КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Всяка седмица подреждам КК за следващата с идеята да видя какво ме очаква. Днес картите, които се паднаха са следните:

1. 8 пентакли
2. 10 жезли
3. Сила
4. Крал чаши
5. Страшния съд
6. Дяволът
7. Императорът
8. Рицар чаши
9. 6 чаши
10. 6 жезли

Моля, бихте ли коментирали! Поради определени обстоятелства ми се иска да чуя как изглеждат картите за хора, които не знаят каква е ситуацията около мен, защото се опасявам, че понеже аз знам и е възможно да пропускам нещо, което е важно. А моментът ми е важен за развитието на разни неща около мен.
Благодаря предварително на всички, които биха се отзовали!   bouquet

И така - обратна връзка.
Наистина в началото на седмицата работих доста по един проект, който беше свързан с да го наречем нормотворчество. Предполагам това е, което символизира Императорът.
Проектът формално пожъна голям успех и беше много приветстван, но смятам, че това е само външната страна на нещата /6 жезли/. Мисля, че леко поуплаши някои засегнати страни и предполагам, че сега ще има задкулисни маневри /Крал чаши, Страшния съд, Дявола/.
Нищо любовно не ми се случи.

# 526
някой има ли възможност да ви изтегли три карти , до края на месеца ще имам ли новини от А.         бих и сама ,но нямам възможност . Блгодаря !  bouquet

# 527
  • София, Лагера
zimma, на въпроса ти по-скоро бих отговорила с ДА.
3 М обърната, 9 М обърната.
Каквото си се ядосвала или страдала, свършило е. От каквото си се опасявала и те е тормозило - и то е в миналото.

Ха дано съм права!  Peace

Ако не е много личен въпроса - свързано ли е с някаква мъка, или по-скоро ядове? (изяснявам си за себе си доколко точно тези 2 карти означават сърдечна мъка)

# 528
някой има ли възможност да ви изтегли три карти , до края на месеца ще имам ли новини от А.         бих и сама ,но нямам възможност . Блгодаря !  bouquet

Маг - 6 жезли - Звезда

Имам усещането, че някой се е опитал да задвижи нещата и много се надява, че ще се получи. Има добри очаквания, както по повод на самото обаждане, така и в по-широк смисъл изобщо за отношенията. Обаче не съм сигурна дали в крайна сметка ще се получи добър резултат в реалността. Дори и да получиш новини, това някак няма да е достатъчно за теб. Ще възникне нов въпрос за нещо след това. Или нещата като цяло ще се размият. Ще се тръгне в различна посока.

# 529
много ви благодаря момичета .ще кажа какво е станало ......
Ноеми ,- този човек няма навика да оцъства дълго от клюкарника Фейсбук .....но последния път когато писахме , му казах нещо ,което не му е харесало със сигурност, няма кавга , просто факт от моя живот , за който той се надяваше да не се случи , но пък има и нещо друго преди това  .....той се уплаши в известен смисъл казано и дори ми се извини че не знае какво точно иска ....и след това което му казах човека не се е появявал, което е много странно и мисля че не е свързано с невъзможност за достъп . Та твоите карти 3 меч и 9 меч прави са си напълно в сила имаме страховете и невъзможността да продължиш така както иска сърцето .С една дума страдание .
като отовор зали ще получа новини или дали ще се появи поне ....тези две карти обърнати -може би наистина има ослобождаване от тройката или поне така съм чела за обраната тройка меч , но пък при обранатите карти мечове нещата не са винаги противоположни на правите карти .Мисля си че няма да има комуникация ......ще кажа .......а кое е третата карта и каква е последователността ?

Таня , аз описах ситуацията ....по това което казваш  вероятно аз задвижих ситуацията /съобщението /,и се надявам на отговор и добро равитие.Звездата ти е далечна нали ? за мен тази карта е означава възстановяване , макар и бавно . не са ми лоши картите , дори бих казал че ще има новини .Ще видим. Блягодаря още веднъж !

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 07:47 от zimma

# 530
  • София, Лагера
Зима, мерси за разясняването на ситуацията  Peace Третата карта излезе празна. Аз съм си оставила 2-те рекламни карти от колодата и съм ги нарекла "не трябва да знаеш". Съжалявам, че пропуснах да го спомена.

