Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 42 370
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Teresa of the Faint Smile , ако тези Joseph  са домашни потреби тип кухненски пособия според гугъл ги има в Debenhams и John Lewis.
Аелис, успех и на мен ми предстои, така че ти влизам в положение.
tzvetak, за съжаление не мога да ти помогна  дано някой да се отзове. В последствие като се опознаете майките може да си съдействате при  моя позната така са се комбинирали за сутрешното ходене.
За художествената гимнастика друга моя позната  Simple Smile(завъдила съм познати)си купи преди три месеца билети, но доколкото разбрах извън залата ще гледат на екрани и това удоволствие е £30 ooooh!, но проверявай до последно може да изкочи нещо.
Купих униформа на моя фъстък и хем  беше с мен да бях му ги премерила ли ? Всичко му е голямо сега трябва да купувам пак. Моето започва на 19.09 чак и ще имаме домашно посещение от учителките  да си кажа понеже тук преди време се коментираше.

Цитат
аз използвах да изляза няколко вечери да се видя с приятели на пъб
Блазе ти, дарлинг ! Simple Smile
Аз купих , само че за мюзикъл We will rock you имаше голямо намаление и няма на кой да оставим  детето ще го вземем с нас ще стане интересно.

# 511
Ох, тази Олимпиада... Въпреки, че вече бяхме два пъти (волейбол), много ми се иска да отидем на самия олимпийски стадион. Следя билетите постоянно, но много бързо свършват, а и на нас ни трябват четири и е малко вероятно да стане. Ще си я гледам по телевизията явно, добре поне, че ББС излъчва всичко и мога да следя българските участници. Приятни емоции на всички, на които им предстои да гледат наживо, а и не само! bg

# 512
Аз ли съм единствената която не се е заразила от Олимпийския дух.Но няма значение.
tzvetak радвам се да те видя отново тук.Бях питала Шу за теб къде се изгуби.
Merry благородно ти завиждам за ергенския живот макар че не мога да се оплача от липса на излизания.Снощи и ние бяхме на вън в един съседен град имат божествен Китайски ресторант и бяхме там а и на пъб след като се завърнахме в наше село  Blush.
И аз купих вече униформите изпрани и изгладени в очакване на първия учебен ден на 4.09 само че при нас първата седмица ще са до обяд втората ще са следобед и от третата вече по цял ден

# 513
  • Лондон
maimunka, мерси, разбрах го аз това с вечерното пускане на билети, но засега за гимнастиката не съм успяла, само по един билет за волейбола, аз лично ще ходя в понеделник Simple Smile Надявам се до четвъртък, когато худ. гимнастика започва, да се случи нещо... Иначе в това отношение организаторите се провалиха според мен.... гледам вчера на тениса, играят топ тенисисти и имаше празни места, а аз се скъсах да влизам и да търся...но както и да е, трябва и малко късмет явно

Анджи, мерси, че си се сетила Hug Ние от юни сме готови с униформите, само че не съм прала, гладила и не съм шила етикети... това последното ще е голяма досада. В нашето училище само 2 дена са за въвеждане, до 12 на обяд, след това до края, 3 след обяд. Хайде, когато започнат истински, ще обсъждаме повече...напиши ми и други координати, моля

# 514
  • UK
да,на тениса единствения пълен корт беше 12-ти за мача на Винъс и Серена  Laughing
организацията с билетите е супер зле  Twisted Evil

# 515
  • UK
Аелис, честито !
 Eva 82 леко и безпроблемно раждане ти желая. Ти чакаш с нетърпение, аз аз си спомням, че просто ми беше писнало накрая  Close Ама то аз съм друга бира, няма такъв човек като мене  Joy
 Остават ми 2 седмици до морето. Разправят, че края на август времето нямало да е много хубаво. Ние тук на каквото сме свикнали.....сигурна съм, че ще ми се види екстра, а българите ще се оплакват ако има 2 облака на небето  Laughing
  Детето и то кара ваканцията с пълна пара, много е щастлив в БГ. Имаше 2 кариеса на млечните зъби и се бяхме изприщили как ще му ги оправим, защото е голям инат и го беше страх. Но накрая си е държал устата отворена и нито гък не е казал. даже по скайпа дойде до камерата да ми каже, че бил герой  Joy  А, естествено получил подаръци за геройството  Laughing

# 516
Бони Фиш, благодаря, аз намерих информация, че в Selfridges също се продават, него поне го знам къде е. Ще ги намеря нещата.  Peace
Благодаря на всички за помощта.

# 517
Добър ден.

Въпрос към живеещите в Лондон. Познавате ли някой, който да иска допълнителни работни часове за следното.

Взимане на 2 деца от спирката на училищния рейс (в юго-източен Лондон) – около 4.30 часа, завеждане до вкъщи (през няколко пресечки, на 10 мин пеша) и стоене с тях до 7 часа.
Има възможност за допълнително уговаряне на пълен работен ден през ваканциите, за чистене или гледане на децата някои вечери.

Ако някой се интересува, моля да се свърже с мен.

Мерси.

# 518
Вие търсите билети за Олимпиадата, аз пък си купих билети за концерт на Джордж Майкъл в Лондон Laughing

# 519
  • Пазарджик/Лондон
 svidni4ka , благодаря   bouquet!
 future74 , завидях ти Hug!

Момичета, мога ли да ползвам Арена за теглене на филми?Ако не мога, бихте ли ми препоръчали друг торент сайт?То не че имам много време за филми, но да си знам Wink.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 10:55 от Аелис

# 520
Можеш да я ползваш, от чужбина сайтът е с нула отпред, но точното изписване не мога да ти кажа, защото е на компютъра ми в къщи, а в момента съм само с телефон в БГ, нека някой друг да ти копне линка.

# 521
# 522
  • Пазарджик/Лондон
eva_82 ,varnagirl  - благодаря ви   bouquet!

# 523
Здравейте мили Майчета,

за първи път съм във вашата тема, преди няколко месеца се преместихме от Париж в Лондон. През септември започвам работа и търся момиче или жена за да гледа двете ми дъщери, на 2 години и на 6 месеца. Живея в Клапам. Бих искала да намеря българка.  Моля ви, пишете ми ако се интересувате или ако познавате някой.

# 524
  • Лондон
Ле-ле, ако наистина се появи някой за гледане на дете, трябва май да наддаваме Wink

Общи условия

Активация на акаунт