КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ами то ще се види какво ще се случи. Но честно казано никой човек не може да живее под постянно подозрение...Дори и най-търпеливият и страхлив, рано или късно ще реши да се измъкне от ужасния капан. Въпреки, че ако става дума за мъжа, който познаваме от предишни питания, той е страшен мухльо за да продължава да живее така. И ако е така, кралят на мечовете просто ще си увехне във втория въпрос и няма да предприеме нищо.

А в коя карта от вторите виждаш "прикриване"?
Въпроса не съм го задала аз, тоест не става въпрос нито за мен нито за мъжа от мои питания.
Като разбера какво се е случило ще споделя.

# 481
Ами то ще се види какво ще се случи. Но честно казано никой човек не може да живее под постянно подозрение...Дори и най-търпеливият и страхлив, рано или късно ще реши да се измъкне от ужасния капан. Въпреки, че ако става дума за мъжа, който познаваме от предишни питания, той е страшен мухльо за да продължава да живее така. И ако е така, кралят на мечовете просто ще си увехне във втория въпрос и няма да предприеме нищо.

А в коя карта от вторите виждаш "прикриване"?
Въпроса не съм го задала аз, тоест не става въпрос нито за мен нито за мъжа от мои питания.
Като разбера какво се е случило ще споделя.

Simple Smile

# 482
  • София
Здравейте Simple Smile
Цветето мерси за коментара  Hug Някой друг ще се включи ли  Embarassed

# 483
Здравейте Simple Smile
Цветето мерси за коментара  Hug Някой друг ще се включи ли  Embarassed

Не. Simple Smile

# 484
Защо го е направил? /не става въпрос за отношения а за определено действие/

9 пентакли, колелото на съдбата, 9 жезли

Какво цели с това?

3чаши,9жезли,Крал мечове
3 чеши  - цел радост от живота
9 жезли- нежелание да забравиш стари рани ,
крла мечове - цел- придобиване на знание ,
може би човека цели да види ответна реакция , или просто да върне лентата назад ,иска да припомни нещо на някого.....

иначе по първите карти -да дошло е времето ,да се противопостави на някаква ситуация ,  чувства се несигурен

# 485

Изненада ме с това тълкуване. Аз обикновено тълкувам като страхове, очаквания за нещо лошо, непрекъснато напрежение, стоиш "на нож" непрекъснато, защото не знаеш откъде ще дойде лошото, което очакваш и смяташ за неизбежно. Евентуално някаква неоткрита още болест, също може да бъде.

Сега ще разгледам пак разни стари подреждания да видя как биха изглеждали с твоето тълкуване. Винаги ми е много интересно, когато се появи така нещо различно, защото ми дава нови идеи. Благодаря!   bouquet

# 486
Защо го е направил? /не става въпрос за отношения а за определено действие/

9 пентакли, колелото на съдбата, 9 жезли

Какво цели с това?

3чаши,9жезли,Крал мечове
3 чеши  - цел радост от живота
крла мечове - цел- придобиване на знание ,
може би човека цели да види ответна реакция , или просто да върне лентата назад ,иска да припомни нещо на някого.....

иначе по първите карти -да дошло е времето ,да се противопостави на някаква ситуация ,  чувства се несигурен
Много точно си разчела картите, целта е била да се види съответната реакция при категорично наложена забрана от едната страна за другата страна, но самата забрана е наложена от страх, страх да не се разкрие предишна грешка, която ще доведе до възраждане на конфликт от миналото, конфликт който все още не е напълно потушен.

# 487

Изненада ме с това тълкуване. Аз обикновено тълкувам като страхове, очаквания за нещо лошо, непрекъснато напрежение, стоиш "на нож" непрекъснато, защото не знаеш откъде ще дойде лошото, което очакваш и смяташ за неизбежно. Евентуално някаква неоткрита още болест, също може да бъде.

Сега ще разгледам пак разни стари подреждания да видя как биха изглеждали с твоето тълкуване. Винаги ми е много интересно, когато се появи така нещо различно, защото ми дава нови идеи. Благодаря!   bouquet
и аз така я тълкувам като теб, но като се замисли човек това нежелание да забравиш нещо което те е наранило ,много се връзва със самата карта и казаното по горе от теб ......нещо като СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ ....
всъщност аз само свързах отделните цели по трите карти , а те са описани от Бацхав........

# 488
Момичета, преди малко докато се рових из нета попаднах на това: http://www.virtualnabiblioteka.com/images/upload/books/Drugi/gadaene_taro.pdf . Стори ми се интересно и затова си позволявам да го споделя с вас. Извинявам се предварително ако вече е пускано.

# 489
Здравейте,аз днес се сдобих с колодата на Уейт.Съвсем в началото съм.Някой може ли да ми каже къде да намеря значението им.

# 490
Здравейте,аз днес се сдобих с колодата на Уейт.Съвсем в началото съм.Някой може ли да ми каже къде да намеря значението им.

Честито за колодата  Simple Smile! Когато аз си купувах картите, отделно от колодата се предлагаше и книжка със значението на всяка една карта. Попитай в книжарницата от където си купила картите дали не предлагат и книга за тълкуването им.

# 491

Виж тук:
http://tarot-manija.forumlatvia.com/f11-forum

Или тук: http://sha-tarrot.blogspot.com/2011/02/major-arcane.html

Или тук: http://www.astrohoroscope.info/taroarkani.htm

Или тук: http://www.taroastro.com/golemiarkani.php

Успех!

# 492
  • София, Лагера
Момичета, търся книга "Таро на търсещия" Изчерпана е по книжарниците и няма да я преиздават поради липса на интерес.
Някой да има идея как мога да се сдобия с нея?  Rolling Eyes

# 493
  • София
Ноеми,провери за книжката тук
http://www.bookpoint.bg/

# 494
  • София, Лагера
ВегаСтаp, мерси  Hug
Проверих и прозвъних всички големи книжарници, също и в издателството - навсякъде е изчерпана от месеци. Даже се чудя защо не са я свалили и от букпойнт, и там звънях и съответно те знаят, че я нямат  Rolling Eyes
За съжаление няма да я преиздават поради... слаб интерес (така ми казаха издателите) Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт