КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 51 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Една лесна задача.
Въпрос : Бременна ли съм? Изтеглих една карта от колодата, която за мен,беше положителен отговор, както се и оказа в последствие, коя според вас е картата?

Императрицата?
Не, това е очевадната карта, но изтеглих друга, която също е много показателна, и не остави съмнение в мен Wink

7 пентакли, Умереността
Не, съжалявам. Опитай пак. Няма да давам жокер, веднага ще се сетите. Малък Аркан

# 166
Една лесна задача.
Въпрос : Бременна ли съм? Изтеглих една карта от колодата, която за мен,беше положителен отговор, както се и оказа в последствие, коя според вас е картата?

Императрицата?
Не, това е очевадната карта, но изтеглих друга, която също е много показателна, и не остави съмнение в мен Wink

7 пентакли, Умереността
Не, съжалявам. Опитай пак. Няма да давам жокер, веднага ще се сетите. Малък Аркан

Ами не, да ти кажа. Не мисля да продължавам да играя на тази игра.  Grinning

Но ще ми е интересно да прочета тълкуването на картите, които момичетата са изтеглили по моите душевни терзания по-горе. Разбира се, ако на теб ти е интересно.

Може би да не пропускам да кажа - честито на бременната /ако си ти - на теб, значи!/

# 167
Да, аз съм. Благодаря.
Съжалявам, че се отказа толкова бързо, ще кажа отговора, след, като и други опитат, тогава мисля, че ще ти се стори очеваден.
Като бременна, трябва да намаля тълкуването на карти, за това ще се въздържа да гледам подредбата ти.

# 168
Да, аз съм. Благодаря.
Съжалявам, че се отказа толкова бързо, ще кажа отговора, след, като и други опитат, тогава мисля, че ще ти се стори очеваден.
Като бременна, трябва да намаля тълкуването на карти, за това ще се въздържа да гледам подредбата ти.

Не се и съмнявам! Както знаем Таро- то е мръсно магьосничество...

Приятно бременеене!

# 169
Да, аз съм. Благодаря.

Приятно бременеене!
Ти шегуваш ли се?
Не е желателно да се използват карти и не се тълкуват по време на бременност заради допира с чужда енергия на по фино ниво, знам го от няколко човека, казали ми го независимо един от друг, още предишната бременност. Не е само за Таро, а принципно. Хората, когато задават въпроси, обикновено имат проблем, който тълкуващият трябва да им помогне да решат. Лично аз, наистина усещам натоварване, изкуша ли   се да попоглеждам някоя друга подредба.

# 170
Да, аз съм. Благодаря.

Приятно бременеене!
Ти шегуваш ли се?
Не е желателно да се използват карти и не се тълкуват по време на бременност заради допира с чужда енергия на по фино ниво, знам го от няколко човека, казали ми го независимо един от друг, още предишната бременност. Не е само за Таро, а принципно. Хората, когато задават въпроси, обикновено имат проблем, който тълкуващият трябва да им помогне да решат. Лично аз, наистина усещам натоварване, изкуша ли   се да попоглеждам някоя друга подредба.

Ако трябва да съм съвсем откровена - забавлявам се  Grinning

# 171
 preggo Ани честито,лека бременност.

картата - 7 пентакли

# 172
Да, аз съм. Благодаря.

Приятно бременеене!
Ти шегуваш ли се?
Не е желателно да се използват карти и не се тълкуват по време на бременност заради допира с чужда енергия на по фино ниво, знам го от няколко човека, казали ми го независимо един от друг, още предишната бременност. Не е само за Таро, а принципно. Хората, когато задават въпроси, обикновено имат проблем, който тълкуващият трябва да им помогне да решат. Лично аз, наистина усещам натоварване, изкуша ли   се да попоглеждам някоя друга подредба.

Ако трябва да съм съвсем откровена - забавлявам се  Grinning
Лошо. Въпросът не е маловажен, и на по-дълбоко ниво, ако попрочетеш ще разбереш, че има резон във всичко това. И са ми го казвали хора, които работят с картите от доста години.
Иронията с магията, беше  newsm78 не на място, по мое мнение, хората доста злоупотребяват с тази дума.
Отговорът е 3 пентакли Wink да не ви мъча повече.
Сега ви се струва логично, нали?
Мегата, благодаря.

# 173
Да, аз съм. Благодаря.

Приятно бременеене!
Ти шегуваш ли се?
Не е желателно да се използват карти и не се тълкуват по време на бременност заради допира с чужда енергия на по фино ниво, знам го от няколко човека, казали ми го независимо един от друг, още предишната бременност. Не е само за Таро, а принципно. Хората, когато задават въпроси, обикновено имат проблем, който тълкуващият трябва да им помогне да решат. Лично аз, наистина усещам натоварване, изкуша ли   се да попоглеждам някоя друга подредба.

