КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Rieta, на мен ми прилича и на страх от него или от нещо, което не знаеш, или от нещо, което знаеш, но те притеснява.

Да, много си права! Има известен срах дали ще се справя. Избрала съм позиция на бездействие.

# 256
Мисля, че ще се бори  с всички средства за нещо, което смята за негово и както ти си казала отнася се към него обсесивно.

да и от това ме е страх....

# 257
Момичета, днес си изтеглих три карти за деня с въпроса как ще постъпи в създалата се ситуация и картите ми звъчат доста плашещо Дяволът + 10 Мечове + 7 Мечове. Това, което си мисля е, че ще се развихри буря, но мълчалива /без да разбера, поне към момента/. Разкъсан е. Ще бъде подмолен и агресивен, защото усеща, че губи. Борба между страхове и желания. Превръщане във фикс идея, обсесия. Нищо не говори за любов, а всичко се индуцира от чувството за собственичество. Ще направи очаян опит.

Чисто интуитивно ми се появи това разбиране, не знам доколко съм права, вие как мислите?

Измъкване

# 258
Много ми е странна тази работа. В същност не става дума за любов, а за старо приятелство и подновяването му. Дори не мога да си представя това Слънце като просветване, защото то нищо не се е променяло последните 10 години - не сме се виждали.
 Thinking
големите аркани са бавни карти ... освен това проглеждането не е непременно действие , а с това Асо отпред си зараждащо се

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 13:44 от zimma

# 259
Момичета, днес си изтеглих три карти за деня с въпроса как ще постъпи в създалата се ситуация и картите ми звъчат доста плашещо Дяволът + 10 Мечове + 7 Мечове. Това, което си мисля е, че ще се развихри буря, но мълчалива /без да разбера, поне към момента/. Разкъсан е. Ще бъде подмолен и агресивен, защото усеща, че губи. Борба между страхове и желания. Превръщане във фикс идея, обсесия. Нищо не говори за любов, а всичко се индуцира от чувството за собственичество. Ще направи очаян опит.

Чисто интуитивно ми се появи това разбиране, не знам доколко съм права, вие как мислите?

Измъкване
Аз се измъквам   

# 260
  • София, Лагера
Сега наредих отново карти, на въпрос:
Да действам ли аз да се срещнем с този човек? (сиреч да не чакам той да звънне, а аз да го търся).
Ето какво излезе:
1. Как започват нещата: Крал Ч
2. Как продължават: 6 Ж
3. Как завършват: Слънцето

На мен ми прилича на приятна ситуация, той е благоразположен, ще се видим, ще ни е приятно, ще си бъде като едно време!  Party
Като време си го определям като месец и половина - 6 седмици (жезлите)

Какво мислите?  Simple Smile

# 261
  • София, Лагера
И по темата "време", която толкова ме вълнува  Confused
Ето 2 различни източника, които дават коренно различна информация за времето в картите:
http://tarot-manija.forumlatvia.com/t104-topic
http://astrojyotish.com/tarot/timing-with-the-card.asp

Какво мислите?

# 262
Ноеми, и аз виждам положителен краен резултат. Винаги съм тълкувала Слънцето като "светлина в тунела".

# 263
Сега наредих отново карти, на въпрос:
Да действам ли аз да се срещнем с този човек? (сиреч да не чакам той да звънне, а аз да го търся).
Ето какво излезе:
1. Как започват нещата: Крал Ч
2. Как продължават: 6 Ж
3. Как завършват: Слънцето

На мен ми прилича на приятна ситуация, той е благоразположен, ще се видим, ще ни е приятно, ще си бъде като едно време!  Party
Като време си го определям като месец и половина - 6 седмици (жезлите)

Какво мислите?  Simple Smile

Опасявам се, че тези карти не ти отговарят на въпроса - да действаш ли. И лошото е, че когато не ти отговарят, на мен ми се струва, че по-скоро показват твоите очаквания да ти е хубаво с него, а не реална ситуация. Ако искаш изчакай ден-два и питай пак. Може просто да не е сега момента.  Hug

# 264
Ноеми , на мен пък не ми изглеждат лоши картите да го потърсиш ти .Смятам че ще си изясниш нещо , не могада кажа точно какво ,защото след слънцето няма друга карта .Но само по себе си слънцето е освен това което написах че ще добиеш яснота , и затопляне когато става въпрос за отношения.  6жезли си е действие , няккава новина , нещо от което оставаш доволна. В твоя случай може да означава и едно приятно завръщане. А как започват нещата ами с него /крал чаши./ Много ми харесва отговора на Таня , но жезлите не показват ли действие ? А и слънцето не  е много статична карта поне за мен , / затоляне , осветяване /.
Винаги когато има такъв род въпроси изразявам мнението си и без карти , Наоми ккаво би загубила ако го потърсиш ти ? Поне предизвикай нещата имаш шанс да си доволна , а ако не правиш нищо и чакаш може и да не се случи нищо .

