КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 51 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Да ви питам
от този сайт http://karti-taro.com/ вие кои колоди бихте препоръчали?
Които на теб ти харесват, всеки има различни усещания за различните карти и колоди. Купи, които те привличат най-много, първите, които те грабнат и омагьосат Wink

# 151
По стечение на определени обстоятелства получих предложение от него свързано с обвързване.
Не искам да тегля он лайн, ако някоя от вас иска да изтегли с въпроси.
Какво означава това за него-необходимост от възникналата ситуация, или осъзнато желание?
Осъществяването на предложението ще промени ли сегашната ситуация между нас?

Каква е причината, той да направи предложение за обвързване?
Любовниците - 2 чаши - 9 жезли

Той вече е бил поставен пред избор, преди да се случи това, което се е случило. Между вас има хубави чувства, но има и момент на притиснатост или поне сериозно напрежение в него.  Той се страхува. Страхува се от новото, което идва. За него не е лесна крачка, но той приема нещото, което се е случило с хубава емоция.

Осъществяването на предложението ще промени ли ситуацията?
4 пентакли - 4 чаши - Крал Пентакли

Странни карти. Говорят за отдалечаване заради пари, имоти, нечий инат. Мисля, че той е малко странен - от типа "аз съм мъжът и каквото кажа, това става". Може би е доста консервативен и не показва чувствата си. Мисля, че това няма да се промени. Парите са важни и те ще носят проблеми в отношенията и в бъдеще.

# 152
Момичета, моля да ми изтеглите карти за два въпроса:
1. Какви чувства изпитва Х. към мен?
2. Защо постъпва така?

Ако ви е интересно и приятно може и да ги коментирате, разбира се.
Молбата ми е продиктувана от желанието да игнорирам личните си чувства. Поне се надявам да се получи...

Благодаря ви предварително!

Моля, още веднъж!
Няма да ви обременявам с молба да коментирате картите, а само да ги изтеглите. Не искам да го правя аз в момента, поради определени причини.

# 153
2. Защо постъпва така?

Молбата ми е продиктувана от желанието да игнорирам личните си чувства. Поне се надявам да се получи...

1ви : луната обърната, рицар чаши обърнат, звездата права..
2ри въпрос: Дяволът обърнат , 6п обърнати, страшният съд и той обърнат Simple Smile)

Моля, още веднъж!
Няма да ви обременявам с молба да коментирате картите, а само да ги изтеглите. Не искам да го правя аз в момента, поради определени причини.

# 154
таня111-колодата е само с прави карти

Какви чувства изпитва Х. към мен?
1.- 2 чаши-асо чаша-крал меч

Защо постъпва така?
2- кралица пентакли- рицар пентакли- кралица чаши

бъркайки колодата ''висшата жрица се  завъртя с гръб към останалите''

-този човек  може ли да  дава от себе си, без да очаква да вземе  нещо?има нещо старо,което не засяга теб лично но то му пречи .

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 18:09 от мегата

# 155
таня111-колодата е само с прави карти

Какви чувства изпитва Х. към мен?
1.- 2 чаши-асо чаша-крал меч

Защо постъпва така?
2- кралица пентакли- рицар пентакли- кралица чаши

бъркайки колодата ''висшата жрица се  завъртя с гръб към останалите''

-този човек  може ли да  дава от себе си, без да очаква да вземе  нещо?има нещо старо,което не засяга теб лично но то му пречи .

Много ти благодаря, че обърна внимание на молбата ми!   bouquet

За съжаление, дори и да е имало някакви чувства, те са в миналото. Явно човекът иска да приключи с тях. Освен това са доста хилавки някак.  Rolling Eyes
Защо постъпва така? Или трябва да избере между една жена и друга, но изборът му клони към кралицата от неговата боя, което значи другата мацка, или двете кралици са моя образ. Колебае се между някакъв образ на капризна, самовлюбена и властолюбива жена и жената, която го обича. Дали не си мисли, че го използвам  Thinking
Иначе може би си права, че си е егоистично човече. Но като се има предвид, че е мъж, може би трябва да се очаква.

# 156
Ако накой има желание да ми направи една подредба с въпрос.
Какви действия да предприема спрямо него, за да си върна изгубеното/чувства/.
ако може и още един въпрос- Какви действия ще предприеме той в следващия месец относно отношенията си с Д.?

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 12:56 от Анонимен

# 157
Марина моля те изчисти си кутията  Simple Smile

# 158
Марина моля те изчисти си кутията  Simple Smile

И аз се присъединявам към молбата Simple Smile. Не мога да изпратя съобщението.

# 159
2. Защо постъпва така?

1ви : луната обърната, рицар чаши обърнат, звездата права..
2ри въпрос: Дяволът обърнат , 6п обърнати, страшният съд и той обърнат Simple Smile)

Моля, още веднъж!

Марина, извинявай, не съм видяла, че и ти си изтеглила карти за моите въпроси! Много ти благодаря! За съжаление, не мога да ги коментирам, защото аз самата не използвам обърнати карти и не разбирам какво ми казват...
Но още веднъж, благодаря, че си се отзовала!   bouquet

# 160
  • София, Лагера
Момичета бихте ли тълкуване таро за влюбени теглено онлайн
изтеглени карти
Отляво -Отшелникът,Звезда, 5 жезли в средата 4 Мечове, отдясно 10 жезли,10 пентакли,Магьосникът
... Партньорът от ляво  е в дълбока мъка и болка ,която ще продължи поне година. ... След около 4мес. ще има някаво развитие.
Шопи, моля те, сподели как виждаш времето в картите!  Praynig

# 161
Една лесна задача.
Въпрос : Бременна ли съм? Изтеглих една карта от колодата, която за мен,беше положителен отговор, както се и оказа в последствие, коя според вас е картата?

# 162
Една лесна задача.
Въпрос : Бременна ли съм? Изтеглих една карта от колодата, която за мен,беше положителен отговор, както се и оказа в последствие, коя според вас е картата?

Императрицата?

# 163
Една лесна задача.

Императрицата?
Не, това е очевадната карта, но изтеглих друга, която също е много показателна, и не остави съмнение в мен Wink

# 164
Една лесна задача.

Императрицата?
Не, това е очевадната карта, но изтеглих друга, която също е много показателна, и не остави съмнение в мен Wink

7 пентакли, Умереността

Общи условия

Активация на акаунт