Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 41 937
  • 750
  •   2
Отговори
# 705
Имате ли идея, дали тук в УК се продава Аутан (срещу комари). Ходих в Буутс, но не намерих. Видях някакво "Repel", ама не знам колко е ефикасно.
Вече нямам търпение да си отидем до БГ. Заминаваме на 31.08 за 3 седмици. Едната от тях ще бъдем в Гърция Laughing Малката само повтаря "моренце, моренце, къпеме се" Joy като види някое детско клипче с море.

# 706
future74 Аутан купувах миналия месец мисля от Superdrug.За комари, кърлежи....
Ходихме в Испания и малката беше намазана с него, над главите ни имаше някаква машинка която да ги привлича и убива(ако има в стаята) и на китката имаше гривна пак против комари.Ами беше си наядена и всяка нощ имаше нови и нови пъпки.Та не знам до колко е ефективен  Thinking

# 707
Елица-сестрица, и аз не знам, но знам, че аз постоянно ходя нахапана от комари-даже и алергия имам. Но, като се намажа с Аутан никъде не ме хапят, само там където не съм намазана. Напр. на пръстите на краката или на челото Embarassed. Ако намеря, ще купя, да пробвам върху малката:)

# 708
Мъжът ми гледа из нета за нещо ефективно, че октомври ще ни трябва.И в Tripadvisor много хвалят Avon SKIN SO SOFT Bug Guard  newsm78 Някой да е пробвал случайно?

# 709
  • Bristol
Добро утро от английска земя Simple Smile Този път не си изпуснахме връзката, но ми остана горчив привкус и затова пиша. Моля ви момичета, знам че е трудно сама в чужбина с децата и жадувате за малко отдих, но не подлагайте бабите на такъв стрес. Сами по чужбинско с внучета при положение, че НЕ говорят езика! Може някой да ми се разсърди, но е много егоистично!

Аз ще бягам да напазарувам, да разтоваря куфарите, поне една пералня да пусна, а довечера излизаме с приятели. Аз подхвърлих идеята, а те са я доразвили докато ме нямаше. Хапване, културно мероприятие и да обменим впечатления след ваканцията с чаши в ръка Wink "Детегледачката" отдавна е букната за този ден ,само дано няма изненади!
Приятен уикенд на всички!

# 710
За всички ,който искат да тренират и нямат възможност да ходят на спорт ,вижте на какъв сайт попаднах като търсих за себе си.Правих тренировките за начинаещи и цяла седмица бях с мускулна треска.Simple Smile
www.fitnesinstruktor.com
Приятно гледане и потене:)

# 711
Candi4ka, този сайт е известен в Бг, поне на мен де Laughing. Ако го прегледате, ще видите, че има и много хубави диети и полезни съвети.

# 712
Единственото истинско спасение от комари и други гадини са препаратите с DEET- поне 30%
Може да се купи по интернет. Имам останали няколко спрея , но моят е с много високо съдържание (95), каквото е нужно многоооо рядко.

# 713
  • На село (близо до Лондон)
Merry, много енигматично си го дала. Дай повече подробности, какво, как, защо?
Биляна много хубави черешки Heart Eyes...

Моят малък ученик, Дени е с вече готова униформа, купихме обувките вчера; четири чифта обувки мери и се разхожда с тях и какво избра точно същите като на батко си ooooh!.
Имаше едни с черен динозавър, много му ги рекламирахме с баща му, но не той искал като на бати ... Мисли ги детето как ще е на голямото учлище; току ме пита "Като ме взимаш, аз къде трябва да стоя? Тоалетната къде беше?". Мисли си ги той едни, както аз ще правя с Питър докато той и батко му са на училище? Сладуранче Heart Eyes

Хайде толко, че трябва да ходя на футбол за много важен мач  Party

# 714
  • Лондон
Ако някой от Лондон не е ходил като мен скоро към Greenwich - много е хубаво за обиколка, Cutty Sark е реставриран по великолепен начин и отворен за посетители, страхотно си изкарахме...

Merry, и аз не разбрах кой те е стресирал... Бабите, ако се оставят сами с децата в чужбина и не знаят език, трябва да им се осигурява придружител...поне аз така направих преди време, не мисля, че другото е въобще сериозно Confused

# 715
  • UK
аз останах с впечатление,че някой си е пуснал бабата сама с детето с прекачване
аз веднъж срещнах една такава баба без дете -беше се паникьосала здраво

# 716
  • Лондон
ами то това май същата работа... нашата баба миналият месец летя до Америка с прекачване, но и в двете посоки сестра ми й плати за придружител, и пак се притеснявахме... Не мисля, че някой нормален може да причини това дето си мисля на родителите си Confused

maimunka, ти в БГ ли си? видях ти поста в съседната тема, ама аз там не смея да пиша, че изяждат с парцалите Simple Smile Последният път на мен много ми хареса One more bar, в уличките зад Радисон на жълтите павета е... Ако питаше за бар де, иначе за хапване имам няколко в списъка, но да не досаждаме Simple Smile

# 717
  • UK
мерси Цвета, аз съм била в One more bar веднъж и много ми хареса
дай списъка, ако имам пропуски другата седмица като приключа с работата ще ги запълня  Laughing

# 718
  • Bristol
аз останах с впечатление,че някой си е пуснал бабата сама с детето с прекачване
аз веднъж срещнах една такава баба без дете -беше се паникьосала здраво
Точно за това говоря  Rolling Eyes Не е първата баба, която срещам в подобна ситуация. А Еър Франс много малко време даваха за връзка плюс че полета пак закъсня. Дано се е оправила жената, летеше към Щатите. Аз само й намерих полета от кой терминал е и я оставих сама да търси терминала  Confused Пак на косъм бяхме за нашата връзка. Нали на отиване си изпуснах полета към София, ако не говорех език, не знам как щях да се оправя. А отначало ми заявиха, че моя била вината. Но успях да си защитя позицията, авиокомпанията ми завери билетите безплатно, а летището ми заплати хотела и храната. И винце за тяхна сметка пийнах, да ме отпусне след тези негативни емоции. Шарл ДеГол не е много лесно летище, било често срещано явление да си изпуснеш връзката там, както по-късно разбрах. То са рейсове, влакчета, проверки ... а ако ти е за първи път, с малко дете и не говориш език  ooooh! Да са живи и здрави българските баби, много са всеотдайни!

Ние вчера вечерта много приятно изкарахме и ще изрекламирам постановката Three Men in a Boat (2012) by Jerome K Jerome adapted from the n …  by Craig Gilbert. На тур са из страната, който е фен на Джером Джером ще оцени спектакъла, адаптацията е интересна и леко осъвременена  Mr. Green С нетърпение чакаме октомври, когата ще ходя да гледам Цар Лъв с децата, а и Халоуин е тогава. Щерката вече се готви  Laughing
На синът много му хареса да си води гостенче в България и сега подпитва, може ли и за ските да си вземе приятел  ooooh! Crazy

# 719
  • UK
  Да допълня, че на Шарл Де Гол и аз си пропуснах връзката за Америка преди известно време, поради системно нежелание на редица гишета да говорят на английски  Twisted Evil Докато не се развиках не ми обърнаха никакво внимание. Да не говорим пък, че всеки път минавайки оттам губеха багажа на мен и на мъжа ми (това са 4-5 пъти) Избягвам го като чумата това летища, ако мога. Но май оттам връзките за Америка са най-евтини  Mr. Green
  Моята отпуска е наполовина, не ми се връща на работа, че само проблеми ме чакат. Добре, че имам още една седмица за релакс.

Общи условия

Активация на акаунт