# 265
Риета , ще ми е иснетресно да наблюдаваш и кажеш какво става с твоя човек  , нищо че казваш  че ти се измъкваш , това не пречи и той да действа по същия начин в дадена ситуация макар и след теб. Много ми е интересно когато ккато в твоя случай картите показват едно и също сякаш го затвърждават Дявол и 7 меч , все си е измяна , измъкване , подлост.10 меч също в синхрон с другите може да се коментира като желание за сриване , нараняване . Определено има лъжа намесена .

# 266
Ще споделя какво е Слънцето според Бацхав в позиция "докъде води " тосет като развитие на въпрос  според характера му . Та : Нов импулс , Увереност.Отлично настроение , Творчество.Светла , слънчева страна на живота .Зряло възприятие , увереност в себе си . ПРи Кроули - Осъзнаване на своите цели.
Коагто слънцето е в позиция изходна ситуация - то е чувство на овновление , преодоляване на безпокойство , чувство на увереност. До този момент е имало положителна гледна точка за ставащото.Били сте щедри и сте подхождали с разбиране по въпроса.

Така така и съм почнала и имам възможност ще напиша и за 6 жезли -води до добри новости и възторг.Успех и признание .Вашите усилия са възнаградени.Успешно изпълнен план или на желаното. Кроули : -Окриляващ успех.
Ако 6 жезли както в случая е на позиция като как продължава - то : Доведи нещата докрай.Повярвайте в себе си и уверено осъществете намеренията си . Следвай пътя на успеха Набиране на темпо. ПРи Кроули - въодушивление и укрепване на увереността .

Крал чаши на изходна позиция като тук : Открито изразяване на своите чувства.Проява на доброта .Вие сте се оказали интуитивен човек .Усет който ви помага.ПРи Кроули : Вашите намерения са благородни , стремеж към доброта./добри намерения /

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 08:42 от zimma

# 267
  • София, Лагера
Ноеми , на мен пък не ми изглеждат лоши картите да го потърсиш ти .Смятам че ще си изясниш нещо , не могада кажа точно какво ,защото след слънцето няма друга карта ....
... Наоми ккаво би загубила ако го потърсиш ти ? Поне предизвикай нещата имаш шанс да си доволна , а ако не правиш нищо и чакаш може и да не се случи нищо .
Ами аз самата нямам нищо против да го потърся, просто вече времената са други, т.е. ние сме други, женени, деца, отговорности. Не че го търся за любов, разбира се, но дори и 1 вечеря понякога е трудна за организиране, ако имаш много семейни ангажименти. Само това ме спира, остана уговорката той да звънне, защото аз съм по-свободна (ММ гледа децата без проблем).

Иначе и аз основно се водя по Хайо  Heart Eyes, някак така започнах и така "почувствах" картите  Simple Smile.
От Кроули ме е страх  Laughing.. честно  Blush
А много искам да се науча да чувам какво ми говори Марсилското таро (това беше първата ми колода), но сякаш няма откъде да тръгна за него. Всеки път, като погледна карта, си визуализирам картинката на съответната на Уейт. Нищо, може да е въпрос на време... дано!

# 268
Ами Кроули ....много често се препокриват с на Бацхав , но има и разлики .
Имам едни значения от колодата на Кроули /тот / , но са на уорд как да ти ги пратя ако искаш разбира се .

# 269
  • София, Лагера
От това, което съм чела за тарото на Кроули е, че е пълна със символика, което не е лошо, но е желателно, за да се "вземе" от нея всичко, да се познава. А това включва астрология, нумерология, символики всякакви - изобщо - трудна работа. Ако ще го хващам изобщо, ще е след 10 год опит с други колоди  Simple Smile
А отделно той самия ми е много п.ашещ и зловещ... магьосник  Crazy Нямам усещане, че вади инфоpмация от "добpи" места.

Общи условия

Активация на акаунт