КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 51 553
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
направих   подредбата за отношения , .-централна карта /показва къде са в този момент отношенията , какво  свързва двамата/ ,- справедливост ,
неговите мисли/какво мислят партньорите, осъзнато за другия  и как го оценят/ - дама чаши , в средата /емоции, характеризирят душевните отношения, показват какво е на сърцето на партньора ,надежди и опасения /-7 мечове , на ниво действия/описват как тези дествия изглеждат отстрани , какво показва партняора/ -умереност ,
нейните карти на ниво мисли 9 жезли - емоции -луна  , - ниво действия - 5 жезли .
Също така се опитвам да правя връзка с трите карти на единия партньор като цялостно поведение .

интересно ми е вашия поглед , иначе смятам че картите много точно показват ситуацията в момента .....

# 451
зима - прекрасно си обяснила позициите на подредбата,често се запъвах именно защото някак не  си обяснявах  позицията през  питащи и партньора...
 картите от 1 и неговите са си някак  описващи,истински към действителността,това го казвам и защото си ми дала жокер,
 справедливост,умереност,7 меча- плахост,премереност, размисли,наклончивоест,да или не,искам неискам,трябвали,да бъде ли...изобщо искането му минава през обяснителни въпроси...
 заради дама чаши си мился че той е ангажирам с мили по нея,справедливостта малко  е граница за тях, спира го умереността..
 никой не действа при тях,всичко е вътрешна борба- за нея луна и 5 жезли...

# 452
Да Мегата , има плахост , има несигурност, искам неискам.......
аз как  виждам нещата , първо справедливостта е карта поставяща равенство ,тоест може да показва че в момента и двамата се намират в такива едни отношения в които има взаимно разбиране , обмисляне .Освен това може да показва неутралитет,което в действителност може и така да се тълкува , предвид  че и двамата се правят на "ударени ". Дама чаши в неговите мисли , е еднозначна  , тоест той намира жената за добра и сърдечна ...../така е и освен това от негови думи казани преди това , че " това е жената за него ". Интересна е 7 мечове за емоционалното му състояние , и тук смятам че е прикритост и опит да избегне да каже това което изпитва в дейсвителност. От реалонстта мога да кажа , че именно така постъпва ,жената го подтиква да каже нещо , предвид че господина е споделил пред друг чувствата си към жената , но пред нея не показва откритост. Абсолютно неискрен е с жената . И умереността показва една търпеливост, опитва се да докаже уж пред нея как се чувства/привързаност /, но не с думи а с дела ,макар и плахи опити .....но най точно е всичко с мярка .....нито по вече , нито по малко. Като цяло мъжа има чувства но ги прикрива и изчаква .
при нея- несигурност, лутане ,опити да се предпази в мислите си поне ......като действия оптива да го предизвика ......

# 453
От какво се страхува?
 Кралица мечове, 9 чаши, съвет-2 жезли, резултат-висшата жрица

# 454
 за мен кралица мечове говори за страх от проява на твърдост ,независимо за какво става въпрос , дали за взимане на решение или нещо друго изискващо такова държане.9 чаши в този случай ми прилича на нещо като страх от това да не се изкара егоист ......2 жезли като съвет е запазване на неутралитет.......

# 455
Zimma, моля те, би ли изтеглила три карти за отношението на мъжа към жената и още три за чувствата му към нея. Да оставим малко настрана тази партньорска подредба и да видим всъщност каква е истината. Интересно би било, ако има и още три карти за перспективата пред отношенията им.

Нарни, според мен се страхува да вземе решение. А всъщност какво те наведе на мисълта, че се страхува? Имам предвид, че аз задавам такъв въпрос, ако преди това съм питала какво му е отношението и съм получила отговор например с 5 жезли и 9 жезли, да речем.

# 456
Zimma, моля те, би ли изтеглила три карти за отношението на мъжа към жената и още три за чувствата му към нея. Да оставим малко настрана тази партньорска подредба и да видим всъщност каква е истината. Интересно би било, ако има и още три карти за перспективата пред отношенията им.

Нарни, според мен се страхува да вземе решение. А всъщност какво те наведе на мисълта, че се страхува? Имам предвид, че аз задавам такъв въпрос, ако преди това съм питала какво му е отношението и съм получила отговор например с 5 жезли и 9 жезли, да речем.