Ако трябва да съм съвсем откровена - забавлявам се  Grinning
Лошо. Въпросът не е маловажен, и на по-дълбоко ниво, ако попрочетеш ще разбереш, че има резон във всичко това. И са ми го казвали хора, които работят с картите от доста години.
Иронията с магията, беше  newsm78 не на място, по мое мнение, хората доста злоупотребяват с тази дума.
Отговорът е 3 пентакли Wink да не ви мъча повече.
Сега ви се струва логично, нали?
Мегата, благодаря.

Ами всъщност - не.
Но то и не това беше целта, нали?
Но за да съм любезна ще кажа, че картите отговарят по начина, по който на теб ти говорят. В случая си си получила отговора.
Ще прескоча категоризирането на въпроса, пак от любезност. Все пак, имам предвид, че като бременна жена си по-чувствителна.
Така че хайде още веднъж - лека бременност! И най-красивото бебче на финала! Ако не е достатъчно за следващият пост ще се поровя в специалните теми за по-красноречиви пожелания.

# 174
Дам, знам как се задават въпросите.
Когато имам конкретен такъв, като в случая, тегля една или две карти, рядко редя подредби, излишно ми е.
Научих се на това след, като четох следният случай, не помня къде. Питащият беше загубил , ключове мисля, изтеглил карта от колодата на Таро,  отговор 4 пентакли. Къде според вас са ключовете, какво подсказват картите?
Картите могат да са доста конкретни, но някои хора се отплесват в много интерпретации и разсъждения.
В моят случай, 3 пентакли е показателна, поне за мен. Ако беше излязла 7 пентакли по-щях да се замисля, но при 3 пентакли, бях убедена в резултата.
Винаги гледам при конкретен въпрос, първо образа какво ще ми каже, не какво е  общоприето прието за  тълкуване.

# 175
това с ключовете се сетих... дори мисля че колодата беше ''78 врати'' ... картинката  към 4п и  ключовете си бяха 1:1

наистина като се замисля , то снощи не спях а доста таро  мисли имах...но това е друг въпрос  с мисли и сънища при мен...та  замислих се и аз че Таро е едно цяло Нещо. което  Нещо си има 78 карти. то трябва да ни учи как да го говорим, а не ние да  ГО учим Таро как да ни говори...Мдааа всеки си има личен опит с  значенията  и тълкуването на картите.

та  наистина 7 пентакли  е вероятно показател за бременност,но не и при въпрос  ''дали има такава"-
 защото логиката на ''2п'' в подобни питания за бременост е  да речем показва -органа на репродуция при жената,
 значи 3 п - е вече заплодеността и положителнен отговор на  въпрос ''има ли бременост сега''...
 седем ще е на лице вече това събитие,развива се,зане се за него, навлезнала е жената в  бременността...
  някой ще каже да ама то е едно и също, не не на езика на таро(така мисля), който и аз не владея, но се опитвам да разбера, естествено с помоща на  карта,въпрос,и обратен отговор...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 176
Този разговор е безсмислен. Ако тръгнем да вадим от 9 кладенеца вода, ще стигнем до извода, че половината от 78-те карти могат да означават "да". Поради което малко по-горе аз се отказах да се занимавам с "отгатването" на картата.
Пък и нали казахме - ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 177
 Thinking ??? дявол и 3 меча???

аз виждам  в тази комбинация като чели  не толкова  подвеждащото ,примамката идеща от дявола,  не и страданието ,избухването  от тройката меч, колкото мисля че  дявола е  решен да затвори окото си,и нещата да се разминат,някак , ей така. дявола  за миг е решил да бъде честен,колкото може да бъде де...
 и да позволи на човека да  прояви  разум, вероятно  пуснато време като промоция от ''дявола'' ,човек сам да избере пътя. макар че яви ли се карта дявол, питащия трябва да  отбележи  появата му в подредбата.а може просто да е отсрочка...за момента показва  наистина че нещо бушува,напира, търси изход...

# 178
За мен, казусите  са интересни, защото така се разбират и усещат по-добре картите.
Въпросната игра ме кара да мисля.
Колкото пъти съм използвала различните колоди с конкретни въпроси и теглене на 1-2 карти за отговор, толкова са ме изумявали колко конкретни могат да бъдат картите.
Привърженик съм на ученето чрез личен опит и връзка с картите, не толкова чрез четене на чужди тълкувания.
Мегата, невероятно тълкуване.

# 179
дявол и 3 меча-самозаблуда относно нещастни отношения.

Общи условия

Активация на акаунт