Относно обърнатите карти да си кажа мнението: според мен всеки си има свои възприятия и усещания към картите си. В смисъл - аз съм си въплътила моите си тълкувания в моите колоди и съответно излизат такива карти, каквито аз бих ги прочела по определен начин. В този ред от мисли аз не бих могла да тълкувам чужди карти. Добре ли се изразих, разбра ли се какво искам да кажа?  Rolling Eyes  За мен 9 М обърната е положителна карта. Не приемам всички обърнати като противоположност на правото им значение, но тази - да  Peace

П.п. Празните карти винаги ми излизат, когато гледам на моя приятелка (конкретна) на въпрос: Ще имам ли още една разтърсваща любов в живота. Това няколко пъти е питала във времето, по различни начини извъртяно и формулирано, но отговорът винаги е тази празна карта.  Mr. Green

# 531
дааа разбрах те за обърнатите .....интересно с тази празна карта ... ще се разбере !

# 532
Zimma, вероятно нещата ще се проточат и с времето ще загубиш интерес към тази ситуация. Ще ти се появи нещо ново и то ще ти е по-важно и по-мило Simple Smile

# 533
  • София, Лагера
И аз така го виждам - като отърсване, спира да те вълнува  Peace

# 534
Здравейте, момичета! Можете ли да погледнете нещо и за мен? Въпросът ми е: Ще се съберем ли с приятеля ми. Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 535
Здравейте, момичета! Можете ли да погледнете нещо и за мен? Въпросът ми е: Ще се съберем ли с приятеля ми. Благодаря ви предварително  Simple Smile

Рицар жезли - Рицар мечове - Паж чаши

Струва ми се, че не е много дълга тази връзка. Всичко е започнало много ентусиазирано и вероятно нещата доста бързо са се развили между вас. Може би защото не се познавате кой знае колко добре, нещо сте се изпокарали. Имало е някакъв скандал или някой е бил огорчен, обиден, засегнат. Може би има ревност и гняв. Като цяло има някакъв шанс да си оправите нещата, но ще зависи от вас. Мисля, че на този етап връзката ви е малко незряла и от това се получават проблемите.

# 536
момичета да споделя ,срока изтече ......моя човек се появи на линия на няколко пъти без да дава вид ,че е прочел събощението ми , което пак си бяха новини за мен , понеже ккато казах вече по не  е оцъствал толкова дълго . последния ден от месеца и от срока макар и прехвърлен с 3 часа , ми е писал . Това не го очаквах ,мислих че е прочел по рано съобщението и нямам обяснение защо чак сега отговоря ,  и как след като беше влизал не го е видял .....всъщност няма голямо значение това , на въпроса ми ще имам ли новини до края на месеца отговора е Да !
звездата ще се окаже  последния  влак ?!

# 537
момичета да споделя ,срока изтече ......моя човек се появи на линия на няколко пъти без да дава вид ,че е прочел събощението ми , което пак си бяха новини за мен , понеже ккато казах вече по не  е оцъствал толкова дълго . последния ден от месеца и от срока макар и прехвърлен с 3 часа , ми е писал . Това не го очаквах ,мислих че е прочел по рано съобщението и нямам обяснение защо чак сега отговоря ,  и как след като беше влизал не го е видял .....всъщност няма голямо значение това , на въпроса ми ще имам ли новини до края на месеца отговора е Да !
звездата ще се окаже  последния  влак ?!

Това е малко извън темата, но скоро забелязах, че във ФБ, когато някой ми прочете съобщението, под него се появява отметка и пише, че съобщението е прочетено. Не знам дали и при теб е така.

# 538
какво  крие ,не показва мъж от жена по отношение на втора жена
  3 меча- 4жезли- смърт(9пентакли доп)   ---------- цепено на 2 чаши

какво е 3 меча?
 4п - паж меч -светът

ммм, не мисля че е нещо обезпокоително,има Овладяване на  поведението от негова страна(4ж,смърт),макар че  3меча - са двулицеви за мен тук. има и не дава да има. newsm78 какъв израз само???но и с тези 4п и пм- си мисля че е  само добър и предпазлив разговор.

мислейки за трите меча според въпрса който се задава те биха ли били снисходителни. да пазиш човек д ане бъде наранен...макар че съм ги виждала само кървави и раняващи...

# 539
какво  крие ,не показва мъж от жена по отношение на втора жена
  3 меча- 4жезли- смърт(9пентакли доп)   ---------- цепено на 2 чаши

какво е 3 меча?
 4п - паж меч -светът

ммм, не мисля че е нещо обезпокоително,има Овладяване на  поведението от негова страна(4ж,смърт),макар че  3меча - са двулицеви за мен тук. има и не дава да има. newsm78 какъв израз само???но и с тези 4п и пм- си мисля че е  само добър и предпазлив разговор.

мислейки за трите меча според въпрса който се задава те биха ли били снисходителни. да пазиш човек д ане бъде наранен...макар че съм ги виждала само кървави и раняващи...

Не съм сигурна, че разбирам добре въпроса, затова ще кажа само какво виждам, а ти ще си го преведеш.

Някой е бил жестоко наранен и впоследствие след състоял се разговор или някакво получено съобщение, информация, изцяло е променил гледната си точка в ситуацията. Нараняването е вследствие на нарочно укрита информация или някой е бил нарочно заблуден. Например някой си има планове животът му да си остане точно такъв, какъвто е, но за пред другия обяснява как ще се разведе с жена си /това е само пример/. Другият разбира и това жестоко го наранява /3 меча/.

Ако обясниш въпроса, може и да се справя по-добре с тълкуването.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт