КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Ако ти трябва нещо конкретно от книгата, може би мога да снимам с телефона и да го кача някъде. Цялата, обаче, едва ли ще успея...

# 496
  • София, Лагера
Tanya111Hug
пиша на лични  Peace

# 497
само да споделя ..вчера си теглих карти на въпрос дали ще се появи скоро във фейсбук един човек , че от седмица те го бях виждала ......дявола -10чаши - 9пентакли .....като знам че такива въпоси със скоро никак не са  за задаване ....ами появи се още същата вечер . Мислих се че 9 пентакли е по бавна карта .

# 498
Всяка седмица подреждам КК за следващата с идеята да видя какво ме очаква. Днес картите, които се паднаха са следните:

1. 8 пентакли
2. 10 жезли
3. Сила
4. Крал чаши
5. Страшния съд
6. Дяволът
7. Императорът
8. Рицар чаши
9. 6 чаши
10. 6 жезли

Моля, бихте ли коментирали! Поради определени обстоятелства ми се иска да чуя как изглеждат картите за хора, които не знаят каква е ситуацията около мен, защото се опасявам, че понеже аз знам и е възможно да пропускам нещо, което е важно. А моментът ми е важен за развитието на разни неща около мен.
Благодаря предварително на всички, които биха се отзовали!   bouquet

# 499
  • София
Може ли някой да ми каже пpи подpеждане Келтски Кpъст значението на всяка позиция и точно в каква последователност се pедят каpтите?

# 500
Може ли някой да ми каже пpи подpеждане Келтски Кpъст значението на всяка позиция и точно в каква последователност се pедят каpтите?

разбира се! Заповядай: Келтски кръст

# 501
  • София
Благодаря ти Tanya111  Grinning

# 502

Моля! Ще ми е интересно да споделиш кой подход си си избрала за себе си.

Аз на този етап не съм срещнала това обяснение на позициите в КК, което да ми пасва перфектно. Затова общо взето гледам цялото звучене. И 3, 4, 5 и 6 като позициии на минало, по-близко минало, близко бъдеще и по-далечно бъдеще /т.е. един вид като описание на събитийната верига, а позициите от 7 до 10 ги виждам по-скоро като позицията на питащия и как той влияе на събитията. 10 позиция - крайния резултат. И все пак ми се струва, че има нещо повече в тази подредба, но за момента все още го търся. Не използвам сигнификатор. Намирам го за излишно усложняване на нещата. Пък и картите перфектно си казват каквото имат да кажат. Не мисля, че моята намеса с определяне на сигнификатор ще помогне. Може и да не попречи, но все пак предпочитам да не се меся в посланието излишно.

Търсила съм например обяснение защо точно келтски кръст е използван за тази подредба. До този момент не съм си намерила перфектното обяснение, така че аз самата продължавам да търся.

П.С. Между другото, когато подреждам карти за седмицата съм забелязала, че пресечните две карти много точно описват основната тенденция на събитията. Например за тази седмица бяха 9 пентакли и Рицар на мечовете. За 9 пентакли си помислих, добре, ще се случи най-после нещо, което ще има отзвук във времето, ще се намери моста, който търся, обаче Рицарят на мечовете ме озадачи. Ей, през цялата седмица, все се намираше някой да ми ходи по нервите. Тренирах необръщане на внимание, но или разни страшно глупави хора срещах, или някакви девойки, които въобще не знаят на кой свят са и най-важното никак дори не им дреме. Смених си залата за фитнес заради страшната простотия на инструктурката /въпреки че трудно може да се нарече така, защото единственото, което прави е да говори по телефона; как успява да го плати - не знам/. Абе изобщо някакво такова крамолящо време.

Трябва да си обърна внимание защо толкова ме дразнят глупавите или поне немислещите хора. Явно има нещо в мен, което не е наред  Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 14:43 от Tanya111

# 503
Ето едно описание на КК, което на мен специално ми звучи добре. За тези, които нямат проблем да четат на английски: http://www.learntarot.com/ccross.htm

Има и примери най-долу на страницата.

# 504
  • София
Tanya111,на мен ми пасва подреждането КК на последния сайт,който си посочила   bouquet

# 505
Таня ,както вече съм писала нещо не го разбирам този КК. ,  и едва ли ще съм полезна , пресечните карти са 1 и 2 , в случая 8 пент. и 10 жезли- това ми звучи като много работа ......в по вече , натовареност, ще се справиш с 6 жезли като резлутат ....

най общо......... може би няккави стари задачи , иле нещо върху което вече си работила , по точно полагала усилия /силата за минало /,и нещо важно решаващо ще е /стр. съд  / , и може да се наложи да изхитруваш /дявола/ или пък да си страшно ангажирана /зависима -от решаването на възникналите въпроси ,задачи .....ако останалите карти ги гледаш като позиция на питащия ....то пак има минало действие , може би там се крие отговора ......или по точно минал опит ,действия ..околните  ще те подкрепят ако 8 е позиция на околния свят .Ти по 7 - си дисциплинарана  и последователна .

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 08:46 от zimma

# 506
Цитат
1. 8 пентакли
2. 10 жезли
3. Сила
4. Крал чаши
5. Страшния съд
6. Дяволът
7. Императорът
8. Рицар чаши
9. 6 чаши
10. 6 жезли

Таня по Кк много отговорности,но сякаш срок те притиска,или нещо друго,трябва да си отдадена на едно нещо,а в това време от теб се очаква да си на хиляди места.или просто ти си ''разсхвърляна'' в мислите си....да речем тревожиш се за много  дейности,имаш намерения ,планове,срок....зависима си от фактори.
или си шев някъде,и трябва да вършиш работа която не е за теб,или поправяш стари грешки,нечии грешки,другото което може да е че не желаеш подобни петна върху теб.
за теб е важно прецизността,не обичаш лъжи,скатавки,и се товариш усърдно и безкулистно.на всяка цена искаш нещо,но  не и с измама....

# 507
  • София, Лагера
Ето едно описание на КК, което на мен специално ми звучи добре. За тези, които нямат проблем да четат на английски: http://www.learntarot.com/ccross.htm

Аз именно от този сайт учих КК и съвсем ми пасва  Peace

Момичета, онази нощ сънувах тълкувания на картите! Много съм впечатлена от съня! Сякаш някой ми говореше!!!  Simple Smile

# 508
Благодаря ви за мненията, момичета!

На мен ми направи впечатление линията Крал чаши - Дявол - Рицар чаши. И се чудех дали това няма да е някой от миналото ми, който ще ме изкушава или ще ми създава проблеми. Въртях се около бивш любим.

Ще видим какво ще се случи.

Иначе - обичам да работя. Не ме плаши многото работа, така че - да идва Simple Smile

Благодаря ви, още веднъж! Приятна, лека и уютна, въпреки студа и снега, седмица!

# 509

Аз именно от този сайт учих КК и съвсем ми пасва  Peace

Момичета, онази нощ сънувах тълкувания на картите! Много съм впечатлена от съня! Сякаш някой ми говореше!!!  Simple Smile
Браво записа ли ги ?

Общи условия

Активация на акаунт