КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 51 358
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!Нова съм във форума и много ще се радвам ако някой разтълкува подредбата на Келтския кръст ,който си изтеглих онлайн.Въпросът ми е здрава ли съм?
1.причини за възникване на ситуацията  / карта таро - смърт/
2 допълнителни обстоятелства / карта таро - тройка мечове/
3.това за което си мислим / карта таро - крал на мечовете/
4 това което чувстваме  / карта таро - седмица мечове/
5.причина за възникване на ситуацията  / карта таро - петица чаши/
6.тенденция за развитие / карта таро - висшата жрица/
7.гледната ви точка /карта таро - тройка чаши/
8.гледна точка на околните /карта таро - шестица чаши/
9.това от което се страхувате / карта таро -кралица на жезлите/
10.отговор на въпроса / карта таро -паж на чашите/

притеснена съм за здравето си,моля ако някой от вас може да разтълкува

# 181
Марина моля те изчисти си кутията  Simple Smile

Оууу изобщо не съм знаела, че кутията се пълни до 100% за определен период! И се чудя защо загубих връзка с вас!!?? Ужас.. съжалявам
пишете ми какво става с вас?

МаринаРомания

# 182
Момичета, моля да ми изтеглите карти за два въпроса:
1. Какви чувства изпитва Х. към мен?
2. Защо постъпва така?

1ви : луната обърната, рицар чаши обърнат, звездата права..
2ри въпрос: Дяволът обърнат , 6п обърнати, страшният съд и той обърнат Simple Smile)

Таня, не разбрах, че искаш и тълкуване Simple Smile Все още ли го искаш или има развитие вече на нещата?

# 183
Момичета бихте ли тълкуване таро за влюбени теглено онлайн
изтеглени карти
Отляво -Отшелникът,Звезда, 5 жезли в средата 4 Мечове, отдясно 10 жезли,10 пентакли,Магьосникът
... Партньорът от ляво  е в дълбока мъка и болка ,която ще продължи поне година. ... След около 4мес. ще има някаво развитие.
Шопи, моля те, сподели как виждаш времето в картите!  Praynig

Предполагам, че се е ръководила от това

Tarot Time Frame Reference System
за 4 месеца вдясно

Key 1 The Magician

/ възможност да превръща желанията в реалност/
Януари 1, Нова Луна
Планета: Меркурий
Ангел: Рафаел
Ден от седм- Неделя

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 12:42 от anrita65

# 184
Момичета, моля да ми изтеглите карти за два въпроса:
1. Какви чувства изпитва Х. към мен?
2. Защо постъпва така?

1ви : луната обърната, рицар чаши обърнат, звездата права..
2ри въпрос: Дяволът обърнат , 6п обърнати, страшният съд и той обърнат Simple Smile)

Таня, не разбрах, че искаш и тълкуване Simple Smile Все още ли го искаш или има развитие вече на нещата?

Искам, ако ти е възможно!   bouquet

# 185
  • София, Лагера
anrita65, кой е източника на тази информация? Rolling Eyes

# 186

Покрай моите проблеми започнах да се интересувам от таро, изумик се че те дават толкова инфорвация, стига да можеш да я видиш. Засега само чета. За времето втаро четох в
http://tarot-manija.forumlatvia.com/f40-forum

Много неща са ми неясни, но нямам много свободно време за четене. В момента търся инфо за разгадаване на минали събития

# 187

Покрай моите проблеми започнах да се интересувам от таро, изумик се че те дават толкова инфорвация, стига да можеш да я видиш. Засега само чета. За времето втаро четох в

Много неща са ми неясни, но нямам много свободно време за четене. В момента търся инфо за разгадаване на минали събития

Ако мога да ти предложа и още един източник: beinsadouno.com/board/index.php?showforum=121

Има много и изключително полезни и интересни неща, които могат да се прочетат.

Хубаво е само да не се впечатляваш, ако можеш, от злобата и лошотията на "тарторките" на форума. Тази част е силно неприятна и отблъскваща, но нищо не пречи тайно да си откраднеш познание...

# 188

Ако мога да ти предложа и още един източник: beinsadouno.com/board/index.php?showforum=121

Има много и изключително полезни и интересни неща, които могат да се прочетат.

