Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 41 991
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
As vse se nadqvam nqkoi da mi harije nagotovo edno dvegodishno poodgledano.
Blagodarq za milite dumi, to na golemite teoretici nai-predizvikatelnite in se padad  Crazy
Shte proshtavate za latinicata, no vetreq dupe po London. Mnogo jega tuk..
Priqten vi weekend I na vas  Laughing

# 646
As vse se nadqvam nqkoi da mi harije nagotovo edno dvegodishno poodgledano.
  Тази нощ стана моето почти двегодишно в 3 часа, беше се наспала и крещеше Долу, иска да си играеме  Crazy Ако и днес се наспи толкова бързо ти я пращам подарък за сватбата  Mr. Green Много е неземна и разкошна  Whistling Иначе става в 5,30 Laughing
  Соня пропусна да кажеш, но аз ще ви похваля, колко хубаво сте направили къщата  Simple Smile Чакаме ви следващия или по-следващия уикенд-ще се чуем  Simple Smile
  Елица, надявам се скоро да се успокой малката и да не е нищо сериозно  Hug

# 647
Охоооо, Толумби, готова си.Стига да нямаш против едни две години+.Ей я на, почти на 4.Тая седмица направо ми иде да я подаря на  някой Crazy

Уреди се гледам с две за нула време, колко му да си спретнете едно нърсъри у дома   hahaha

# 648
.Ей я на, почти на 4.Тая седмица направо ми иде да я подаря на  някой Crazy

Aз направо го предложих на колежката днес for free  Embarassed  Laughing Не го иска излишно е да казвам... Whistling

# 649
 smile3532 Щом е толкова повсеместно обаче започвам да подозирам климата  Whistling

# 650
  • UK
  На мен пък ми липсва мойто гардже, но аз съм от тези лошите майки дето ги споменахте на предната страница - породата, дето си е оставила детето в БГ за ваканцията при баба и дядо  Laughing
 Толумби, да ти кажа, че то май след 2 год. почва зора. Май най-мили ще са на 18, когато ги изпращаме със сълзи на очи към колежа  Whistling

# 651
Здравейте момичета.
Аз съм една бъдеща мама в Лондон.
Надявам се да ме приемете сред вас.

# 652
sladkata2 добре дошла  Hug !
Моите деца пък са толкова мили и добри  Mr. Green мога още едно да родя и отгледам с тази бебка-пиявичка! Не знам какво ще я правя, почти на 8 месеца е, а не иска и да чуе за друга храна освен цица. Не знам как ще се захранваме..

Един спешен въпрос: може ли да се пътува обратно в Англия с временния паспорт, който е издаден на бебето? Някой, мисля, че отдавна беше правил запитване в официален сайт на МВР, ако може да ми пусне линк, да питам и аз официално дали може, да го имам черно на бяло!

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 12:38 от Ana Mu

# 653
Здравейте

(предварително се извинявам ако не съм отцелила мястото на темата)
Ние сме младо семейство с момиченце на 1 годинка. Имам желание да подаря някои бебешки аксесоари, на някой на когото биха му свършили работа. От известно време обмислям идеята и не ми се иска просто да ги метна на някоя благотворителна организация (предполагам съм сантиментална).Приятелите ни тук са все с големи деца.

Ще се радвам ако някой ми даде и други идеи.
п.с.Имам възможност да ги закарам до човека ако е в района между Нюкасъл/Newcastle и Дъръм/Durham. Желанието ми бе провокирано от това, че прочетох в един друг сайт перипетиите на една бъдеща самотна майка...

