образователни отдели,
вече не се и мъча да им запомня кой от къде е, знам само, че не си говорят помежду си.
Вчера ми се обаждат от Кеймбриджско за едно от новите ми деца-не знаели, че го местят при нас?!
Ох, как не знаете, бре, като дори на съд ни пратихте, за да го вземем  ooooh!
И за да ми е съвсем весело, организирам скаутски лагер за децата с преспиване.
Знам, че ще си изкараме чудесно, но отговорността, която поемам, направо ме побърква.
На този фон, аланглето ме запрепирал за медения месец. Ако оцелея, може и да се оженим.

Като споменах аланглето.
Като ме гледа, колко си обичам работата и въпреки, че съм изморена, посинена и
другите приятни и луди неща, които си вървят с нея,съм много щастлива да си я работя,
реши да изкара една седмица в училище, за да види-е ли учителстването за него.
Говорейки чужди езици, се уреди в едно лъскаво училище и ходи тази седмица да наблюдава.
Резултатът е решението да си остане в сферата на финансите  Laughing

Имам крещяща нужда от нови обувки  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт