КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 678
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
паж жезли -9 мечове -6жезли - този човек има интереси но се притеснява от изява

9 жезли- асо чаши - 2 жезли - не му е лесно  , той трябва да надскочи себе си.в момента  с асото бих казала че има  около него  атмосфера на подобнич увсвта,но тепърва ще  ги търси,ще ги твори,сега е наблюдател,и е предпазлив... но ще гори на огъня на любовта...дали има друга, заради  жезлите-че ги има и в 1 и 3(позоции) -смятам че  сега се вълнува от една жена. не знам дали това ми мнение по ''жезли'' е правилно?!

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:48 от мегата

# 286
мерсии , може би трябваше да уточня , че първото питане и второто са свързани . тоест инетресува ли се мъж от конкретна жена ?  , и  има ли дружа жена около него ,освен тази за която е първия въпрос .

# 287
Днес  ще ви засипя с въпроси ......
направих по бацхав партньорска подредба
сигнификатора е асо чаши
картите на мъжа са на ниво мисли -асо жезли , чувства - дама пентакли , и какво показва - асо пентакли
за жената - маг за мисли , чувства -10 мечове , жрица -какво показва

# 288
сигнификатора е асо чаши
картите на мъжа са на ниво мисли -асо жезли , чувства - дама пентакли , и какво показва - асо пентакли

Тези хора реално имат ли нещо общо?

# 289
Той безразличен ли е към мен?

2 меча - Крал жезли - 7 чаши

# 290
zimma- за него и за нея.
той-силно пленен от тази дама,но ми се вижда пестелив на емоции (нуждае се от нещо)-изобщо за тази нужда  ми се вижда от всякъде и от  всяко асо че наднича  newsm78
за нея-тя си знае че  трябва да направи нещо,но не смее.висшата жрица аз е свързвам и с документи.
за мен най-описваща карта е асо чаши- нещо като нищо,и като всичко...стига да е на лице един ''луд'',магът  много мисли,много...

Цитат
Peace

Tanya111 -Той безразличен ли е към мен?
---2 меча си е да,пасивност,но  тя  не винаги е за лошо.даже си мисля че  в някои значения съм е срещала  че е любовна карта,приятелство.Смятам че той е избрал да се показва такъв, този крал желзи, трябва да  гори преди всичко,но....

# 291
сигнификатора е асо чаши

Имат

# 292
сигнификатора е асо чаши

Имат

Ама реално или формално?
Сигнификатор Асо Чаши за мен значи нищо съществено. Мъжа - асо жезли и асо пентакли - общо взето пак нищо. Въпреки, че Асо пентакли би могло да е отворена врата. Въпросът е накъде. Чувства - Кралица пентакли - Хайо Банцхав мисля, че казваше, че кралете и кралиците в тази подредба са конкретни хора. Т.е чувствата му са при някоя си Кралица пентакли. Не знам доколко дамата отговаря на тази кралица, но едва ли...
Жената - Маг - има план за нещо, чувствата ѝ са близо до реалното изваждане на нож за да му причини нещо неприятно. Показва - Жрицата - т.е. нищо. Всичко е в нейния таен свят. С други думи, ако трябва да обобщя.
Дори и някога нещо да е имало между тези хора, сега между тях няма нищо. Жената крои планове или за раздяла или да му причини нещо, да си отмъсти. Мъжът да отиде при жената, която владее чувствата му.
Нещо такова, да речем.

# 293
МММ мреси за споделеното мнение . Ще кажа каквото знам ,значи тези двамата са имали общо изживяване и сега поддържат приятелство , защото знаят ,че не могат да са заедно /има причини/ Жената наистина се прикрива и се прави че няма интерес друг, освен приятелско отношение , но  и се иска той да покаже желание към нея. Сега неговите акрти тук са по интересни.По начало асата са шансове ,които зависят от нас .. Асо чаши е жизненост , радост , хармонични отношения , дори любов .В случая нещо което го има и е неразвито .

Асо жезли е на първо място мъжественост ,инициативност, влагане на творчество , и замен доста дейна карта , а на ниво мисли , може би говори ,че се интересува от въпросната жена.Често асо жезли се свързва с магьосника , понякога и със силата по дейност и смислово.Много често тази карта се свързва с фалос , дори и сега като я видях си помислих да мъжа мисли за тази жена сексуално ,заради самото изображение  Simple Smile
Таня права си че в това подреждане фигуралните карти изобразяват конкретни мъже и жени .В моята книга пише , че ако се падне от един и същи пол в колонката карта, то това е представата за самия себе си . Ако са различни , и се е паднала на ниво мисли ,то човека се възприема много емоционално , а на средно ниво - то това е неговия идеал , несбъдната мечта .
 Въпроса е коя е дама пентакли.Това което мога да кажа със  сигурност е , че в момента няма жена до мъжа. Но аз  съм по склонна да интерпретирам такъв случай , независимо ккава дама ще се падне , е че се отнася за питащата  , защото все пак за това редим подредбата , и вече според нейната характеристика я определяме. В случая , дама пентакли се описва като символ на плодородие , сигурност , и което ме изненада -чувственост.Асо пентакли е дволство за мен , удовлетвореност , като цяло ми се струва че мъжа е благодарен на тази жена , защото му е помогнала.

# 294

Той е нещо объркан , и не е много определен , което веднага означава че не е безразличен ,защото се смънява в  това което изпитва тоест налице е раздвоеност.Това е още от първата карта . Само да попитам ,няма определени позиции картите нали ?
Крал жезли ми говори че се извършва досат усилен процес  на мислене по 2 мечове и 7 чаши .Опитва се да  се подреди . 7 чаши- , витае в облаците . Пак неопределеност , много възможности от които трябва да се избере някоя. Но безразличието е чувство , емоция,  тоест както казах и преди 7 чаши за отношения , е добра карта - има мисли , мечти , свързани с обекта на желанието . С две думи смятам че не е безразличен . Разочаровала ли си го с нещо ?

Таня, може  да  попиташ какво е жената за мъжа ?

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 08:53 от zimma

# 295

Той е нещо объркан , и не е много определен , което веднага означава че не е безразличен ,защото се смънява в  това което изпитва тоест налице е раздвоеност.Това е още от първата карта . Само да попитам ,няма определени позиции картите нали ?
Крал жезли ми говори че се извършва досат усилен процес  на мислене по 2 мечове и 7 чаши .Опитва се да  се подреди . 7 чаши- , витае в облаците . Пак неопределеност , много възможности от които трябва да се избере някоя. Но безразличието е чувство , емоция,  тоест както казах и преди 7 чаши за отношения , е добра карта - има мисли , мечти , свързани с обекта на желанието . С две думи смятам че не е безразличен . Разочаровала ли си го с нещо ?

Таня, може  да  попиташ какво е жената за мъжа ?

Няма позиции на картите.
Смятам, че може би е разочарован от себе си по повод на мен. Но може и от мен, защото го "изоставих" преди време или поне изглежда, че той така вижда нещата.

Попитах какво съм аз за него:
4 пентакли - Крал чаши - Дяволът
-------------------------
По повод на твоите карти. И преди съм казвала, за мен асата са символ на все още неясно и неоформено изразяване на съответната боя, първоначален порив. Никога досега не са ми показвали нещо различно от това, но разбира се може това да е само мой индивидуален опит и подход. Т.е. Асо чаши е първоначално възникнала симпатия, добро отношение, любов може да е в толкова начален стадий, че никой не регистрира още подобно нещо. Асо жезли - порив за нещо. Асо мечове - идея. За Асо пентакли - според мен това е идеята за инкарниране на нещо в материалния свят, затова казах - отворена врата.
При всички положение това, което виждам от негова страна е силно неопределено отношение, като това че официално няма жена до него, не значи, че в мислите му няма такава. Т.е. тайните любови затова са тайни, защото останалите не знаят за тях. Не твърдя, че Кралицата пентакли е това в конкретния случай. Тази кралица не ми е особено приятна. За моя вкус е твърде земна и ориентирана към материалните неща. Често ми се появява като съпругата, но не казвам задължително, защото нещо напоследък я виждам в подредби за мен самата, а аз не съм ничия съпруга, а и съм всичко друго но не и материално ориентирана жена. Не знам дали не би могла да представлява майката?
А жената от своя страна, според мен е доста афектирана, вероятно от липсата на реално развитие на нещата, защото явно  очаква нещо такова. Тя не изявява желанията си, но ѝ е доста трудно, защото такава интензивна енергия, каквато генерират 10-те меча, скрити в психиката /Висшата жрица/, носят огромно напрежение. Мисля, че много скоро тя ще предприеме някакви действия за да намери разрешение тази ситуация, при това дотолкова ще е "издивяла", че ще ѝ е все едно какво точно ще бъде разрешението.

# 296
Какво си ти за него  първо ще напиша това което ми хрумва на примависта , защото това понякога е най вярно. 4 пентакли ми говори , че те възприема като нещо по вече от него .Вероятно нещото може да е свъздано с това че те намира за много привлекателна жена.Дяволът  тук  не го свързвам с лошите му качества , а с харизма и обаяние. спорде мен ти си изкушение за него.

Ами ето пак  има връзка между 4 пентакли и дявола - ЗАВИСИМОСТТА и страха .Ако трябва да намеся и крал чаши в това , бих казала зависимост от твоите емоции , чувства , и същевременно страх от това .

# 297
взех и аз питах какво е жената за мъжа от партньорската подредба .
и отново асо чаши -папата -8 чаши .....доверие по папата , а 8 чаши винаги съм я възприемала като тръгване с натежало сърце.

# 298
взех и аз питах какво е жената за мъжа от партньорската подредба .
и отново асо чаши -папата -8 чаши .....доверие по папата , а 8 чаши винаги съм я възприемала като тръгване с натежало сърце.

Знаеш ли, това, което изкоментира по-горе, че мъжът смята, че жената му е помогнала за нещо. Там аз не го видях, но тук, заради Папата, съм склонна да се съглася с теб. Картите ми звучат като нещо хубаво за него, свързано с хубави емоции /Асо чаши/, което му помага /Жрецът/ да се освободи от нещо /8 чаши/, да се излекува. Само, че отново не виждам големи надежди за жената. Тя е малко като средство за неговото добруване. Ама никак не е честно като стане така!  ooooh! Дано тази жена скоро да срещне някой, който да я обича, ама наистина!

Едит: Пропуснах да напиша за Жреца, че даже един вид жената е "изпратена" да му помогне. Има нещо съдбовно в нейното съществуване в неговия живот, но за съжаление не в любовен план /поне според мен/. Или поне не на този етап. Знае ли човек. Нещата се променят във времето. Може би на този човек сега нещо друго му е на дневен ред и трябва да "оздравее" и после да продължи нататък.
--------------------
Благодаря ти за тълкуването на моите карти!
--------------------
И с познавателна цел, как гледаш на Дявола? На мен ми е страшен симпатяга, обаче едва ли е точно така  Thinking Нещо не го разбирам този сладур...

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 16:29 от Tanya111

# 299
и аз ти благодаря ..... Дявола ----ами готин е разбира се , ама зависи как ще се постави в дадено питане. Преди всичките му значения за мен е привързаност към нещо , някой , зависимост е по точната дума, понякога е и обсебеност. Определено е много находчив и хитряга . Правя асоциации с  "Адвокат на Дявола". И да, много е греховен , страстен , преластител.
Хаорсевам го на въпроси за отношения .

Общи условия

Активация на акаунт