КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Ето например какво е сопред Кроули за асо чаши -: Плодовитост. Продуктивност. Красота, удоволствие. Щастие. В начална позиция Кроули - Бъдете открити и ще намерите щастие . Бацхав -щастливи сте , влюбени .В търсене на напълненост и щастие .Намерете своето призвание .
Иначе щом не ти допада Кроули няма смисъл .....да го търсиш.

# 271
Той ще ми се обади ли? /понеже аз му зададох въпрос със СМС/

6 чаши - Обесеният - Слънцето

И още нещо попитах: Как са се развили събитията по повод на нещо?

7 пентакли - 7 чаши - Светът

Как мислите?

# 272
6 чаши -обесен- слънце това ново питане ли е?

пентакли нещо не е било съвсем достатъчно ....7чаши прекалени очаквания , отонво нещата не са станали ккато му се е искало на човек .Света - е добра карта , но предвид въпроса и предишните две карти смятам че е просто допълнение към тях.Тоест с две думи нещото което се очаква да се постигне не е съвсем достатъчно . Така мисля

# 273
  • София, Лагера
Мисля, че и да се обади, няма да е скоро. Някак му  е хубаво ситуацията да "виси" такава, каквото е в неговите представи.

Втория въпрос ми е по-труден. Тези събития бавно ли са се развивали? Не е имало никаква яснота, сякаш те си се развиват нанякъде, еволюират, но участниците (или питащия) е нямал представа какво става.
Напр. ако ти очакваш той да се свърже с теб, то ти си чакаш и чакаш, но си в неведение какво се случва с него или в как му вървят мислите.
Все пак нещата са добри, водят до добър резултат, изпълващ и удовлетворяващ, независимо дали ще разбереш или не.

# 274
7 чаши когато става въпрос за работа или нещо разл. от отншения е кофти карта . За отношения е влюбеност .
Сега пък ми хрумна друго ако Света е отговора , а седмиците подсказката то тогава - възлаганите очаквания са довели до резултат. Сама по себе си Света е хубава карта -достигане . Ще се радвам да споделиш .....дали водещия е големия аркан при тълкуването.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 09:41 от zimma

# 275
Моята прогноза по първата комбинация е, че няма да се обади. Има нещо, което не е наред със ситуацията. Слънцето накрая само потвърждава Обесеният. Т.е. необаждането осветлява факта, че има някакъв проблем, поради който той няма да се обади.

Втората комбинация, според мен означава, че ситуация, която е дълго чакана да се развие, няма да има добър резултат, защото нещата са нереалистични, може би някой шикалкави, размотава или дори лъже.

Другият вариант, би могъл да бъде, че на двамата участници /т.е. на мен и на него/ нещата не са ни ясни. Което също е възможно, защото движещи сили в събитията са други, странични хора.

Въпросите са зададени преди 3 дни. Ще изчакам още малко и ще ви дам окончателна обратна връзка, но по тези карти не очаквам да има дори и новини.

# 276
за втория въпрос седмиците и светът- за мен всичко е капсуловано ... застой,примирие..може и така да се крета,но може и да  избухне в даден момент... светът ще е временно удоволствие.

# 277
Склярова пише в своята книга да съчетанията ,че обесен + слънце е провал на операцията.

# 278
  • София, Лагера
zimma, я дай линк към тази книга, моля те!
И като цяло, момичета, ако някой е доволен от някаква литература, моля да сподели!!!!  Praynig Praynig Толкова имам да уча!!!

# 279
ами имам книгата незнайно от къде свалена , от руски сайтове , ще видя ккаво мога да направя !

ЗНачи в дох не чога да го кача , че е голям , и не мога да го разрежа в PDF ми е , ще видя от къде може да се изтегли

Eто от тук  може да се дръпне - http://narod.ru/disk/2068179001/Sklyarova%20-%20velikaya%20kniga … chetanii.pdf.html . /пишат се цифрите които излизат и се отваря връзка за теглене .

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 08:24 от zimma

# 280
  • София, Лагера
Сърдечно благодаря!  Hug

# 281
Риета , ще ми е иснетресно да наблюдаваш и кажеш какво става с твоя човек  , нищо че казваш  че ти се измъкваш , това не пречи и той да действа по същия начин в дадена ситуация макар и след теб. Много ми е интересно когато ккато в твоя случай картите показват едно и също сякаш го затвърждават Дявол и 7 меч , все си е измяна , измъкване , подлост.10 меч също в синхрон с другите може да се коментира като желание за сриване , нараняване . Определено има лъжа намесена .

Наблюдавам, към момента нищо не се случва, а може би е рано. Наистина момента с времето е важен. Дано обаче нищо да не се случва и предишните карти да значат чисто измъкване и на двамата. Днес изтеглих отново 3 карти със същия въпрос: 4 Жезли, Крал на пентаклите и Силата. Сега е по-обнадеждаващо и мисля, че ще се расеят негативните енергии. Благодаря ти zimma  Hug

# 282
Цитат
4 Жезли, Крал на пентаклите и Силата. Сега е по-обнадеждаващо и мисля, че ще се расеят негативните енергии.
--- тук картите отново намекват за седмица мечове, особено силата на трета позиция. силна съсредоточеност,умение и внимание, защото едно камъче на пътя му,и  пада...
но според мен - дявола и с меча -заедно с новите три карти - си е точно шикалкавене и криене ,желание да се размине с нещо негативно което е докоснал,направил.Дал си е сметка за  нередното,и сега осмислено бяга от  некрасивото...

***********************************************************************************
 Wink... все пак дневните карти са си дневни...

# 283
Риета , ще ми е иснетресно да наблюдаваш и кажеш какво става с твоя човек  , нищо че казваш  че ти се измъкваш , това не пречи и той да действа по същия начин в дадена ситуация макар и след теб. Много ми е интересно когато ккато в твоя случай картите показват едно и също сякаш го затвърждават Дявол и 7 меч , все си е измяна , измъкване , подлост.10 меч също в синхрон с другите може да се коментира като желание за сриване , нараняване . Определено има лъжа намесена .

Наблюдавам, към момента нищо не се случва, а може би е рано. Наистина момента с времето е важен. Дано обаче нищо да не се случва и предишните карти да значат чисто измъкване и на двамата. Днес изтеглих отново 3 карти със същия въпрос: 4 Жезли, Крал на пентаклите и Силата. Сега е по-обнадеждаващо и мисля, че ще се расеят негативните енергии. Благодаря ти zimma  Hug
тук ми изглежда Силата като да надвиеш себе си , или по точно правене на нещо/защита/ в името на нечие добро /4 жезли , често показва семейство/

# 284
инетресува ли се човек  от друг по тези карти как мислите ?
паж жезли -9 мечове -6жезли
паж жезли смятам че е не двусмислен , и отговаря на въпроса положително , но има страх вероятно да изяви интереса си човека .

И още едно питане вижсате ли по тези карти дали има жена в живота на човек .
9 жезли- асо чаши - 2 жезли - за мен намек за това е само асото , но според мен е по скоро желание за такава ,отколкото реалност.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 18:35 от zimma

Общи условия

Активация на акаунт