Хубаво е само да не се впечатляваш, ако можеш, от злобата и лошотията на "тарторките" на форума. Тази част е силно неприятна и отблъскваща, но нищо не пречи тайно да си откраднеш познание...

и там чета. Няма лоши хора, някои ситуации ги карат да се държат лошо. Гадното е когато оправдават лошотията си отново с други хора и никога не пирзнават грешките си.
Не разбирам картите, дори да знам каква е картата, не мога да я свържа с въпроса и със съседните карти, може би защото ползвам само онлайн, нямам смелост все още да си купя истински

# 189
Цитат
нямам смелост все още да си купя истински
--- oooo веднага  в книжарницата и  вземай колодата в ръце,инък няма  как да стане това със заучаването... newsm10

# 190
Да се пробвам, пък вие ме коригирайте
Въпрос- Кое е нещото, което не знам за техните отношения-2 чаши,Звездата,10меча,6 чаши

2 чаши-любов, страст -има я и го знам
Звездата- желание, мечти, самота - амммммммммм,

Комбинацията м/двете ме навежда на мисъллта за отговора- Любовта м/у тях все още я има, липсват си взаимно, чувстват се самотни - ама и това го предполагам
Съвет в 10 меча би трябвало да е към мен - трябва да приема загубата и поражението въпреки огромната болка, трябва да приема съществуването на чувствата м/у тях

И резултата е  6 чаши -отминали неща, носталгия или възраждане на любовта ???????? 6 чаши като резултат е или ще получа романтика или ще се върне миналото

Втори въпрос Какво ще се случи ако изпълня съвета? - 7 меча, Страшния съд, 2 меча, Паж пентакли

Комбинацията м/у 7 меча и Страшния съд показват, че усилията ми ще бъдат възнаградени съвета е да контролирам емоциите си и да не се връщам към миналото, но Паж пентакли не знам какво ми дава като отговор

Май не се справих, ..........
Какъв е отговора според Вас. Как е правилно да се тълкуват картите

# 191

красиви почивни дни... Heart Eyes

# 192
Ооо! Това е страшно красиво! Дано почивните дни са такива за всички ни!   bouquet

# 193
Да се пробвам, пък вие ме коригирайте
Въпрос- Кое е нещото, което не знам за техните отношения-2 чаши,Звездата,10меча,6 чаши

2 чаши-любов, страст -има я и го знам
Звездата- желание, мечти, самота - амммммммммм,

Комбинацията м/двете ме навежда на мисъллта за отговора- Любовта м/у тях все още я има, липсват си взаимно, чувстват се самотни - ама и това го предполагам
Съвет в 10 меча би трябвало да е към мен - трябва да приема загубата и поражението въпреки огромната болка, трябва да приема съществуването на чувствата м/у тях

И резултата е  6 чаши -отминали неща, носталгия или възраждане на любовта ???????? 6 чаши като резултат е или ще получа романтика или ще се върне миналото

Втори въпрос Какво ще се случи ако изпълня съвета? - 7 меча, Страшния съд, 2 меча, Паж пентакли

Комбинацията м/у 7 меча и Страшния съд показват, че усилията ми ще бъдат възнаградени съвета е да контролирам емоциите си и да не се връщам към миналото, но Паж пентакли не знам какво ми дава като отговор

Май не се справих, ..........
Какъв е отговора според Вас. Как е правилно да се тълкуват картите

Здравей, явно си използвала подредбата -отг- ком-съвет - резултат? Така ли беше? Смятам, че си се справила много добре. Според мен -кратко и ясно -втората подредба ти казва:  махни се, отдалечи се, зарежи Simple Smile ,  така ще  възродиш себе си, ще се преродиш, съветът е да добавиш към това Разумен и БАЛАНСИРАН подход - лишен от емоции, спокоен, а резултат - НОВО начало за теб, осезаемо и истинско -  това за мен е Паж Пентакли - една от най-сладурските карти, които могат да ти се паднат. Изглежда не важна, но за мен е малката стъпка, малкото начало, успешната крачка, която дава РЕАЛНИ резултати.
Желая ти спокойствие и успешен преход към спокойствието ти!

# 194
луна-двусмислие-събирателен образ ??

какво мислите за  Луната?

Общи условия

Активация на акаунт