КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
момичета да споделя ,срока изтече ......моя човек се появи на линия на няколко пъти без да дава вид ,че е прочел събощението ми , което пак си бяха новини за мен , понеже ккато казах вече по не  е оцъствал толкова дълго . последния ден от месеца и от срока макар и прехвърлен с 3 часа , ми е писал . Това не го очаквах ,мислих че е прочел по рано съобщението и нямам обяснение защо чак сега отговоря ,  и как след като беше влизал не го е видял .....всъщност няма голямо значение това , на въпроса ми ще имам ли новини до края на месеца отговора е Да !
звездата ще се окаже  последния  влак ?!

Това е малко извън темата, но скоро забелязах, че във ФБ, когато някой ми прочете съобщението, под него се появява отметка и пише, че съобщението е прочетено. Не знам дали и при теб е така.
да отдавна го има .......обаче понякога не излиза ,много рядко се случва , но го има ,незнам на какво се длъжи ...грешка най вероятно .

# 541
Меги , струва ми се че мъжа има увлечение по втората жена . Да не забравяме че смъртта може да бъде сексуална карта, 3 мечове е преди всичко за мен сърдечна болка , мъка по нещо което ни липсва. 4 жезли ,също може да е място в което чевек се чувства удобно . Или съмрта -9 пент. желание за промяна ,от статуквото на 3 меч, към сигурното на 4 жезли. и с това цепене на 2 чаши , основната тема е привличане .

# 542
Цитат
Да не забравяме че смъртта може да бъде сексуална карта, 3 мечове е преди всичко за мен сърдечна болка , мъка по нещо което ни липсва.

липса,липса...да не потърси заместител  Twisted Evil

# 543
Здравейте, аз не разбирам много от картите Таро, но понеже имам доста книги и колоди исках да Ви попитам искате ли да Ви снимам малко с фотоапарата, за да помогна на интересуващите се? Направи ми впечатлние преди време, че в интернет ги няма повечето колоди има по 3-5 карти от колода само показани и много се разочаровах,тогава започнах да си ги колекционирам защото ми е интересен символизма в тях и рисунките. Искате ли и дали е разрешено да публикувам такива материали тук? Днес се регистрирах и още не ми е много ясно всичко във форума. Поздрави.

# 544
темата е за таро ... а ти имаш таро... снимай,пускай,коментирай...нека ги видим

# 545
Супер, само някой ще ме светне ли как да публикувам от личния си архив снимки, защото не виждам опция...как става?

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 14:46 от zlatototo

# 546
Супер, само някой ще ме светне ли как да публикувам от личния си архив снимки, защото не виждам опция...как става? Вчера си купих даже 2 нови колоди и съм ги снимала вече, толкова много искам да ги кача Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 547
  • София, Лагера
Здравейте момичета, минавам да споделя, че от няколко месеца дневните карти, които тегля (всеки ден го правя) са абсолютно ирелевантни на събитията за деня  Confused Един вид "затварят ми се" на ме. Когато реда зя други хора всичко си е ОК.  Хайде, оплаках се  Mr. Green

zlatototo, можеш да качиш снимки на картите някъде и да постнеш линка тук  Peace

П.п. Започвам да се уча да работя с махало. Извинете за спама. Hug

# 548
ноеми какво махало имаш. не че знам нещо за  радиестезията ...

# 549
  • София, Лагера
О, сама ще си приспособя - от синджир и висулка от планински кристал, че това е силен камък.  Но да не спамим темата тук  Wink

# 550
е нищо и на темата, ще я раздвижим...

аз пък имам  някакви тормозковци по тела,но са скрити...мразя подобни мижатуркови истории които си крият номерата...ама да не влизам в подробности...

та за тези тел,позвънянвания си теглих карти,кой ,за какво  тъй звъни инкогнито:
 рицар пентакли-2 меча- 9 меч  ?!
иска да даде знак,инфо,сведение,а пък се спира,търси контакт,апък се крие,не е от важност за мен,това според 9м...

цепих на  9 пентакли-жена???

# 551
  • София, Лагера
е нищо и на темата, ще я раздвижим...
Добре  Simple Smile Тогава да попитам: Някой занимава ли се с махало?  Grinning

# 552
Здравейте!!!Искам да помоля някой с повече опит в гадаенето да ми помогне за разтълкуване на едни карти.Аз лично имам от около 1 седмица такива карти и се затруднявам.Става въпрос за работа.Подредбата и въпросите сама съм ги измислила,защото не откиравам такава която ми трява. 1.Ще приеме ли работата?2.Ще започне ли?3.Как ще се развият нещата?Паднаха се 1.-пентакил 3;2.-Влюбените;3.жезли 5. И като допалнителни въпроси на въпрос 2 -Само за пояснение се падна 7чаши;и допалнителен на 3-Ще се справи ли с работата се падна 5 чаши..........Благодаря предварително ще следя темата 
  bouquet

# 553
Аз нищо не разбрах какво си теглила, какво се е паднало.
Много въпроси си задала за толкова карти.
Задава се по един конкретен, точен и ясен въпрос, теглят се карти и т.н. Не може да отговориш на всички вълнуващите въпроси по дадена тема с няколко карти.
Питаш:
1. Ще приема ли работата? теглиш карти
2. Ще започна ли? пак теглиш
3. Как ще се развият нещата? /този въпрос е доста относителен , според мен/ и т.н.

# 554
Благодаря за отговора.Сега теглих с повече карти(паднаха се други карти но и малко по различни въпроси).
1.Ще започне ли работа?  ...... 9 Жезли .....2 Пентакили.....Крал Мечове
2.Ще се справи ли с работата? .....5 Пентакили ....3 Мечове.......1 Мечове.

Общи условия

Активация на акаунт