Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да закупя лещи и разтвор за тях във Великобритания с рецепта от очен лекар, издадена в България?
Къде мога да намеря лещи за продажба онлайн и какви видове лещи са налични?
Какви са цветовете на коланите в карате и какво символизират?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да закупя лещи и разтвор за тях във Великобритания с рецепта от очен лекар, издадена в България?
-
Къде мога да намеря лещи за продажба онлайн и какви видове лещи са налични?
-
Какви са цветовете на коланите в карате и какво символизират?
Цветовете на коланите в карате обикновено варират в зависимост от степента на умения. В общи линии, коланите вървят от бял, червен, жълт, зелен, синьо-зелен (или кафяв), синьо-черен (или лилав), кафяв до черен. Летните цветове представляват преход между коланите и се сменят, докато се изредят всички цветове.
-
Какви са разликите между детските надбавки, детския данък и данъчните кредити за работещи?
-
Какви са мненията за ползите от форума?

ако някой знае крем за белези който би помогнал при стрий да сподели моля.
чак лекарства ми даваха някакви. Сега са доста добре, само седи вълнообразно
Как си ти иначе. Ааа и си купих за след раждането пълмърс едно олио малко шише, но е отвратително за мазане, като мед е. Сега си купих Флекситол за стрии, то е като олио и мн хубава става кожата от него.
ама и аз голям мечок станах 

само ме подпитва как съм, бебето рита ли, шава ли, говори му