КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 51 547
  • 738
  •   1
Отговори
# 435

"Да пораждаш и да отглеждаш;
да раждаш, без да обсебваш;
 да действаш, без да обвързваш;
 да предвождаш, без да разпореждаш: това е постигане! "

~ "Дао Дъ Дзин" Лао Дзъ

Coffee добро утро

Докоснат ли се две ръце - на мъж и на жена,
- докосват до сърцето Вечността.

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 15:31 от мегата

# 436
Хора, от известно време се опитвам да намеря работа или да си гледам за работа, но ми излизат само малки приходи.  Може ли някой да ми нареди едни карти за това кога ще започна работа, ще се преместя ли в друг град, каква ще е работата ми? Имам доста въпроси но главният е кога ще започна сериозна работа?
Знам че е трудно да се определи време с картите но пак горе-долу може да се познае. Последният път ми дадоха че до 10 дена ще се случи нещо си, а се случи още на втория. Извинявам се че ви моля, но аз като си гледам нищо не ми излиза и се надявам на някой от вас с подходящата подредба да излезе някакъв отговор.
Благодаря ви предварително!

# 437
От известно време искам да си имам още една колода карти. Днес се сдобих с Tarot des femmes. За съжаление, когато го купих беше опаковано и нямаше как да го разгледам, а когато се прибрах вкъщи установих, че не го харесвам. Това, което исках си го представях много по-цветно и донякъде приказно, а това не е точно такова. Има си своя чар, но не е моята колода.

Ще го пусна и в Продавалника, но реших да ви предложа, ако някой иска и иска да се раздели с някоя своя колода, можем да си ги разменим. Ще сложа снимки за да се ориентирате.

Към картите има брошурка на английски, френски, немски и испански.

# 438
ооо таня честито... много  ми допада, би могла да е мойта...хм, днес и аз търсех  моя колода, срещнах подобна на твойта,някак не искам  свежи рисунки,искам  нещо ''изчанчено'', не природно а сенчесто ...

отшелника и крал пентакли - много хубави  Peace

# 439
Ами благодаря, но както вече казах, аз не я харесвам тази колода и я разменям.   bouquet

# 440
за приятелките ми от темата вятър,ани23,шопката,зима,таня111,ноеми и другите пожелавам ви весела,бурна,шумна,танцувална новогодишна нощ.за новата година ви желая здраве,мечти,сили и мъдрост  с щипка непринуденост  от глупака... cheers

# 441
  • София, Лагера
Мила Меги, желая ти много любов, сбъднати въжделения и хармония, от все сърце! През цялата 2013, както и през всички следващи години!!!!  Hug Heart Eyes

Момичета, бъдете много щастливи!   bouquet

# 442
  • София, Лагера
... та като влязох в темата, да споделя...
Днес на въпрос "Как вървят нещата помежду ни" (с един мъж, не партньор), понеже имаме рядка комуникация, при подредба Жрицата ми излязоха 1 и 2 карта Императрицата и Смъртта...  Rolling Eyes
Чудя се - дали той ме е  "погребал", въпреки че не говорим за любовни отношения, или погребва някоя в този момент, отделно от мен.  Rolling Eyes
Извън това, нещата, които в момента набират сила са някакви странни, независещи от мен - 7м, 3м.. аз не правя нищо, няма ме, не общувам, не искам нищо... много ми е особено!

..и за капак - квинтесенция Любовниците  Crazy Crazy

# 443
Честита нова година,нека е успешна за всички вас   bouquet
Може ли някой да ми погледне?Въпроса ми е:Ще се преместим ли?
Благодаря предварително  Simple Smile

# 444
  • плевен
Цвете , 5 жезли за отношения не  е лоша карта , показва ,че има някакъв спор , и сякаш всеки иска да докаже правотата си , по скоро има съревнование отколкото борба ,тосет нещата са по скоро като на игра .
Влюбените - може да показват на тази позиция - ясно решение , решимост, радост, защо не  и любов.
ето сама казваш че нещата са в застой  сега , картите може би показват  , че ще се стигне до взиматена някакво решение /нправен избор  от влюбените / и като резултат ще има раздвижване по въпроса /5 жезли/  , Предизвикателство .......
9 чаши - ккаво да очакваш  от него -удовлетворение , доволство , нещо ще го накара да се отпусне .

обратна връзка: Зимма беше права,имаше раздвижване,имаше среща,макар да не беше срещата,която исках и чаках Wink

# 445
  • плевен
И да попитам следното...при подредба за отговор на конкретен въпрос 7-ма позиция дава отговор на въпроса.Пада се Жрец,а въпроса е за среща до края на януари.Този Жрец ме обърка и не мога да си отговоря да или не.Благодаря  bouquet

# 446
Благодаря Меги за пожеланията , Честита Нова година на всички с пожелание тя да бъде благосклонна и радостна за всички ни .
Цвете ,радвам се че е имало развитие по въпроса ти . Жреца като отговор на въпрос за мен не е лоша карта , макар и не показваща конкретно развитие . По скоро за мен показва някяква добронамереност , близост, доверие , някакво  откревение дори . Конкертно за среща - незнам, но предвид горното смятам, че ще се разбере нещо , и това ще е някак стъпка за по нататъчни отношения.

# 447
Цитат
Извън това, нещата, които в момента набират сила са някакви странни, независещи от мен - 7м, 3м.. аз не правя нищо, няма ме, не общувам, не искам нищо... много ми е особено!

Наоми ,смятам че набират сила едни емоции , които са свързани с прикриване на това което се изпитва всъщност.във всяко едно положение тройка мечове е карта показваща страдание и болка , което може да е породено от мъка , от невъзможност да постигенеш нещо което желаеш .а 7 меч ми е оклоняване от проблема на тройката .

Имератрицата - развитие , обща козано Смъртта - пък  промяна . интересни карти звучи ми като промяна на досегашният ход ,сакаш се оказваш от нещо , сякаш не очакваш същото развитие /императрицата / както досега е било.

# 448
Здравейте! От доста време чета във форума и намирам доста полезни съвети и  най-вече ми харесва, че се отговаря на повечето въпроси адекватно и без обиди, както става по доста други форуми. Въпросът ми е конкретен. От доста време насам се замислям дали да не си взема карти таро и разглеждам в интернет, за да мога да се запозная по-подробно и се зачудих има ли някаква истина в онлайн гледането на карти таро, в подреждането на келтски кръст онлайн и подобните на тях опции ?

# 449
онлайн гледането не може да замести личния контакт ............

Общи условия

Активация на акаунт