Не съм теглила карти с въпрос за отношение.
Имам такова усещане за някакъв страх или притеснение от негова страна.

# 457
Таня
Цитат
Zimma, моля те, би ли изтеглила три карти за отношението на мъжа към жената
.... 5 пенткали - асо чаши - съдът

за чувства - императрица - умереност - 2 чаши

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 18:39 от zimma

# 458
Да, добре са ти се получили, особено ако са първите изтеглени за този случай. Потвърждават думите на Кралицата пентакли, с която беше говорил въпросният мъж преди известно време.

Проблемът в тези карти е, че този човек трябва тухла да го удари по главата, за да се задейства. Иначе ще умува, премисля и премерва на везните до края на света...

# 459
  • София, Лагера
Цитат
Извън това, нещата, които в момента набират сила са някакви странни, независещи от мен - 7м, 3м.. аз не правя нищо, няма ме, не общувам, не искам нищо... много ми е особено!

Наоми ,смятам че набират сила едни емоции , които са свързани с прикриване на това което се изпитва всъщност.във всяко едно положение тройка мечове е карта показваща страдание и болка , което може да е породено от мъка , от невъзможност да постигенеш нещо което желаеш .а 7 меч ми е оклоняване от проблема на тройката .

Имератрицата - развитие , обща козано Смъртта - пък  промяна . интересни карти звучи ми като промяна на досегашният ход ,сакаш се оказваш от нещо , сякаш не очакваш същото развитие /императрицата / както досега е било.
Сърдечно благодаря за отговора, zimma Hug
Интересна гледна точка  Thinking. Изобщо не би ми хрумнало (мали, колко имам да уча още). Ще наблюдавам как се развиват нещата и ще дам обратна връзка  Peace

# 460
 Таня ,да ,за едни и същи хора става въпрос  .......и си изключително права ,че не действа а умува , всъщност  истината е че бяга от отговорност. Иска всичко да свърши жената ......

Наоми .....има някои карти които ми се затвърждават вече като думи ......например 7 мечове не я срещам като лъжа или измама , а точно като прикритост и хитрост.  Наиситна зависи от въпроса понякога и от съседните карти дали потвърждават една или друга насока . 3 мечове е много трудна и пропита с болка карта .....това е  пътя на сърцето спрян от разума . Ще се радвам да споделиш след време ако имаш  възможност...

# 461
  • София, Лагера
А, zimma, какво мислиш за квинтесенцията Любовниците?
Изборът - изборът на разума?

# 462
какво да ти кажа за Влюбените , объркваща ми е тази карта предвид че се тълкува като Избор и това се  е наложило. Когато е на втора позиция и следва карта сякаш е по лесно ,така избора е определен от третета карта .,вижда се на къде води , но когато е на трета ми е малко неясна . Кой , Какво , Кого избира ?- симпатична ми е картата  Simple Smile
По лесна ми е във въпроси за отношения - и там я възприемам като привързност ,любов дори .
- сега се сещам ,че най често тази карта я тълкувам  "като да послушаш  сърцето си " , "отнасяш се с нещо присърце "..... май това е квинтесенцията !!!

Aaaaa сега погледнах Жрицата - тоест излязла е като отговор на жрицата ? - ами в този случай бих казала ,че има или ще - сродно и ответствено отношение между вас , примерно като разбирате се от половин  дума , като "близост на душите ".
 споделеност от някакъв вид може би ще има .....

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 21:47 от zimma

# 463
Здравейте!

онлайн гледането не може да замести личния контакт ............
Зима, не съм съг1адна , че он1айн г1едането не може да замести 1ичния контакт, много зависи от това как са програмирани картите в сайта и отношението на човека който тег1и карти.
Аз имам с1учаи когато са ми г1еда1и  с карти Таро и нещата са се с1учи1и точно обратното.
Пос1едните 2 години си г1едам на карти изк1ючите1но он1айн и нещата се с1учват и1и са точно така както са ги показа1и. До сега не са ме подве1и  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 00:21 от Zara_29

# 464
Каква е причината да сънувам този човек

Асо жезли, Асо пентакли, Асо мечове

Общи условия

Активация на акаунт