С уважение, Д&С
14/08/2012

# 654
svidni4ka аз мисля, че ставаше въпрос да оставиш детето/децата за година-две или повече, а ти да работиш тук.Не е същото като да са си там само за ваканцията.
И аз бих я пратила моята, но едната баба е в Лондон и работи(не че не я гледат ако хукнем на някъде).Другата е в Добрич ама нещо не ми се нрави идеята да е чак толкова далече  Whistling

sladkata2 привет и от мен и лека бременност

Ana Mu да ти е здравичка пък все някога ще прояде и друго.Имам една позната, чийто син е колкото Анита.Та тя много искаше да кърми, но беше оперирана вертикално и не можеше да го слага да суче.Обаче се цедеше.И тоз ми ти момък откара почти две години само на кърма, после малко по малко взе и друго да похапва, но кърмата си му беше като основно хранене до към 3(ако не и по-късно)

# 655
  • UK
 Елица, моето дете го оставих за 1.5 год като дойдох тук. Не се гордея с това, нито пък казвам, че е правилно, но за момента тогава такъв ми беше изборът  и ми се струваше удачен. Времето ще покаже дали съм взела правилното решение или не  Peace

# 656
Здравейте

(предварително се извинявам ако не съм отцелила мястото на темата)
Ние сме младо семейство с момиченце на 1 годинка. Имам желание да подаря някои бебешки аксесоари, на някой на когото биха му свършили работа. От известно време обмислям идеята и не ми се иска просто да ги метна на някоя благотворителна организация (предполагам съм сантиментална).Приятелите ни тук са все с големи деца.

Ще се радвам ако някой ми даде и други идеи.
п.с.Имам възможност да ги закарам до човека ако е в района между Нюкасъл/Newcastle и Дъръм/Durham. Желанието ми бе провокирано от това, че прочетох в един друг сайт перипетиите на една бъдеща самотна майка...

С уважение, Д&С
14/08/2012
Поздравявам те за идеята и желанието,мила!Страшно е мило,като се има напредвид как 99% от хората се мъчат да правят пари от всичко.Ама то времето ни е такова,не са виновни хората.Та за въпроса ти,не знам дали тук,но ще те посъветвам да пуснеш обява в БГ Хелп и във фейсбук групата-Бг мами в Англия.Със сигурност ще намериш там на кого да помогнеш.Направо ме разстопи ..На нас преди няколко месеца такива добри хора ни подариха количка.Бяхме почти отчаяни,че няма да се справим,понеже работата на таткото не вървеше.Сега Слава-Богу се наредиха нещата,но добрината на тези хора винаги ще я помня.И именно,заради това,смятам и ние да подарим нещата,които няма да са ни необходими един ден,за да помогнем на някой като нас.Радвам се,че има хора като теб и съм сигурна,че това добро ще ти се върне!Поздравявам те!

# 657
wallaby и аз искам да те похваля, чудесно е, че има хора който все още искат да помагат без да мислят колко ще изкарат   bouquet  нека момиче което  има нужда да се възползва  Hug

# 658
Здравейте дами  Flutter
звучите толкова свежо   bouquet
И аз нямам от какво да се оплача, обаче ми е едно тъпо..Снощи на нашата улица имало престрелка  Shocked Confused
Днес цял ден полиции, разпити..Някаква жена била простреляна, но е жива де..Оффф, а аз през това време кротко си дрънках по скайпа с една приятелка и изобщо нито съм чула, нито съм видяла. само преди да си легна отворих да се проветри в спалнята, да се освежи малко и чух хеликоптери, но то си е нещо нормално за нашия район. Е, стори ми се, че бая време кръжат около нас, защото обикновено заминават към един друг квартал, по - криминален.
Оф..Какви са тез хора?!Вероятно пак са се изпонапили и ей го нА резултатът.
Чувала съм, че Нотингам бил на едно първите места по престъпност, ама на нашата улица винаги е тихо и спокойно, даже тъпо и скучно.
Иначе, прочетох за проблемът в детската и градина и отговорът на Толумби. Искам само да кажа, че просто се възхитих на подхода.
Толумби, за пореден път  Hug  bouquet Пожелавам ти да имаш колкото искаш деца, на каквато искаш възраст, но не се лишавай и от удоволствието на наакания памперс.  Mr. Green
Времето е супер  Flutter А аз имам мисия да правя лятна манджа.  newsm64

# 659
Ana Mu с временен паспорт не може да се пътува обратно за Англия. Поне така беше преди 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт