КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София, Лагера
 newsm09, Tanya111... то май точно така стана... беше внезапен порив, който ми изчезна за няколко дни  Rolling Eyes докато си мислех, че нещата ще се наредят от само себе си  Rolling Eyes
Просто не съм го погледнала от тази гледна точка. От тези карти си направих извод, че отношенията вървят към стопляне...

# 241
  • София, Лагера
Хм, сега се замислих, че на мен определено комбинацията Асо Ч - Светът - Слънцето, както и да я погледна, ми изглежда като благоприятен шанс за удовлетворение и радост...
Таня, защо Асото ти се струва неопределено  Rolling Eyes newsm78

# 242
Защото Аса-та по принцип показват първоначален порив. Още неоформен и дори може и да не е кой знае колко осъзнат от човека. За Асо пентакли има други мнения. Но не мога да кажа от собствен опит някакво мнение, защото тази карта ми се пада рядко.

# 243
  • София, Лагера
Мерси  Simple Smile  bouquet

# 244
Ох, точно си мислих да споделя същото!  Rolling Eyes Напоследък каквото питам за себе си не излиза вярно. И то не е поради различно тълкувание.
Пресен пример: Как ще се развият отношенията с Еди-кой-си? Отговор ми излезе Асо Ч, Светът и Слънцето - това са чудни и недвусмислени карти! Пък то не стана нищо  Crossing Arms. Нито лошо, нито хубаво - просто нищо  Mr. Green
Ноеми, точно заради въпросното Слънце написах предния коментар Simple Smile. То ми се появява в почти всяка подредба от известно време насам- независимо дали става въпрос за работа, отношения или нещо друго.

# 245
В един друг форум, Слънцето се коментира като надежди. Не знам това как се "връзва" с конкретните ви комбинации.
Аз лично го тълкувам като осветяване на ситуацията, показана от съседните карти.
Например комбинация от днес:
Той ще ми се обади ли?
6 чаши - Обесеният - Слънцето
Смятам, че тълкуването е, че няма да се обади, защото се чувства неудобно за това, което трябва да ми каже. В смисъл, че аз очаквам определена информация от него, а той не може да ми я даде, или защото не знае, или защото знае, но не иска да ми казва поради определени причини, които са сложни за обяснение.

# 246
Таня по дневните ти карти смятам ,че тази комбинация покзава променен поглед , нещо му  е светнало в главата /слънцето / и си е променил виждането /обесен / , от това което преди е смятал /6 чаши / , незнам дали съм права за мен това показват тия карти , но незнам това как отговаря на въпроса ти дали ще се обади.

# 247
А света и слънцето ми звучи като проглеждане ,отварям си очите

# 248
 Heart Eyes  охоооо кой се появи ???  Heart Eyes

# 249
за асо чаши- ще споделя  мнение което  сега някак ми се избистря , защото  съм го виждала  , при тегления за любов, у млади момичета,но някак  самото то,появата му  показва  че няма любов,няма дълбоки чувства,няма  интимността на душите, а стои някак празно,пошло,или човекът  питал за  предполагамеата връзка не е бил искрен към себе си ,връзката  която има , та дори и към таро ...пиша това  защото момичетата на които се е падала тази карта асо- са търсели любовта,но май не  бяха  я открили в сегашния партньор,някои от тях  имаха  и друг човек до себе си...та така, едно асо чаши,винаги е мътна истоярия,колкото и да ми се иска да е  едно доволно послание,то все пак идва де...но някак  е менящо се, игриво,непостояно,неразбрано...ами не е пентакъл , да го пипнеш, вода е ...

Цитат
Защото Аса-та по принцип показват първоначален порив. Още неоформен и дори може и да не е кой знае колко осъзнат от човека.
таня111

ноеми написаното няма отношение към теб - това е мое мнение,от опита  ми с асото...
 аз съм теглила за мен асо пентакли-като дневна
 за едно момиче асо жезли- там показа бременост,доста се изненадахме когато се случи наитина това,неочаквано стана за нея...
 асо меч-за време,период,на въпрос кога..
 асо чаши....!!!!

Цитат
Асо Ч, Светът и Слънцето
- тук виждам една  седмица чаши

# 250
  • София, Лагера
Много ми е странна тази работа. В същност не става дума за любов, а за старо приятелство и подновяването му. Дори не мога да си представя това Слънце като просветване, защото то нищо не се е променяло последните 10 години - не сме се виждали.
 Thinking

# 251
аз пък се чудя къде се намираме във вселенско време- че  около мен всеки се среща с стари любови и приятелства...
тук от около десетина дена- приятелки все за това ме викат да  им гледам...срещат се  хора които не са се виждали повече от десетина години...странна работа...

комбинацията на светът със слънце е среща с добър човек,а след асото, мисля че значат допълването и,това асо е сотанало непокрито и недовършено  ,защото е в първа позиция,то е останало там, сега  една среща  го ''възражда'',но толкова за сега-казах имам усещането че трите карти  са една -7 чаши. имало някога нещо,минало,сега виждаш миналото си  в настоящето,и ти е станало приятно,почувствала си дори 6чаши,а изживяваш 7 чаши...

абе за мен слънцето е по-неясно и скрито от луната, то  май за него аз си създадох едно такова мнение- имаш,но не държиш,виждаш,но не държиш,задоволство от  станало събитие,подредени обстоятелства които носят радост  , стремеж към тази подреденост...

... и все пак ,затруднява ме , да го изтълкувам ...

Joy колко повече мисли изписвам,толкова повече глупости ще четете...

май само един човек ще ме разбере  Heart Eyes *  какво искам да кажа... newsm78

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 12:19 от мегата

# 252
Момичета, днес си изтеглих три карти за деня с въпроса как ще постъпи в създалата се ситуация и картите ми звъчат доста плашещо Дяволът + 10 Мечове + 7 Мечове. Това, което си мисля е, че ще се развихри буря, но мълчалива /без да разбера, поне към момента/. Разкъсан е. Ще бъде подмолен и агресивен, защото усеща, че губи. Борба между страхове и желания. Превръщане във фикс идея, обсесия. Нищо не говори за любов, а всичко се индуцира от чувството за собственичество. Ще направи очаян опит.

Чисто интуитивно ми се появи това разбиране, не знам доколко съм права, вие как мислите?

# 253
  • София, Лагера
Rieta, на мен ми прилича и на страх от него или от нещо, което не знаеш, или от нещо, което знаеш, но те притеснява.

# 254
Мисля, че ще се бори  с всички средства за нещо, което смята за негово и както ти си казала отнася се към него обсесивно.

Общи условия

Активация на акаунт