КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София, Лагера
Нарни, има сякаш много неща, може би подсъзнателни, които те карат да сънуваш този човек. Цял коктейл от емоции (без много любов  Wink)! Може би като мислиш за него и ти нахлуват всякакви силни образи, съзнанието ти не го е оставило някъде в "забвение".

# 466
Здравейте!

онлайн гледането не може да замести личния контакт ............
Зима, не съм съг1адна , че он1айн г1едането не може да замести 1ичния контакт, много зависи от това как са програмирани картите в сайта и отношението на човека който тег1и карти.
Аз имам с1учаи когато са ми г1еда1и  с карти Таро и нещата са се с1учи1и точно обратното.
Пос1едните 2 години си г1едам на карти изк1ючите1но он1айн и нещата се с1учват и1и са точно така както са ги показа1и. До сега не са ме подве1и  Heart Eyes
ок , радвам се че ти показват ....дори може да споделиш сайта ......

# 467
Нарни ,много  аса ....много начала .....на мен ми се струва че с този човек  има нещо за решаване пред него или свързано с него . Някаква възможност което изисква действие ,мислене , активност като цяло.

***някакво осъзнаване , шанс да постигне нещо , разрешаване преди всичко на нещо ......нещо което е било желано ..може би скоро ще разбереш ,осъзнаеш нещо , ако има нужда от  разрешаване , много вероятно е  да изникне решение . в тази насока са ми мислите , но определено има много голяма активност - положителна .

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 19:50 от zimma

# 468
Нарни ,много  аса ....много начала .....на мен ми се струва че с този човек  има нещо за решаване пред него или свързано с него . Някаква възможност което изисква действие ,мислене , активност като цяло.

***някакво осъзнаване , шанс да постигне нещо , разрешаване преди всичко на нещо ......нещо което е било желано ..може би скоро ще разбереш ,осъзнаеш нещо , ако има нужда от  разрешаване , много вероятно е  да изникне решение . в тази насока са ми мислите , но определено има много голяма активност - положителна .
Благодаря Зимма,

# 469
  • София
Момичета ако може да хвърлите едно око и да ударите едно рамо Simple Smile
Така въпроса е дали двама души ще се съберат отново  Embarassed
Келтски кръст
1.настояще: умереност
2. предизвикателството:  2 жезли
3. далечно минало - колелото на съдбата
4. близко минало - 7 пентакли обърната
5. най-добър завършек - жреца обърната
6. близко бъдеще - луна
7. факторите върху ситуацията - 9 пентакли обърната
8. външно влияние - 5 чаша
9. страхове и надежди - влюбените
10. изход - 9 чаши

# 470
  • София, Лагера
Момичета, знам, че не е по темата, но да попитам: някоя от вас занимава ли се с Ангелски карти?
Купих си едни (тези) и хич не мога да се оправя с тях, концепцията не ми е ясна. За да не спамим тук, ако някой знае нещо и има желание да ми помогне, моля да ми пише на лични  Peace Мерси предварително!  Simple Smile

# 471
  • плевен
Момичета ако може да хвърлите едно око и да ударите едно рамо Simple Smile
Така въпроса е дали двама души ще се съберат отново  Embarassed
Келтски кръст
1.настояще: умереност
2. предизвикателството:  2 жезли
3. далечно минало - колелото на съдбата
4. близко минало - 7 пентакли обърната
5. най-добър завършек - жреца обърната
6. близко бъдеще - луна
7. факторите върху ситуацията - 9 пентакли обърната
8. външно влияние - 5 чаша
9. страхове и надежди - влюбените
10. изход - 9 чаши

Здравей,ще се опитам да коментирам...Не си задала период на въпроса си,така че незнам тези събития  в какъв срок биха се случили.В момента тези двама души са постигнали някаква хармония,балансират някак това което се случва помежду им.Имат си доверие един на друг.Постигнали са вътрешен мир и спокойствие.Незнам кой е питащия,кой партньора,ще говоря като цяло,а се надявам ти да разбереш за кого става дума.Пред един от двамата или пък може би между двамата ще се отвори някаква малка възможност или пък ще трябва да избират нещо.Намират се в задънена улица без логично обяснение защо са стигнали до тук.Сякаш са си поомръзнали един на друг и трябва да се вземе решение,има ли смисъл да са заедно.В миналото пак са били зациклили отношенията.Никой не е успял да промени обстоятелствата и така са продължили дълго време.Не тълкувам обърнати карти и ще ти говоря само за прави позиции.В близкото минало вече един от двамата е бил крайно нетърпелив,искал е да има развитие,действие,но по този начин като пришпорва нещата,не постига нищо,а само пречи.Трябва да се оставят събитията да се случват сами когато му дойде само времето.Най-добрия завършек между тях е всичко да се оправи и да се стигне до по-сериозна крачка,като брак например.В близко бъдеще все още ще има неяснота,страх,няма да има нищо ново или пък нещо което да ги изненада..но може би до месец ще има някакво развитие.Има обърканост,незнаене как да се постъпи.Човекът е обсебен от емоциите си,от страха си да вземе решение и да действа.При тях всичко може да е като по вода,да живеят мирно и спокойно,без проблеми.Но има някакви външни фактори и влияния които натъжават един от двамата,а защо не и двамата.Има тъга,депресия,разочарование,нежелание за разговори.Тук някой се е предал и не иска да продължи.Питащият явно се надява другият да направи избор и да са отново заедно.Да се раздели с предишни норми на поведение,предишен начин на живот,за да се насладят отново заедно на живота.Мисля че имат големи шансове отново да са заедно Peace

# 472
  • София
Здравейте,момичета!Не ми се връща назад в темата да чета, ще ми кажете ли къде в София има магазин за Таро карти с най-голям избор?И дали за начинаещи са подходящи картите с гноми или пък тези с вещици?

# 473
  • София, Лагера
В книжарницата в МОЛ Сердика има много, също и в тази на Граф Игнатиев в отсечката от Попа до Св. Седмочисленици, не се сещам името й  Peace

# 474
  • София
Благодаря ти,Ноеми Simple Smile

# 475

Моите нови карти.Невероятни са!!!

# 476
Защо го е направил? /не става въпрос за отношения а за определено действие/

9 пентакли, колелото на съдбата, 9 жезли

Какво цели с това?

3чаши,9жезли,Крал мечове

# 477
Защо го е направил? /не става въпрос за отношения а за определено действие/
9 пентакли, колелото на съдбата, 9 жезли

Какво цели с това?
3чаши,9жезли,Крал мечове

Направил го е, защото му е дошло времето да бъде направено. И после се е уплашил и е в очакване на лошо продължение.
Вторият въпрос не знам доколко има смисъл, но да кажем, че му е писнало от изблици на чувства и живеене в постоянно подозрение и очакване на неприятности и скоро ще му писне дотолкова, че вероятно ще прекрати ситуацията по някакъв начин.

# 478
Благодаря ти Таня,
а аз изтълкувах втория въпрос малко по-различно целта на действието - тук виждам опит да се предпази по някакъв начин, да се защити, да прикрие предишно свое действие.
Май доста ми бяга тълкуването.

# 479
Ами то ще се види какво ще се случи. Но честно казано никой човек не може да живее под постянно подозрение...Дори и най-търпеливият и страхлив, рано или късно ще реши да се измъкне от ужасния капан. Въпреки, че ако става дума за мъжа, който познаваме от предишни питания, той е страшен мухльо за да продължава да живее така. И ако е така, кралят на мечовете просто ще си увехне във втория въпрос и няма да предприеме нищо.

А в коя карта от вторите виждаш "прикриване"?

Общи условия

Активация на акаунт